Canım ekran ışığını aç bak çok hafif tambelli değil zaten
Test yok şuan canım adet olacakmışım gibi ağrılar var bir bakıyorum oldum zannediyordum beyaz akıntı imiş ben adetten once ağrı da çekmezdim adet olduktan sonra ağrılarım başlardı bu ay 1 hafta önceden bel kaşık ağrıları başladıTest varsa tekrar yapıp atsana cnm
Adet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı ki zaten.. Bende öyle olmuştu.. Olmazsa kan testi ver direktTest yok şuan canım adet olacakmışım gibi ağrılar var bir bakıyorum oldum zannediyordum beyaz akıntı imiş ben adetten once ağrı da çekmezdim adet olduktan sonra ağrılarım başlardı bu ay 1 hafta önceden bel kaşık ağrıları başladı
Adet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı ki zaten.. Bende öyle olmuştu.. Olmazsa kan testi ver direkt
Bu da 8 gün önce yaptığım test canım bunda gözüküyor gibiAdet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı ki zaten.. Bende öyle olmuştu.. Olmazsa kan testi ver direkt
Evet burda gördüm çizgiyi.. Ama erken yaptırmışsınız yinede testlerde maalesef yanılma oluyor inşallah hamilesinizdir..Bu da 8 gün önce yaptığım test canım bunda gözüküyor gibi
Inşallah canim duaların bekliyorum sende inşallah hayırlısı ile çocuğunu kucağına al inşallahEvet burda gördüm çizgiyi.. Ama erken yaptırmışsınız yinede testlerde maalesef yanılma oluyor inşallah hamilesinizdir..
Amin teşekkür ederim darısı başına inşallah :)Inşallah canim duaların bekliyorum sende inşallah hayırlısı ile çocuğunu kucağına al inşallah
Var gibi ama eminolabikmek adına sabah tekrar yap ilk idrarla daha kesin oluyor. Allah gönlüne göre versinInşallah canim duaların bekliyorum sende inşallah hayırlısı ile çocuğunu kucağına al inşallah
Var gibi bence kontrol etmeye devam et . Sabah ilk idrarla yap. Ama mutlaka kaptan 1 2 damla al yap yoksa bulanık çıkar sonuç hatalı olabilir inşallah pozitiftirMerhabalar adete bir gün kala sabah test yaptım böyle çıktı test hatalımı? Normalde adetime 3’4 gün kala adet belirtilerim ille olurdu ama hiç belirti yaşamadım bu ay lütfen Yardımcısı olursanız mutlu olurum .Eki Görüntüle 2707850
Ya sizin testiniz ne çıktı bilgi verirmisiniz, benimde testimde silik çizgi çıktı ama bir test daha yaptığımda cikmadı, pazarteside kan testi vermiştim 0.0 çıktı belki beklesem yükselir dedim ama bilmiyorum hep bi umut, benim testimede bakarmısınızNe kadar ilgilisiniz iyi ki buraya üye olup sizlere danışmışım sağolun
Ay bencede var gibiMerhabalar adete bir gün kala sabah test yaptım böyle çıktı test hatalımı? Normalde adetime 3’4 gün kala adet belirtilerim ille olurdu ama hiç belirti yaşamadım bu ay lütfen Yardımcısı olursanız mutlu olurum .Eki Görüntüle 2707850
Selam cnm durum nedir :) güzel haberlerini bekliyorumMerhabalar adete bir gün kala sabah test yaptım böyle çıktı test hatalımı? Normalde adetime 3’4 gün kala adet belirtilerim ille olurdu ama hiç belirti yaşamadım bu ay lütfen Yardımcısı olursanız mutlu olurum .Eki Görüntüle 2707850
Aynısını bende yaşadım canım çok geçmiş olsun Gerçekten çok zor işten haksız yere çıkarıldığına mı üzüleceksin bebeğini kaybettiğine mi Bebeğim olacağını öğrendikleri içün iftira attılar rabbim bildiği gibi yapsın öylelerini ne deyim kiBende kasada çalışıyordum ayakta sürekli evde kaldım.. bir hafta sonra da düşük yaptım yapa yapa çalıştım ama çıkışımı verdi hainler
İşe ihtiyacım yoktu aslında halam orda çalışıyordu onların yaz sezonunda asıl işciye ihtiyacı vardı ondan girdiydim hani keyfimden gidiyordum ama o insanlığa sığacak birşey değil sonuçta ben orda düşükle bile ayakta kaldım insanlığa yakışır birşey değildiAynısını bende yaşadım canım çok geçmiş olsun Gerçekten çok zor işten haksız yere çıkarıldığına mı üzüleceksin bebeğini kaybettiğine mi Bebeğim olacağını öğrendikleri içün iftira attılar rabbim bildiği gibi yapsın öylelerini ne deyim ki
Slm canım naptın doktora gittin mi ? İlaç fln verdi mi sanaBiraz olsun rahatladım çok teşekkür ederim troit sorunu olan biriydim kendimi suçladım hamilelik öncesi dikkat etmedim ilacımı içmedim diye dediğiniz gibi düzelebilir bir durum olmasına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?