- 16 Mart 2019
- 82
- 24
- 3
- 41
- Konu Sahibi happydays1000
35 evet yeni evliyim sen canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laboquick gayet güzel iş görüyor paket halinde 30 tane ovulasyon testi 2 tane gebelik testi 1 tanede ultra erken gebelik testi 30 liraydıSen hangi markayı aldın testin hangi markası daha net sonuç veriyor
aminnnnnİnşallah canım aynı anda versin bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah
ama siz yinede beni beklemeyin daha denemiyoruz şuanaminnnnn![]()
evet kesnlkle internetten almak çok daha mantıklıÇok uygunmuş internette. Eczanede çok pahalı 60 100 arası
ayyy canm Allah razı olsun bizde şuan henüz denemiyoruz ama denemeye başlamadan önce kendimi bi doktor elinden geçirmek istedim çok aradım çok sordum güzel bi doktor buldum nasipse cumartesi gidicem.onunla birliktede ovulasyon testlerimi yapıp yumurtlama dönemimi görmek istedim onlarıda yapıyorum.... baakalım herşey güzelse gerisi Allahımın takdiri.. isteyen kimsenin duasını geri çevirmesin Rabbim ...sen nasılsın ne durumdasın iyice alıştık artık şükür diyelimmiKader arkadaşım topiğin hayırlı olsun inş Rabbim bekletmeden nasip etsin bebişlerimizi☺Bende 3 ay beklicem sonra gidicem doktora zaten çikolata kistim var bu ay hayıt kullanıcam 3 ay bitkisel deniyeyim sonra giderim doktora
Valla cnm alışma aşamasındayım sanki ben hala geriliyorum girişte inş geçer odaayyy canm Allah razı olsun bizde şuan henüz denemiyoruz ama denemeye başlamadan önce kendimi bi doktor elinden geçirmek istedim çok aradım çok sordum güzel bi doktor buldum nasipse cumartesi gidicem.onunla birliktede ovulasyon testlerimi yapıp yumurtlama dönemimi görmek istedim onlarıda yapıyorum.... baakalım herşey güzelse gerisi Allahımın takdiri.. isteyen kimsenin duasını geri çevirmesin Rabbim ...sen nasılsın ne durumdasın iyice alıştık artık şükür diyelimmi
geçer geçer ne aşamalardan geçtik hepsi halloldu şükürler olsunValla cnm alışma aşamasındayım sanki ben hala geriliyorum girişte inş geçer oda
Sen ne durumdasın geçti mi alıştın mı tamamengeçer geçer ne aşamalardan geçtik hepsi halloldu şükürler olsun
Ben çalışma aşamasındasınız sandım alemsin ayy yok beklemem yaş geçiyor bizim elimizi çabuk tutmamız şartama siz yinede beni beklemeyin daha denemiyoruz şuan![]()
alıştım canm çok şükür ama 3 4 günde bir anca oluyor çalşma saatlernden dolayı yorgunluk falanSen ne durumdasın geçti mi alıştın mı tamamen
Ben çalışma aşamasındasınız sandım alemsin ayy yok beklemem yaş geçiyor bizim elimizi çabuk tutmamız şart