Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama ben yinede dermki değerlerne göre hareket et..ben doktora gideceğim ona göre takviyeler yapıcam folik asit aldım doktora gitmedn başlamadım onu bile kullanmaya

aaa o genel anlamda bende hep var sıcagı sevmeyen bir yapım oldğu için...
buarada ovulasyon testi almışmıydın
İnternetten takip ettim cnm gün gün regl tarihime göre hesaplıyor eğer hamile kalmazsam temmuzda başlayacağım ona da ama internetten indirip ovulasyon tarihini bildirip uyarıyor

İnternetten takip ettim cnm gün gün regl tarihime göre hesaplıyor eğer hamile kalmazsam temmuzda başlayacağım ona da ama internetten indirip ovulasyon tarihini bildirip uyarıyor
canım gittigidiyordan ovulasyon testi almalısın... takvim uygulamaları okadar yanlış bilgi veriyoki...gebelik testi gibi bir test adet biitiminde başlıyosun ve hergün 12-16 saatleri arasında ve aynı saatte yapıyosun..testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını durduruyosun...senin idrarına göre yumurtlama zamanını söylüyo...kesinlkle bebek istiyosan bunu al ve dene...biz şuan denemememize rağmen ben yumurtlamamı görmek için yapıyorum bu testi

Eşim e dün söyledim alalım dedi temmuz u bekleyip alalım dedim eğer ki oldu da hamile kalmazsam adettimden sonra alıcam kafaya takmamak lazım aslında ama olmuyor bir şekilde takıp stres yapıyoruz

Ayyy hadi inşallah 🙏🙏🙏 içine doğdu sanırım ❤️❤️ Allah anne olmak isteyen herkese evlat nasip etsin hayırlı güzel haberlerini bekliyorum burada hepimiz umut olduk birbirimize

Back