- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çıktı ise hamilesun inşallahKızlar sizce hamilemiyim ? Göğüslerim acayip ağrıyor ve bel ve kasık ağrılarım var bir kackez test yaptım ikinci çizgi silinik çıktı
olabilir. gebeliğin başlarında silik çizgi çıkabiliyor. pre.... early diye bir test vardı 40 tl o doğru sonuç veriyor diye biliyorum isterseniz birkaç gün daha bekleyip onunla bir deneyin.Mrb. Ben 3 gün ardı ardına test yaptım. Yaptığım testlerde ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün miratech erken gebelik testini aldım tek çizgi çıktı. Adetim 2 gün gecikti. Sizce hamile miyim?
Teşekkürler. Ve birşey daha 1 haftadır sürekli sol kasığımda bir ağrı var. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?olabilir. gebeliğin başlarında silik çizgi çıkabiliyor. pre.... early diye bir test vardı 40 tl o doğru sonuç veriyor diye biliyorum isterseniz birkaç gün daha bekleyip onunla bir deneyin.
evet olabilir. göğüslerinizde şişlik falan varsa büyük ihtimalle hamilesinizdir.Teşekkürler. Ve birşey daha 1 haftadır sürekli sol kasığımda bir ağrı var. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?
Merhaba sonucunuz nedir acaba bendede aynı sekılde oldudaMerhaba, ben Şubat ayında 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 ay korunduktan sonra korunmayı bıraktık. Regl günüme daha 8 gün varken dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı diye çöpe attım.işten gelince tekrar bakayım dedim. Ve baktığımda silik de olsa 2. Çizgiyi gördüm. Fotoğrafa bakıp yorumlayabilir misiniz, acaba yeniden hamile miyim beklemek çok zor geliyor:)