Evet çok haklısınız hemen kan testi yaptıracağımBende gördüm silik bir cizgi var canım bence emin olmak için özel hstane acilinde kan ver işede girmişsin emin ol bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok haklısınız hemen kan testi yaptıracağımBende gördüm silik bir cizgi var canım bence emin olmak için özel hstane acilinde kan ver işede girmişsin emin ol bari
Yarın sabah saat 9 buçuğa kadar alıyorlar tahlilSağlık ocağında gidip verseniz
Tek tek arayacağım hastaneleri bulana kadar2-3 gün olurmuymuş yaaa
başka biryere yaptır özel hastane yokmu yakınlarda
Çok saçma ya. O zaman acilden gitseniz öyle olmuyor muYarın sabah saat 9 buçuğa kadar alıyorlar tahlil
Çok saçma ya. O zaman acilden gitseniz öyle olmuyor mu
Acilden gidip deneyeceğim evet.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah haberlerini bekliyoruzŞimdi acile gidiyorum test yaptırmaya dua eder misiniz pozitif çıksın![]()
Amin inşallah sağolunHakkında hayırlısı olsun inşallah haberlerini bekliyoruz
Şimdi üzerinden zaman geçti teste şimdi bak belki biraz daha belirginleşmiştir bende görüyorum evetHerkese merhaba. Adet günüme 5 gün kala idrarla gebelik testi yaptım. Erken olduğunu bilsemde sabırsızlandığım için testi uyguladım. İkinci çizgi pek belirgin çıkmadı ama sanki silik şekilde görüyorum gibi geldi pskolojikde olabilir. Hamilelik kesin olmasa Eki Görüntüle 2701275 İkinci çizgi hiç görünmez değil mi silikde olsa
Tek gören ben olmadığım için seviniyorum:) az önce kan testi verdim acilde 1-2 saate belli olacak inşallah eğer gebelik yok derse üzülmemeliyim değil mi çünkü adet günüme 5 gün var belki daha sonra tekrar test yaptırırsam çıkar var mı bu durumu yaşayanŞimdi üzerinden zaman geçti teste şimdi bak belki biraz daha belirginleşmiştir bende görüyorum evet![]()
Amin inşallah sağolun. Evet dediğiniz gibi acil de ki doktor biz yapmıyoruz dedi ama durumumu anlattım ağır kaldırdığım bir işte çalıştığımı ve risk olabileceğini öğrenmem gerektiğini belirttim sağolsun tamam dedi yaptı sonuç bekliyorum şimdi bir iki saate belli olacak inşallah.Bende çok silik şekilde gördüm özel hastane kan alınca 1 saatte çıkıyor sonuç, sağlık ocağında sabah 9 12 arası verdiğinde 1 gün sonra çıkıyor.. Acilde direkt kan almıyor diye biliyorum ama umarım yardımcı olurlar inşallah hamilelik vardır sonucu paylaşın bizimle![]()
İnşallah allah gönüne göre versin hayırlı haber alırsın bizede haber ver dumdanŞimdi acile gidiyorum test yaptırmaya dua eder misiniz pozitif çıksın![]()
Amin inşallah sonucu bildireceğimaÇizgiyi bende gördüm yarın da testi tekrarlayıp atar mısıniz çok merak ettim hayırlısı olsun inşallah![]()
Amin inşallah haberdar edeceğimİnşallah allah gönüne göre versin hayırlı haber alırsın bizede haber ver dumdan
Çizgiyi bende gördüm yarın da testi tekrarlayıp atar mısıniz çok merak ettim hayırlısı olsun inşallah![]()
Ne kadar ilgilisiniz iyi ki buraya üye olup sizlere danışmışım sağolunşuan hastanede kan verdi sonuç beklıyoruz![]()