Bugün bir test daha yaptım canım negatif çıktıCanım bende de ilk silik çizgi cıktı 3 gün sonra yine. Test yaptım iki çizgi cikti hastaneye gittim 2 aylık hamileyim sende hamilesin galiba
Yakin zamanda catlatma ignesi yaptirmadiysan hamilesin cnm gozun aydin:)Kızlar sizce hamile miyim
Kızım 10 aylık o tedaviyle oldu bu nasıl oluyo Bn gerçekten anlamadım acaba testte sorun olabılır mı yada Bn lazere gidiyorum o mu geciktirdiYakin zamanda catlatma ignesi yaptirmadiysan hamilesin cnm gozun aydin:)
Bence vardır canım hemde 3 ünde de çıkmış tebrik ederim :) benim.adetime bir kaç gün vardı silik çıkmıştı sonra hemen kan verdim kanda da çıktı genede emin olmak.icin kan testi yaptir tekrar hayırlı olsun :)Merhaba. 3 tane hamilelik testi yaptım. 3ün de de silik çıktı ikinci çizgi. Hafif mide bulantısı ve baş dönmesi de var. adetim 5 gün gecikti. 13ü olmam lazımdı. 13ü küçük çok küçük bi kan lekesi oldu. sonra hiç olmadı. Hamile olma ihtimalim ne ?
Kizlar ikinci cizgi boyle ince cikip hamile olan var mi
Canım bundan 7 ay önce de ben yaşadım buna benzer bir durum benim adetim 11 gün gecikti aha dedim kesin hamileyim ama spiralim var yani3 tane test yapdim ikisi silik cikti digerinde hic bisey cikmadi.. biri 2 dakaka icinde oldu digeri yine ayni sekilde. ögleden sonra gittim kan testi yapirdim negatif cikti((((
Gözün aydın canım hamilesin büyük ihtimalle :) benim daha da silikti :)Kızlar yeni üyeyim.resme bakar mısınız hamile miyim?
Benim adetim gecikti ve ben test yaptim biri silik cizgi cikti 1 hafta sonra ikinci testi yaptim kip kirmizi iki cizgii ciktii sizcee ve en son 11 aralikta adet oldum daha da olmadimcanım 2.çizgi silikse hamilesin demek zaten testtede yazıyor ama adetin yakınsa da öyle cıkabiliyor
günün geçmiş testte pozitif günün 9 gün geçmiş dr gitsen kese gözükür artikBenim adetim gecikti ve ben test yaptim biri silik cizgi cikti 1 hafta sonra ikinci testi yaptim kip kirmizi iki cizgii ciktii sizcee ve en son 11 aralikta adet oldum daha daolmadim
Sende bendensinÂmin inşallah benimde tam 10 gün var adetime cok merak ediyorum test yapmak istiyorum ama erken olduğu için çıkmayacağınıda biliyorum of ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?