Hamilelik oluşumu

Sadece kafami kurcalayan şeyler oldu tamam sürekli başa dönüp aynı şeyleri sordum ama yinede bu kadar tepkiyi haketmedim sırf korkum ve düşüncelerim yüzünden ki beni gerçek hayatta çok hassas olup kırılıp alınsam da sanal ortamdaki insanların dedikleriyle de kırılabiliyorum üzüntüme üzüntü ekleniyor , her şeye rağmen teşekkür ederim sanırım bu sitede artık kalamam bu kadar ezilmişken itilmisken kendinize iyi bakın verdiğiniz cevaplar için ayriyetten çok teşekkür ederim..

İroniden anlayacak durumda değil, sizi ciddi sanmış. Soruyor bir de “hamile miyim sizce” diye. Allah sabır da vermiyor ki artık…
Maalesef 3 regl görmüş onlarca test yapmış ikna olmamış buradaki hiç bir yorum onu ikna edemez. Ben asıl bu sayfadaki insanların sabrına şaştım. Gerçekten bravo .. ayrıca sperm oksijenle temas edince zaten hayatta kalmaz bunu bile düşünmüyor.

Of saçmalama. Sana verilen her ters cevap kendine gel diye. Yoksa kim seni neden üzmek istesin? Bu tepkileri de hakediyorsun açıkçası, 3 aydır seferber olduk seni hamile olmadığına ikna etmeye uğraşıyoruz! Gerçekten sabırsa sabır, iyi niyetse iyi niyet… Ama biraz el insaf ya, psikoloğa gitmelisin diyorum sana milyon kere söyledim. Evet bence de bu siteden git, hatta netten komple çık. Sana okudukların yaramıyor, bir şekilde vesvese yapmana neden oluyor her şey. Girme bu sitelere, kitap oku, film izle, sosyalleş… Bir daha bu başlığa da uğrama. Yoksa iyi olamayacaksın. Hamile değilsin, bir gün elbet olmadığını anlayacaksın! Ben kendi adıma seni kırdıysam özür dilerim, ama belki de sana yanıt vererek tedavi sürecine katkı sağlamıyoruz. Psikiyatriste gitmeni öneririm, sana en uygun tedaviyi uygulayacaktır.

Oksijenle temas ettiğinde hemen ölmüyor. Dış ortamda da takribi 20 dk kurumazsa yaşayabilir. Burada esas belirleyici olan elden prezervatife bulaşan zevk suyundan hamile kalmanın imkansızlığı…

Oksijenle temas ettiğinde hemen ölmüyor. Dış ortamda da takribi 20 dk kurumazsa yaşayabilir. Burada esas belirleyici olan elden prezervatife bulaşan zevk suyundan hamile kalmanın imkansızlığı…
Yani bölgesindeki zevk suyu prezervatifi takarken kenardan eline gelip o an içinde prezervatifin üstüne bulaşmasiydı yani uzun zaman geçmedi o anda oldu bulaşma ve ilişki ,

Benim hamilelik korkum var abla belki takıntı oldu belki dediğiniz gibi psikolojik bir sorun haline geldi sadece sık idrara çıkıyorum diye ama ben siteye girmesemde girsemde yeterince kötü oldum ben hiç-bir sorumu kötü amaçla sormadım amacım dalga geçmek veya bilginizi ölçmeye çalışmak gibi bi niyetimde yoktu genel söylüyorum bilgileriniz başım üstüne ama yeren cümleleri doğru bulmuyorum çünkü hayatında ilklerini yaşayan bir kız için fazla ağır oluyor yani bilgim ve tecrübem olsa burda konu açıp özelden birçok kişiye derdimi açmazdım

Ya hu senin kötü amacın ne olabilir, senin kötülüğün kendine. Yalnız bilgi eksikliği falan değil bu artık, durumun normal değil, önce bunu kabullen. Pek çok genç kız aynı kaygıyı yaşayabilir doğru, ama öğrenir ve ilerler… Sen öğrenmiyorsun! Hamile kalması imkansız bir deneyim yaşamışsın, hiç gerek yokken ella içmişsin, 3 defa regl olmuşsun, sayısız test yapmısşın, hâla “hamile miyim” dersen yererler, kırarlar, dökerler… Senin sorunun şeyden bir farkı yok “çamaşırlarımızla sürtündük hamile olabilir miyim” yani al bak busun işte… Bir yerden sonra tahammül azalıyor kusura bakma. Tedavi ol.

Keşke sürtünmeyle bi ilişki yaşamış olsaydım abla korunupta böyle bir şeyden aylarca kendimi yiyip bitircegim aklimin ucundan geçmezdi inanmam için birsürü sebep var aslında 1.Zevk suyuyla bile hamile kalmak çok düşük ihtimalken prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile çok az bi ihtimal 2. Evet regl gördüm 3 kere az ve degisikte olsa gördüm 3. Testlerin hepsi negatifti 66. Gün bile 4. Bulaşan zevk suyunun sıvı şekilde akıp ileriye gitmeyince yumurtaliklara ulaşamayıp hamileliğe yol açmamasi,

bilipte inanamak çok zor tek düşündüğüm ya prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyunda sperm varsa hamileysem ve idrara sık çıkmam bundan dolayiysa düşüncesi,

Evet güzelim bu düşüncen normal değil. Önünde iki seçenek var, ya 6 ay bekleyeceksin ve doğurmayacağına göre sonunda anlayacaksın! Ya da psikiyatra gidip ilaç başlayacaksın, terapi göreceksin bu obsesyonla baş etmenin yolunu bulacaksın. Sana bunları bir OKB hastası olarak söylüyorum, ama şunu unutma: iyileşmek için önce hasta olduğunu kabul etmelisin.

Hamile olmadigima inanabilsem psikolojimin bozulduğuna yani hasta olduğumu kabullencem abla ama bu da çok zor yani ne yapacağımı bende bilmiyorum sadece okuyorum ağlıyorum sürekli araştırıyorum düşünüyorum sizlerin yazdiklarini okuyup kendime manevi olarak zarar veriyorum

Bu arada düzelteyim; “Zevk suyuyla bile hamile kalmak çok düşük ihtimalken prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile çok az bi ihtimal” demişsin, hayır prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyundan hamile kalmak çok az bir ihtimal değil, imkansız ! İhtimal dahilinde değil, hala bu cümleyi yazıyor olman beni çileden çıkarıyor kusura bakma…

Valla benden bu kadar, hayatım boyunca kimseye “hastasın” demedim. Hep imtina ederim, teşhis tanı koymak benim işim değil. Ama senin durumun net OKB, Allah rızası için yardımcı olmaya çalıştım ama beni aşıyor, mutlaka iyi bir psikiyatra gitmelisin. Allah’a emanet ol

Çok teşekkür ederim abla her şey için saygısızlık ettiysem çok özür dilerim hakkınızı helal edin

Helal olsun, sen de helal et, sen iyi ol da gerisi mühim değil. Bana saygısızlık etmiyorsun, kendine yazık ediyorsun, hepsi bu.
Helal olsun abla Bilmiyorum abla ben ya düzelirim ya da tamamen dağılırım bu karamsarlık ve kötü düşünceler sariliyken kafamda ve kalbimde çok zor

Kan testi ver icin rahatlasın orda çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…