Benim adet öncesi yaptığım testte böyleydi gebelik var gözüküyor inşallah hayırlısıBir kaç dakika sonra belirdi evet
Benim adet öncesi yaptığım testte böyleydi gebelik var gözüküyor inşallah hayırlısı ☺
Siz test fotoğrafıma bakınca ikinci çizgiyi görebildiniz mi silik bir şekilde peki. Ben sanki öyle olmasını istediğim için görüyorum sandım.bir kaç gün daha bekle ama inşallah var gibi
Siz test fotoğrafıma bakınca ikinci çizgiyi görebildiniz mi silik bir şekilde peki. Ben sanki öyle olmasını istediğim için görüyorum sandım.
Ağır kaldırmak zarar verir mi şu aşamada bir hafta önce markette işe girdim çünküben gördüm canım hayalde olsa bir çizgü var , stres yapma ağır kaldırma sabırla bekle
Tabiki çok riskli bir durum benze gidin özel hastanede kan verin 1 saate sonuç çıkıyor ya da sağlık ocakları 9 10 arası kan alıyor ama ertesi gun çıkıyor sonuç. Benim de testim sizinki gibiydi ve hamileyim.Ağır kaldırmak zarar verir mi şu aşamada bir hafta önce markette işe girdim çünküeğer hamileliğim varsa tutunamadan düşer mi ağır kaldırmam gereken anlar oluyor çünkü
Sahi miTabiki çok riskli bir durum benze gidin özel hastanede kan verin 1 saate sonuç çıkıyor ya da sağlık ocakları 9 10 arası kan alıyor ama ertesi gun çıkıyor sonuç. Benim de testim sizinki gibiydi ve hamileyim.
hayalii bsey goruyrum ama grı mı pembe mı emın olamaadım eger yarın yaparsan daha belırgın bısı cıkar varsa tatlm:)) boyle resımlerde kendımde olmus kadar sevınıyorum ınsallah rabbım hayırlısıyla mutlu haberler getırtsın :))Gerçekten mümkün olablir mi böyle birşey:) ilk hamilelikde dış gebelik olmuştum ttelefonma indirdiğim takvim uygulamasına göre yumurtlama günüme iki gün kala ilişki yaşadık eşimle ve şuan adetime 5 gün var kan testi yapmam sonucu netleştirir mi sizce geçen ay adet günüme 7 gün kala ilişki durumumuz olmuştu ancak o zaman kan testim negatif çıkmıştı. Bu sefer yumurtlama gününden 2 gün önce gerçekleşti.
kan tahlılını ozelde yaptırdıgın gıbı 2 saate verıyorlar asm de ben sabah versem ogleden sonra alıyordum sehırden shıre degısıyormus demekkıSahi mi8 yıllık evliyim bu sebepten dolayı riske girmek istemem. Özel hastane öğleden sonra test yapıyor mu bilginiz var mı
Sahi mi8 yıllık evliyim bu sebepten dolayı riske girmek istemem. Özel hastane öğleden sonra test yapıyor mu bilginiz var mı
Çok teşekkür ederim gerçekten moral buldum inşallah sonu da hayırlı olur :)))hayalii bsey goruyrum ama grı mı pembe mı emın olamaadım eger yarın yaparsan daha belırgın bısı cıkar varsa tatlm:)) boyle resımlerde kendımde olmus kadar sevınıyorum ınsallah rabbım hayırlısıyla mutlu haberler getırtsın :))
Bende gördüm silik bir cizgi var canım bence emin olmak için özel hstane acilinde kan ver işede girmişsin emin ol bariHerkese merhaba. Adet günüme 5 gün kala idrarla gebelik testi yaptım. Erken olduğunu bilsemde sabırsızlandığım için testi uyguladım. İkinci çizgi pek belirgin çıkmadı ama sanki silik şekilde görüyorum gibi geldi pskolojikde olabilir. Hamilelik kesin olmasa Eki Görüntüle 2701275 İkinci çizgi hiç görünmez değil mi silikde olsa
Az önce özel bir kliniği arayıp sordum gelip test yapabileceğimi ancak 2-3 gün içinde sonuç alabileceğimi söyledi ağır kaldırdığım için üzülüyorum şuanyapıyor tabikii acilden gir gebelık testi vermek istiyorum de 30 dk da çıkıyor sonuç ,
hadi güzel haberler ver inşallahhh
Sağlık ocağında gidip versenizAz önce özel bir kliniği arayıp sordum gelip test yapabileceğimi ancak 2-3 gün içinde sonuç alabileceğimi söyledi ağır kaldırdığım için üzülüyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?