- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
test sonucunu aldım değer 277.97 çıkmış pazartesi 133.03 dü sizce artış normal mi?
bence normal ama doktora ya da orada görevli hemşireye sormadın mı normal mi ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test sonucunu aldım değer 277.97 çıkmış pazartesi 133.03 dü sizce artış normal mi?
Mrb arkadaşlar bu konu hakkındaki yorumları görünce yazmadan kendimi alamadım bende bugün testi yaptım ikinci cizgiyi net göremeyince üzüldüm ve çöpe attım incelemeden yaklaşık yarım saat sonra falan belkide bir saat tam bilmiyorum merak ettim tekrar aldım çubuğu ikinci çizgi silik çıkmıştı ikinci testi yapmaya cesaret edemedim bi kac gun beklemeye karar verdim. Bu ikinci çizgi havayla temastan vs baska nedenlerden çıkmış olabilir mi hic denk geldiniz mi böyle bişeye
bende şimdi üye oldum siteye.bugün miratech die bi test yaptım negatif çıktı çok net.arkasına freely die bir markayla yaptım .ikinci çizgi silik çıktı .adetime 2 gün var ama ben hamile olmayı çok istiyorum inşallah isteyen herkesin olur.yarın kan tahlili yaptıracam ama korkuyorum olumsuz olur die![]()
ikinizi de çok merak ettim şimdi..
adetiniz geçmeden gebelik testi yapmayın kızlar.biliyorum merak ediyorsunuz ama yanlış yaptığınız.
adet gününüzü bekleyin bari..
boşa ümitlenmiş olmuyor musunuuz böyle..verdiğiniz testlerin parası da cabası...yani adetten önce böyle testler kesin sonuç vermez..
yani bunu herkes bilir ama dayanamıyorsunuz sanırım
İnşallah Berrak hayırlısıysa ikimiz de hamileyizdir. Ben yarın inşallah kan testi için gideceğim. Bu arada burda okuduğum o dış gebelik beni fena korkuttu. Karın ağrım oluyor ve sağ kasığmda ağrı. Allah korusun. Şimdiden olumsuz düşünmek istemiyorum
bence normal ama doktora ya da orada görevli hemşireye sormadın mı normal mi ...
nazlı inşallah canım seninde pozitif çıkmıştır..bana bu forumda yazan ilk kişisin dua edecem sanada...![]()
Allah razı olsunnn ne olur dua et unutma ben de sana dua edicem emin ol, benim testim de pozitif çıktı değerim 289 çıktı. Ama bu forumda o kadar şey okudum ki korkuyorum. Ya keseyi göremezsek ya dış gebelikse ya kimyasal gebelikse vs vs vs diye üff bi rahat olamadım. Allah korusun.
Değerim 538 e yükseldi iki hafta sonra gel dedi prof ultrasonda çıkar dedi.bende korkuyorum ama içini ferah tut yazılanlardan bende çok korktum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum sende öyle yap görüşürüz. Hem kısmetse aynı hafta doğum yapacaz senle içini ferah tut[/Q
meraba sizin kaç haftalık dedi doktor ve bu değer nekadarlıkken çıktı benim enson değerim 813 çıktı oda geçen hafta
Değerim 538 e yükseldi iki hafta sonra gel dedi prof ultrasonda çıkar dedi.bende korkuyorum ama içini ferah tut yazılanlardan bende çok korktum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum sende öyle yap görüşürüz. Hem kısmetse aynı hafta doğum yapacaz senle içini ferah tut![]()
Değerim 538 e yükseldi iki hafta sonra gel dedi prof ultrasonda çıkar dedi.bende korkuyorum ama içini ferah tut yazılanlardan bende çok korktum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum sende öyle yap görüşürüz. Hem kısmetse aynı hafta doğum yapacaz senle içini ferah tut[/Q
meraba sizin kaç haftalık dedi doktor ve bu değer nekadarlıkken çıktı benim enson değerim 813 çıktı oda geçen hafta
Ben 5 ekimde adet olmalıyydım.ayın 4 ünde 92 .5inde 168 7 sinde 538 çıktı
mrb . bnm bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım 2 defa ikisinde de silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olabilir miyim acabA. bir de kan testtine giderken aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.
Âmin inşallah benimde tam 10 gün var adetime cok merak ediyorum test yapmak istiyorum ama erken olduğu için çıkmayacağınıda biliyorum of ne yapıcamAdetime 1 hafta kala testi yaptim 2.silik ciktisuan 2 ayluk hamileyim ....rabbim olmayan herkese nasip etsin..
![]()