Hamilelik testi yaptım..İkinci çizgi silik.Hamile olabilir miyim?

Insallah hayirlisi olur .Pazartesi gunu kan testi yaptiracam adet olmazsam tabiki ama emin olamiyorum hala

koyu cikan cizgi gormedim daha hep silik cikiyorlar silik de olsa hamilesin canim darisi basimiza

Anlamadim ki valla bikac kisiye sordum degil dediler kafam karisti benimde isallah dedigini gibi hamileyimdir3

Anlamadim ki valla bikac kisiye sordum degil dediler kafam karisti benimde isallah dedigini gibi hamileyimdir3
Silik dedigin belli belirsiz olur tatlim baya baya cizgi var elli kere test yapan biri olarak söylüyorum bunu ilk bes dakika icinde cikmis her ikinci cizgi silik milik bebis demek kac gun gecikti senin

Kızlar sızce hamılemıyım ayın 19 20 si adet günumdü olmadım,cuma gününden berı test yapıyorum sılık cıkıyor kasıklarımda agrı oluyo arada gögüslerım acıyor

Eklentiler

• DSC_0250.JPG
    56,3 KB · Görüntüleme: 1.496
Az önce test yaptim ikinci çizgi silik çıktı böyle olupta hamile kalan var mii

Ben yeni uyeyim bir bir sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinirim evliyim ve bebk istiyoruz 2 ay korunmasiz iliski oldy ama kuruluk sorunumdan dolayi zeytinyagi kullandik duydumki spermleri olduruyormus birakdik gleitgelen su bazli jel kullandim buda hamileligi onlermi

Slm arkadaslar adetm 13 gun gecikti test yaptm silik cikti hamile miyim sizce

Eklentiler

• 14486502797731436370548.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 1.305
Arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım sabah bu testi yaptım birşey yoktu az önce gelip baktım sanki çok öncede olsa ikinci çizgi var gibi sizde bir bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20160202_124419.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 1.214
Arkadaşlar ben adet olmadan test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan testı yaptım sonuç negatif çıktı. Sonra adet oldum normalden çok uzun ve yoğun kanama oldu. Hala lekeleniyorum 10.gun oldu ve az önce yine test yaptım yine ikinci silik çizgi. Fikri olan var mı acaba?

Kızlar ben de hamilemiyim şimdi bakar mısınz ?

Eklentiler

• 20160206_110357.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 1.143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…