koyu cikan cizgi gormedim daha hep silik cikiyorlar silik de olsa hamilesin canim darisi basimizaMerhaba, ben de dün test yaptım adetime henüz 2 gün var ama ikinci çizgi silik çıktı hala öyle duruyor. Çok heyecanlandım araştırdım biraz, hamilesiniz büyük ihtimalle diyorlar ama içimden acaba test bozuk mudur ki diye geçiyor :) Bugün de hastaneden bhcg testi yaptırdım yarın çıkacakmış ama çok sabırsızlanıyorum inşallah hamileyimdir :)
Silik dedigin belli belirsiz olur tatlim baya baya cizgi var elli kere test yapan biri olarak söylüyorum bunu ilk bes dakika icinde cikmis her ikinci cizgi silik milik bebis demek kac gun gecikti seninAnlamadim ki valla bikac kisiye sordum degil dediler kafam karisti benimde isallah dedigini gibi hamileyimdir3
Pozitif sonuc o icini rahat tut Allah daim etsin pazartesi kan tahlili yapda icin rahatlasin benimki seninkinden siliktive ilk pozitifimdi bende inanmamistimLaporoskopi oldum kasim.basinda yaklasik 5_6 gun gecikti
Canim sen ne yaptin merak ettimLaporoskopi oldum kasim.basinda yaklasik 5_6 gun gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?