• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi yaptım..İkinci çizgi silik.Hamile olabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar bata dokuz gun var. Test yapssm çıkar mı ki, çok stresliyim. Acayip bas ağrısı mide bulantısı akıntı ve iştahsızlık. Ayrıca baş dönmesi oluyor. Benim afetim düzenli değil ne yapacağım şaşırdım

Kızlar sizce hamilemiyim ? Göğüslerim acayip ağrıyor ve bel ve kasık ağrılarım var bir kackez test yaptım ikinci çizgi silinik çıktı

IMG_20181215_163408.JPG
IMG_20181215_163408.JPG
Merhaba arkadaşlar test yaptım ikinci çizgi çok silik adetim 2 gün gecikti hamile miyim bakar misiniz ama kasiklarimda aynı adet ağrısı gibi ağrı var :KK43:

Mrb. Ben 3 gün ardı ardına test yaptım. Yaptığım testlerde ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün miratech erken gebelik testini aldım tek çizgi çıktı. Adetim 2 gün gecikti. Sizce hamile miyim?

Mrb. Ben 3 gün ardı ardına test yaptım. Yaptığım testlerde ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün miratech erken gebelik testini aldım tek çizgi çıktı. Adetim 2 gün gecikti. Sizce hamile miyim?
olabilir. gebeliğin başlarında silik çizgi çıkabiliyor. pre.... early diye bir test vardı 40 tl o doğru sonuç veriyor diye biliyorum isterseniz birkaç gün daha bekleyip onunla bir deneyin.

ıyı gunler bn bır sey sormak ıstıyorum daadetım bıtelı 1 hafta oldu dıger adetime 20 gün var ama bugun bır kanamm oldu neden olmus olabılır acaba olk defa boyle bır sey basıma gelıyorda...

olabilir. gebeliğin başlarında silik çizgi çıkabiliyor. pre.... early diye bir test vardı 40 tl o doğru sonuç veriyor diye biliyorum isterseniz birkaç gün daha bekleyip onunla bir deneyin.
Teşekkürler. Ve birşey daha 1 haftadır sürekli sol kasığımda bir ağrı var. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?

Teşekkürler. Ve birşey daha 1 haftadır sürekli sol kasığımda bir ağrı var. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?
evet olabilir. göğüslerinizde şişlik falan varsa büyük ihtimalle hamilesinizdir.

Merhaba, ben Şubat ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 ay korunduktan sonra korunmayı bıraktık. Regl günüme daha 8 gün varken dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı diye çöpe attım.işten gelince tekrar bakayım dedim. Ve baktığımda silik de olsa 2. Çizgiyi gördüm. Fotoğrafa bakıp yorumlayabilir misiniz, acaba yeniden hamile miyim beklemek çok zor geliyor:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 169
Merhaba, ben Şubat ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 ay korunduktan sonra korunmayı bıraktık. Regl günüme daha 8 gün varken dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı diye çöpe attım.işten gelince tekrar bakayım dedim. Ve baktığımda silik de olsa 2. Çizgiyi gördüm. Fotoğrafa bakıp yorumlayabilir misiniz, acaba yeniden hamile miyim beklemek çok zor geliyor:)
Merhaba sonucunuz nedir acaba bendede aynı sekılde olduda

Back