ya bende bu akşam test yaptım 2. çizgi hafif var gbi silik baya ama ilk defa böle çıktı hamile olablrmym adetime bir hafta var
Merhaba cnm evet bende bu ay hamile kalmak istiyordmm ve adetim gecikti test yaptm cikmadi kana baktrdim cikmadi fakat doktor 10 bekleyelm dedi ben 10 gun beklemeden 5 subat ve 6 subatta test yaptm cok silik iki cizgi cikti dun gittim ve 3 haftalik hamileymisim cnm allah isteyen herkese nasip etsn ins.ilk gebeligimdede silik cikmisti cnm benmki kan testi yaptr yada iki gun sonra tekrarla cnm ins. Gebesindr
gözün aydın canm :) yk ben ben hamile dğlm onu geçen ay yazmştm. inşallah banada nasip olur :)
Inss cnm ya allah isteyen herkese nasip etsnnn
amin canm.. şu hormonlarım bi düzelseydi hayrlısıyla
Düzelir ins cnmm ya sen umidini kaybetmee bi bakmissn oluverms
Allah yardimcin olsun cnmmm yavalla tek sıkıntım o birbuçuk senedir uğraşıyorum olmadı hala
Allah yardimcin olsun cnmmm ya
silik çizgi çıkmışsa hamilesindir . daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor. benimde testte silik çizgi çıkmıştı . inş. hamilesindir :)Merhaba, ben de dün test yaptım adetime henüz 2 gün var ama ikinci çizgi silik çıktı hala öyle duruyor. Çok heyecanlandım araştırdım biraz, hamilesiniz büyük ihtimalle diyorlar ama içimden acaba test bozuk mudur ki diye geçiyor :) Bugün de hastaneden bhcg testi yaptırdım yarın çıkacakmış ama çok sabırsızlanıyorum inşallah hamileyimdir :)
evet ondan sanırım baktım netten test sonuçlarına 168.47 çıktı :)) çok sevindim :) teşekkür ederim..silik çizgi çıkmışsa hamilesindir . daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor. benimde testte silik çizgi çıkmıştı . inş. hamilesindir :)
hayırlı olsun hamileliğin :)evet ondan sanırım baktım netten test sonuçlarına 168.47 çıktı :)) çok sevindim :) teşekkür ederim..
Teşekkür ederiim Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. :)hayırlı olsun hamileliğin :)
Arkadaslar sizce gebelik varmi ikinci cizgi pembe
merhaba 2.ciginin silik çıkmasıda gebelik var demektir testin içinden çıkan kağıttada yazıyor canım tebriklerArkadaslar sizce gebelik varmi ikinci cizgi pembe
Arkadaslar sizce gebelik varmi ikinci cizgi pembe
merhaba 2.ciginin silik çıkmasıda gebelik var demektir testin içinden çıkan kağıttada yazıyor canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?