- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
- Konu Sahibi happydays1000
ama ben yinede dermki değerlerne göre hareket et..ben doktora gideceğim ona göre takviyeler yapıcam folik asit aldım doktora gitmedn başlamadım onu bile kullanmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer ki hamiş kalmazsam temmuzda regl bitiminden sonra ilk işim değerlerime baktırmak olucak inşallah regl olmamama ben yinede dermki değerlerne göre hareket et..ben doktora gideceğim ona göre takviyeler yapıcam folik asit aldım doktora gitmedn başlamadım onu bile kullanmaya
regl zamanında mı?Titreme oluyor mu o günlerde tatlı isteği gibi
Hayır yumurtlama ovulasyon dönemimderegl zamanında mı?
aaa o genel anlamda bende hep var sıcagı sevmeyen bir yapım oldğu için...Ayrıca çok terliyorum sıcak basmaları ve daha çok gece terlemelerim oluyor
he yok canm cinsel istek artıyoHayır yumurtlama ovulasyon dönemimde
herkeste farklı farklı etkiler oluyo demekki canm sen testlerin sıkı yap yumurtlamanı iyi takip etEvet ve bol tatlı ve iştahım açılıyor sersem gibiyim
İnternetten takip ettim cnm gün gün regl tarihime göre hesaplıyor eğer hamile kalmazsam temmuzda başlayacağım ona da ama internetten indirip ovulasyon tarihini bildirip uyarıyoraaa o genel anlamda bende hep var sıcagı sevmeyen bir yapım oldğu için...
buarada ovulasyon testi almışmıydın
canım gittigidiyordan ovulasyon testi almalısın... takvim uygulamaları okadar yanlış bilgi veriyoki...gebelik testi gibi bir test adet biitiminde başlıyosun ve hergün 12-16 saatleri arasında ve aynı saatte yapıyosun..testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını durduruyosun...senin idrarına göre yumurtlama zamanını söylüyo...kesinlkle bebek istiyosan bunu al ve dene...biz şuan denemememize rağmen ben yumurtlamamı görmek için yapıyorum bu testiİnternetten takip ettim cnm gün gün regl tarihime göre hesaplıyor eğer hamile kalmazsam temmuzda başlayacağım ona da ama internetten indirip ovulasyon tarihini bildirip uyarıyor
belkide bebiş vardırNormalde olmazdı terleme sıcak basması ama bu 3 gündür fazlasıyla hatta eşim gece farketti
aynen canm amin inşallah sen yeni evlisin sanırım kaç yaşındasın hemen düşünmşsün bebekAyyy hadi inşallahiçine doğdu sanırım ❤❤ Allah anne olmak isteyen herkese evlat nasip etsin hayırlı güzel haberlerini bekliyorum burada hepimiz umut olduk birbirimize