Hamilelik testi

Vakit kaybetmeyin bence madem sıkıntılar var

Şimdi acile gidiyorum test yaptırmaya dua eder misiniz pozitif çıksın

Şimdi üzerinden zaman geçti teste şimdi bak belki biraz daha belirginleşmiştir bende görüyorum evet

Bende çok silik şekilde gördüm özel hastane kan alınca 1 saatte çıkıyor sonuç, sağlık ocağında sabah 9 12 arası verdiğinde 1 gün sonra çıkıyor.. Acilde direkt kan almıyor diye biliyorum ama umarım yardımcı olurlar inşallah hamilelik vardır sonucu paylaşın bizimle

Şimdi üzerinden zaman geçti teste şimdi bak belki biraz daha belirginleşmiştir bende görüyorum evet
Tek gören ben olmadığım için seviniyorum:) az önce kan testi verdim acilde 1-2 saate belli olacak inşallah eğer gebelik yok derse üzülmemeliyim değil mi çünkü adet günüme 5 gün var belki daha sonra tekrar test yaptırırsam çıkar var mı bu durumu yaşayan

Amin inşallah sağolun. Evet dediğiniz gibi acil de ki doktor biz yapmıyoruz dedi ama durumumu anlattım ağır kaldırdığım bir işte çalıştığımı ve risk olabileceğini öğrenmem gerektiğini belirttim sağolsun tamam dedi yaptı sonuç bekliyorum şimdi bir iki saate belli olacak inşallah.

Çizgiyi bende gördüm yarın da testi tekrarlayıp atar mısıniz çok merak ettim hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…