• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Sonuç kağıdını aldım arkadaşlar şimdi sıra bekliyorum sonucu doktorun görmesi için çok heyecanliyim inşallah hayal kırıklığı yaşamam

İnşaallah olur canım. Ben henüz hiçbirşey kullanmadım ilaç olarak normal yolla deniyoruz o yüzden klomen ne işe yarar içtikten sonra nasıl kontrole gidilmelidir hiç bilmiyorum. bu ay da olmazsa bende doktor takibi altında devam istiyorum.
Yumurtanın buyumesine yardımcı oluyor işi kolaylaştırıyor 33 yaşındayım eşimde 36 tı hiç bir sorunumuzda çıkmadı ama 7 aydır olmuyor 🥺🥺

Yumurtanın buyumesine yardımcı oluyor işi kolaylaştırıyor 33 yaşındayım eşimde 36 tı hiç bir sorunumuzda çıkmadı ama 7 aydır olmuyor 🥺🥺

Rabbim tez zamanda kavuşturur inşaallah. bizde 28 yaşındayız.
benim doktorumda hiçbir sıkıntı yok dedi. Eşime henüz baktırmadık ama bir gebeliğimiz oldu düşükle sonuçlandı. 6 aydır istiyoruz bizim de olmadı. bu ayda ben soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü içirdim merakla bekliyorum bakalım. Yumurtanın büyüyüp büyümediğini doktor kontrolüyle öğreniyorsun değil mi?

Rabbim tez zamanda kavuşturur inşaallah. bizde 28 yaşındayız.
benim doktorumda hiçbir sıkıntı yok dedi. Eşime henüz baktırmadık ama bir gebeliğimiz oldu düşükle sonuçlandı. 6 aydır istiyoruz bizim de olmadı. bu ayda ben soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü içirdim merakla bekliyorum bakalım. Yumurtanın büyüyüp büyümediğini doktor kontrolüyle öğreniyorsun değil mi?
Evet canım doktor çağırıyor günü gelince amin canım

canım sende durumlar nasıl. Senin soğan kürü deneyiminden sonra bende başlamıştım. 5 gün içip bıraktım yumurtalama günü gelince. Meraklar batı bekliyorum :olamaz:
Canım şuan 6 haftalığız cumartesi kalp atışı için gidicez inşallah sorunsuz bir gebeliğim olur allah herkese hayırlısıyla nasip etsin🥰🥰 soğan kürunün bir zararı yok cok çok idrar yolların temizlenmis olur

Canım şuan 6 haftalığız cumartesi kalp atışı için gidicez inşallah sorunsuz bir gebeliğim olur allah herkese hayırlısıyla nasip etsin🥰🥰 soğan kürunün bir zararı yok cok çok idrar yolların temizlenmis olur
Sağ salim Allah kucağına almayı nasip etsin 🤗

Arkadaşlar kusura bakmayın ilk şoku atlatmadab yazamadım🤭 test sonucuna göre pozitif görünüyor ama daha çok erken dedi acilde ki doktor ve fazla bilgisi olmadığı için kadın doğuma yolladı kadın doğum hastanesinin aciline gittim ama sadece korona testi kabul ediyorlar yarında iş başı yapıcam riskli olur mu çalışmam bilemedim kafam çok karıştı özel hastaneyi aradım ama sadece danışmak için o kadar para vermek de istemedim. İlk gebeliğim dış gebelik olduğu için adet günüme 5 gün varken kanamam olursa ve gebelik yine sağlıksız olursa korkularım başladı şuan önce sevindim şimdide erken mi seviniyorum acaba diyorum

Back