Hamilelik testi yaptım..İkinci çizgi silik.Hamile olabilir miyim?

Sen biraz daha beklayip bi test daha yap tatlım ama büyük ihtimal hamişsin :)

Kan Testi yaptırdım az önce sağlık ocagında Değer 136 Çıktı Kadın doğumcuya gitmemi söyledi ama net olarak bişey söylemedi.

kizlar bende bugun test yaptim silik cikti.adetim bir gun gecikti.gobekten asagi cizgi var bende.bu cizgi hamile olmayan kadinda olur mu?

yeni oldugum icin ozel msj yazamiyorum.bayan hlmmrcn adetiniz kacgun gecikti?sizde hangi belirtiler var?

yeni oldugum icin ozel msj yazamiyorum.bayan hlmmrcn adetiniz kacgun gecikti?sizde hangi belirtiler var?

canım ben sana şöyle anlatayım benim geçen ay adetim yedin gün geçikmişti 23ünde olması gerekirken 1inde olmuştu.kanamam çok yoğun oldu ve sonrasında yapılan kan tahlilinde değer sıfır çıktı ama öncesinde 6.50 idi. Doktor şüpheli demişti. Neyse buay ben ya 28inde yada 1inde olcak die bekliodum 1inde test yaptım ve resmini gönderdiğim şekilde göründü. Bi belirti yoktu sadece bihisle yaptım testi ama iki gündür ara ara gözüm kararıyo o kadar

resimdeki testte oldugundan daha koyu bende ikinci cizgi.ama ilk cizgi gibi degil.onun icin emin olamiyorum.ilk cizgi gibi koyu olmasi sart mi?.ben resim yollayamiyorum ama dedigim gibi bayan HLMCRN testinden biraz daha koyu.yorum yapin noluursunuz.bugun adetimden 3gun gecti.3gundur test yapiyorum.her dafasunda biraz daha koyu

selam.. ya ben biraz önce test yapdim ikinci cizgi silik ama o silik işigin altinda baya belli oluyor.. bu nedemek neolur bana bısey söyleyin sabahi bekliyemiycemm yaaa

eğer yaptığın testte 2 .silik çizgi ilk 2-3 dakika içinde oluştuysa kesinlikle hamilesindir canım.

canım ozamn kesin hamilesin hayırlı olsun tebrikler rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ama emin olmak için kan testi yaptır sağlık ocakları yapıo

canım gitmedim ama bugun tekrar kan verdim bu hcg nin artışı iki günde bir iki katına çıkmalıymış ya ona baktırcam

hayırlısı olsun canım..çıkar değerin 2 katına merak etme sen..haberleri yaz yinede gelince

yarın adet günüm ama ben dayanamayıp bugün test yaptım silik de olsa 2. çizgi çıktı arkadaşlar sabah idrarı ile yaptıgımda.İşten eve gelince yine yaptım öğlen yine aynı şekilde silik bir 2. çizgi çıktı. Umutlandım ben de. Bu 2. çizgiyi görüp de ardından adet olan var mı?

bende şimdi üye oldum siteye.bugün miratech die bi test yaptım negatif çıktı çok net.arkasına freely die bir markayla yaptım .ikinci çizgi silik çıktı .adetime 2 gün var ama ben hamile olmayı çok istiyorum inşallah isteyen herkesin olur.yarın kan tahlili yaptıracam ama korkuyorum olumsuz olur die

İnşallah Berrak hayırlısıysa ikimiz de hamileyizdir. Ben yarın inşallah kan testi için gideceğim. Bu arada burda okuduğum o dış gebelik beni fena korkuttu. Karın ağrım oluyor ve sağ kasığmda ağrı. Allah korusun. Şimdiden olumsuz düşünmek istemiyorum

ikinizi de çok merak ettim şimdi..

adetiniz geçmeden gebelik testi yapmayın kızlar.biliyorum merak ediyorsunuz ama yanlış yaptığınız.
adet gününüzü bekleyin bari..

boşa ümitlenmiş olmuyor musunuuz böyle..verdiğiniz testlerin parası da cabası...yani adetten önce böyle testler kesin sonuç vermez..
yani bunu herkes bilir ama dayanamıyorsunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…