Hamilelik testi yaptım..İkinci çizgi silik.Hamile olabilir miyim?

waweyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
32
1
36
İstanbul
selam.. ya ben biraz önce test yapdim ikinci cizgi silik ama o silik işigin altinda baya belli oluyor.. bu nedemek neolur bana bısey söyleyin sabahi bekliyemiycemm yaaa

canım 2.çizgi silikse hamilesin demek zaten testtede yazıyor ama adetin yakınsa da öyle cıkabiliyor

( ya sabah idrari daha iyi dediler yapdim ama bundada hic bisey cikmadi off ya kan testi yapdirsam acaba cikarmi bugün yoksa beklesemmi kafam cok karişdi.. digerindeki hala belli bakinca bunda hic birsey yok.. ama migde bulantisida var.. adet oldum 15 gün önce ama okadar cok az geldiki 2 gün bile sürmedi ve benim hayatta gögselerim şişip agrimasdi 4 gündür gögüslerim şiş ve cok acıyor.. neyapayım sizce?? kan testindede bisey cikmiycak diye korkuyorum gidemiyorumm

git yaptır için rahat etsin en azından düşünmezsin ama bir testte çıkıp diğerinde çıkmadıysa testte bir sorunda olabilir.

bence hamilesin o çizginin silik çıkması idrardaki hgb hormonu miktarının az olmasından.bu hormon sadece hamilelerde oluyo.ve daha yenı oldugu için silik çıkar.sabırsızlanıyosan kan testi yaptır ama hamilelik olmasa ikinci çizgi hiç çıkmaz

idrar testını nekdar beklettın 5 dakıkada bakılıyor ya yarım saatı gecınce dogru cıkmıyor

3 tane test yapdim ikisi silik cikti digerinde hic bisey cikmadi.. biri 2 dakaka icinde oldu digeri yine ayni sekilde. ögleden sonra gittim kan testi yapirdim negatif cikti ((((

3 tane test yapdim ikisi silik cikti digerinde hic bisey cikmadi.. biri 2 dakaka icinde oldu digeri yine ayni sekilde. ögleden sonra gittim kan testi yapirdim negatif cikti ((((

canm o zaman hamile değilsin
stersten gecikebilir

Aynı şeyi tamda ben yazacaktım adetim 6 gün geçti veeee bebk istoruz dün yaptım test 2. çizgi silik çıktı herhalde daha cok küçük göstermiyo diye düşündümmm bugün yine denedim ikinci çizgi yani T SİLİKdi ama düne göre çoktu C kadar kırmızı olmuyo herhalde zaten ben de sabırsızlanıyorum yaaa hemmm belim de kopuyo sanki adet sancısı gibi bi ağrı oluyo ki adet olunca ben belimden falan ağrılar çekmem ve göğüslerim acıyoooo uçları yani bide takip ettim son 1.5 hahftadır bende bi yorgunluk hissi ve sürekli uyumak istiyorum halsizlik böle .... sizceeeee ben hamileyim dimi arkadaşlar test doruuuuuuuuuuuuuuu yaniiii :)))))))))

Merhaba bende de aynı şey çıktııı T çizgisi C kadar değil ama kırmıız böle silik gibi zaten daha çok yeni veya küçük diye silik diye düşündümmmm öledir dimi kesin zaten benim adetim 6 gün geçiktiiii belim kopuyoooodu bide bi uyku hali var hep yatasım var halsizlik değilde yorgunluk gibiii sabaha karşıdaa midem yerinden kalkıyo ama kusma yokkkkk hamileyim inşallah silik olması normal yani dimi
Teeşekkürler sevgilerrrr

insallah hamilesindir. benim gibi hayal kirikligina ugruma ama kendini hamileyip deyip sakin umutlandirma git kan testi yapdir. ben de hamileyim diye gezdim 2 gün kan testi yapdirdim negativ cikinca hem cok sasirdim hemde üzüldüm.. ama insallah hamilesindir

arkadaşlar adet gününüz geçtikten 1 hafta sonra en erken test yapın. cinsiyet testine gellicen valla benim doktorum 10. haftada erkeğe benziyor dedi 16. haftada da kesin erkek dedi o kadar çok geç cinsiyeti belli olmuyor yani

benim iki kızım var .ilk hamileligimde daha adet günüm gelmeden test yapmıştım ve çok silik çıkmiştı ama doğruydu hamileymişim.ikincidede silikti.sendeki diger belirtilerle beraber hamilesin gibi.gerçi zaman geçmiş bu arada kesin sonucu öğrenmişsindir.inşallah doğrudur.rabbim cümle isteyenlere nasip etsin anneliği

selam çok uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen yeni üye oldum. temmuzda 1 yıllık evli olucam. Çocuk isteğim okadar çokki anlatamam. Adetler düzensiz pco var ne istersen var yani. neyse konuya geleyim arkadaş 2. çizgi silik çıktı hamilemiyim diyor. 4 5 gün önce test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim hemşire yaptı pozitif çıktı çook sevindim annelerimize haber verdik daha sonra kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç negatif. Çok fazla umutlanmayın Allah tan umut kesilmez ama keseyi görmeden kesin olmadan sakın herkese söylemeyin

arkadaşlar dün akşam idrar testi yaptım c bölgesi altındaki çizgi normal çıktı.ikinci çizgi ise tam t bölgesi altında değildi biraz daha uzakta ve çok silikti.bu arada ben iltihaplanmaya karşı şuanda cipro kullanıyorum.acaba ilacı kesmelimiyim ve bu duruma göre sonuç nedir ? doktoru arayacağım ama buradanda paylaşmak istedim..

Canim bende adetimin beklenen gununde Test yapdim ikinci cizgi silik cikdi ama vardi. Sonra ertesi Gun tekrar Test aldim ve yine ikinci cizgi silik cikdi. 4 Gun gecdikden sonra amca Doktora gidebildim kan Aldi ve kanda hamile oldugum kesinlesdi. Gebeligin cok Erken donemiyse hcg yani hamilelik Hormonlari vucutta henuz az oldugundan cizgi silik cikiyor. Ama ikinci bir testi mutlaka bir Gun sonra denemenizi tavsiye ediyorum Hadi hayirlisi bakalim kizlar :))

ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum az önce test yaptım 2. çizgim silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi daha 2. çizgimi görüyorum ama silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…