Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kader arkadaşım topiğin hayırlı olsun inş Rabbim bekletmeden nasip etsin bebişlerimizi☺️Bende 3 ay beklicem sonra gidicem doktora zaten çikolata kistim var bu ay hayıt kullanıcam 3 ay bitkisel deniyeyim sonra giderim doktora

8.gün 26 haziran

Eklentiler

• 20190626_165939.jpg
    20190626_165939.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 17
Kader arkadaşım topiğin hayırlı olsun inş Rabbim bekletmeden nasip etsin bebişlerimizi☺Bende 3 ay beklicem sonra gidicem doktora zaten çikolata kistim var bu ay hayıt kullanıcam 3 ay bitkisel deniyeyim sonra giderim doktora
ayyy canm Allah razı olsun bizde şuan henüz denemiyoruz ama denemeye başlamadan önce kendimi bi doktor elinden geçirmek istedim çok aradım çok sordum güzel bi doktor buldum nasipse cumartesi gidicem.onunla birliktede ovulasyon testlerimi yapıp yumurtlama dönemimi görmek istedim onlarıda yapıyorum.... baakalım herşey güzelse gerisi Allahımın takdiri.. isteyen kimsenin duasını geri çevirmesin Rabbim ...sen nasılsın ne durumdasın iyice alıştık artık şükür diyelimmi

ayyy canm Allah razı olsun bizde şuan henüz denemiyoruz ama denemeye başlamadan önce kendimi bi doktor elinden geçirmek istedim çok aradım çok sordum güzel bi doktor buldum nasipse cumartesi gidicem.onunla birliktede ovulasyon testlerimi yapıp yumurtlama dönemimi görmek istedim onlarıda yapıyorum.... baakalım herşey güzelse gerisi Allahımın takdiri.. isteyen kimsenin duasını geri çevirmesin Rabbim ...sen nasılsın ne durumdasın iyice alıştık artık şükür diyelimmi
Valla cnm alışma aşamasındayım sanki ben hala geriliyorum girişte inş geçer oda

Back