- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi Sledva2040
Aha sen de düştün bu batağa.Ösym mantık sorusu gibi olmuş
HAMİLE DEĞİLSİNN.
Ne diyim abla gerçekten beni benden iyi tanıdınAha sen de düştün bu batağa.Buna vereceği cevap şu: Ama sık idrara çıkıyorum gebelik testleri de negatif ama gorunmeyebilirmis, adet de oldum ilki iltihapliydi ikincisi normal oldu üçüncüsü az oldu. O yüzden hamile miyim diye korkuyorum.
Çünkü sorun çok çok çok saçma. Bu sorunun cevabı şu: spermler dışarıda yasamaz. Havayla temas edince yasamaz. Ölü sperm yumurtayı döllemez. Döllerse zombi bebek olur. Tövbe estağfurullah...Ama ben size sordum mu hatırlamıyorum ama bir soru sormuştum yanıtını tam olarak alamamıştım benim ilklerim olduğu için bilgisizim bu konuda bilgim yok siz daha iyi bilirsiniz ben defalarca sordum 1 mantikli cevap alamadım sorum ise şuydu - geri çekilme ile ilişkide zevk suyu sıvı şeklinde aktigi icin mi rahime ve yumurtaliklara ulaşıp gebelik oluşturur da , benim iliski seklimde prezervatifin üstüne bulaşınca sıvıligini kaybedip yumurtaliklara ve rahime ulaşıp hamileliğe yol açmıyor mu? - idi ben bunu sormuştum ama bana ya hamile değilsin ya da hamile olma ihtimalin var dendi bende kafamda kurdukca kurdum araştırınca da tam olarak bulamadim cevabini
Ella yüzünden hormonları etkilendi tabii. Hadi onu aşıyor gibi oluyor bu kez de idrara takıyor kafayı. Regl oluyor onu da beğenmiyor tam sökülmedi diye… Ben bu kıza gerçekten üzülüyorum, özelden çok yazıştım iyi niyetli bir kızcağızYa daha gebeliğin nasıl oluştuğunu anlatmamıza rağmen bilmeyen kadın kalkmış adetine iltihaplı diyor.
Ya sorma bir de “geç döllenme” diyor. Ben ne yazık ki dalga geçmediğine eminim. Başlangıçta ben de öyle sandım ama bu kız gerçek. “Sperm yuttum hamile kalır mıyım” diyen kız da gerçek, “sürtündüm hamile kalır mıyım” diye soran kız da gerçekcinsel bilgisizlik, hurafeler, aile baskısı kızlarımızı ne hale getiriyor. Buradan siyasi ve ahlaki çok ders var çıkarmamamız gereken ama işte mevzu başka yerlere gitmesin diye susuyorum…
Doktora da inanmayabilir. Sonuçta sık idara çıkıyor. Doktor daha mı iyi bilecek. Ya prezervatifin hamile kalma olasılığı senin kalmandan daha yüksek dedim hala hamile olduğunu düşünüyorsa prezervatifin de hamile olduğunu düşünüyordur.Ella yüzünden hormonları etkilendi tabii. Hadi onu aşıyor gibi oluyor bu kez de idrara takıyor kafayı. Regl oluyor onu da beğenmiyor tam sökülmedi diye… Ben bu kıza gerçekten üzülüyorum, özelden çok yazıştım iyi niyetli bir kızcağızay hamileyim diye mi bilmiyorum aşırı sinirleniyorum da yazdıklarına. Tanısam zorla doktora götürücem içi rahat etsin diye…
Mantıklı verdiğim sakince anlattığım her cevap için o da "ama" ile başlayan akla mantığa sığmayacak cevaplar verdi. En başta ben de sizin gibi güzelce cevap verdim, özelden de konuştuk üstünden 2 ay geçti hala burada yazdığını gördüm yani aklım almıyor artık.Ella yüzünden hormonları etkilendi tabii. Hadi onu aşıyor gibi oluyor bu kez de idrara takıyor kafayı. Regl oluyor onu da beğenmiyor tam sökülmedi diye… Ben bu kıza gerçekten üzülüyorum, özelden çok yazıştım iyi niyetli bir kızcağızay hamileyim diye mi bilmiyorum aşırı sinirleniyorum da yazdıklarına. Tanısam zorla doktora götürücem içi rahat etsin diye…
Doktora giderse sistemden ailesi öğrenir diye korkuyor. Bir de bakmayın siz sex yaptığına falan, öyle cesaretli bir kız değil aslında. Doktora ya da hastaneye ailesi olmadan gidip muayene olamaz. Psikoloğa randevu almışlar ben en çok buna sevindim. Muhtemelen OKB hastası, çoğu obsesyon kendini cinsel takıntıyla gösterir, inşallah kendine zarar vermeden kurtulur…Bence kadin doğuma git, illa hamile miyim diye gitme. Adetim düzensiz de bisey de ultrasonda bakar hamile olursaniz söyler zaten. Hayır sürekli test yapmak aklinizda ama doktora gitmeye neden gitmiyorsunuz. Yok adet oluncda hamile olunurmus diyosun . Evet olabilide onlar test yapmadığı icin bilmiyor. Asm ye git , adetim gecikti de test yaptır o kesin sonuçtur. Ama sen bunları düşünsende yapamazsin. Anca düşün
Doktora giderse sistemden ailesi öğrenir diye korkuyor. Bir de bakmayın siz sex yaptığına falan, öyle cesaretli bir kız değil aslında. Doktora ya da hastaneye ailesi olmadan gidip muayene olamaz. Psikoloğa randevu almışlar ben en çok buna sevindim. Muhtemelen OKB hastası, çoğu obsesyon kendini cinsel takıntıyla gösterir, inşallah kendine zarar vermeden kurtulur…
Kuzum ne alaka ya, benim de senin yaşlarında reglim bir durur ertesi gün devam ederdi. Ben de çok stresliydim, o etkilerdi… Sen yemeğini de ye, hayatına da dön. Utanacak bir şey yok ki, hamile olamazsın tıbben imkansız korkma. Zaten sana “bu şekilde hamile kalırsın” diyen üstün zekalılardan da yazan olmadı hiç bu başlığa dikkat ettiysen? Neden acaba ? Biraz rahatla reglin söker, masaja falan gerek yok. Ben sökemediğim zaman acilde sakinleştirici yapılmıştı 2 defa, ikisinde de hemen söktü reglim. Yani vücudu rahat tutmak gerekiyor.kanamam durdu diye adet söktürücü karın masajı yapmaktan zaten karnım morarmak üzere çok korkuyorum kendimden de nefret ediyorum artık yediğim yemekten utanıyorum evde
Yorumların hemen hemen hepsini okudum ama gerçekten bende çok abarttığını düşünüyorum . Haddime değil ama madem bu kadar korkacaksın neden birliktelik yaşıyorsun ki , kendine zarar vereceksin Allah korusun . Sakin ol ve mantıklı düşünmeye çalış biraz kaç kişi burda akıl veriyor ama hiç dinlemiyorsun. sakin ol sakin olkanamam durdu diye adet söktürücü karın masajı yapmaktan zaten karnım morarmak üzere çok korkuyorum kendimden de nefret ediyorum artık yediğim yemekten utanıyorum evde
Bugün 3. Günü bende tamamen kesilmesinden korktum geçen ay ne güzel 4 5 gün sürmüştüKuzum ne alaka ya, benim de senin yaşlarında reglim bir durur ertesi gün devam ederdi. Ben de çok stresliydim, o etkilerdi… Sen yemeğini de ye, hayatına da dön. Utanacak bir şey yok ki, hamile olamazsın tıbben imkansız korkma. Zaten sana “bu şekilde hamile kalırsın” diyen üstün zekalılardan da yazan olmadı hiç bu başlığa dikkat ettiysen? Neden acaba ? Biraz rahatla reglin söker, masaja falan gerek yok. Ben sökemediğim zaman acilde sakinleştirici yapılmıştı 2 defa, ikisinde de hemen söktü reglim. Yani vücudu rahat tutmak gerekiyor.
Zaten birdaha düğüne kadar kesinlikle bu şekilde bir iliskiye asla girmeyeceğim aslaYorumların hemen hemen hepsini okudum ama gerçekten bende çok abarttığını düşünüyorum . Haddime değil ama madem bu kadar korkacaksın neden birliktelik yaşıyorsun ki , kendine zarar vereceksin Allah korusun . Sakin ol ve mantıklı düşünmeye çalış biraz kaç kişi burda akıl veriyor ama hiç dinlemiyorsun. sakin ol sakin ol
Aileni böyle hissederek ve davranarak daha çok üzersin. Bir de şüpheleri üzerine çekersin, durduk yere. Kendine gel artık, sil at kafandan sağlıksız düşünceleri, seni korkutan kadınları da bekliyorum bu başlığa ama nedense yazmıyorlar? Günahtır, vebaldir, insan olan yalan bilgi vererek kardeşini yanıltmaz, ya da bilmediği konuda bilmiyorum der. Ben 16 yaşındayken annem kadın cinselliği üzerine bir kitap getirdi okumam için. Bekarete değil ama hamileliğe dikkat etmem gerektiğini söyleyip uyarmıştı. Nasıl hamile kalınır/ nasıl hamile kalınmaz o yaşta öğrendim. Yani diyeceğim o ki, ailen sana cinsel bilgi vermediği için zaten sorumlular. “Zina günahtır, kızlığın bozulursa kimse seni almaz” vs demek cinsel eğitim olmuyor maalesef. Dini bilgi, örf adet yine aşılansın, bununla da bir sorunum yok ama ailenin vazifesi bununla sınırlı olmamalı. Ne kadar üzücü ki bu endişeyi aylardır çekiyorsun, annemle aramda ciddi bir yaş farkı, kuşak çatışması olmasına rağmen benzer bir şey yaşasam mutlaka annemle paylaşırdım. Sen de yıllar sonra anne olacaksın, bu yaşadığın çocuk yetiştirirken sana ders olsun.Bugün 3. Günü bende tamamen kesilmesinden korktum geçen ay ne güzel 4 5 gün sürmüştüutanıyorum çünkü pişmanım yani kötü bir şey yaptım ailemin beni sevmesine bile kızıyorum artık hak etmiyorum beni sevmelerini iyi davranmalarini bana üzülmelerini bide kötü bir şey olursa ne yaparım hiç bilmiyorum ama kendimi yiyip bitirdim
Erkek arkadasimda öyle diyor ortada bir şey yokken dikakti üzerine çekeceksin anneni daha fazla üzme yemek ye kendine zarar verme artık ben seni nasi rahatlatirim bilmiyorum artık ama sen hamile değilsin tek bildiğim bu dediAileni böyle hissederek ve davranarak daha çok üzersin. Bir de şüpheleri üzerine çekersin, durduk yere. Kendine gel artık, sil at kafandan sağlıksız düşünceleri, seni korkutan kadınları da bekliyorum bu başlığa ama nedense yazmıyorlar? Günahtır, vebaldir, insan olan yalan bilgi vererek kardeşini yanıltmaz, ya da bilmediği konuda bilmiyorum der. Ben 16 yaşındayken annem kadın cinselliği üzerine bir kitap getirdi okumam için. Bekarete değil ama hamileliğe dikkat etmem gerektiğini söyleyip uyarmıştı. Nasıl hamile kalınır/ nasıl hamile kalınmaz o yaşta öğrendim. Yani diyeceğim o ki, ailen sana cinsel bilgi vermediği için zaten sorumlular. “Zina günahtır, kızlığın bozulursa kimse seni almaz” vs demek cinsel eğitim olmuyor maalesef. Dini bilgi, örf adet yine aşılansın, bununla da bir sorunum yok ama ailenin vazifesi bununla sınırlı olmamalı. Ne kadar üzücü ki bu endişeyi aylardır çekiyorsun, annemle aramda ciddi bir yaş farkı, kuşak çatışması olmasına rağmen benzer bir şey yaşasam mutlaka annemle paylaşırdım. Sen de yıllar sonra anne olacaksın, bu yaşadığın çocuk yetiştirirken sana ders olsun.
Lütfen lütfen lütfen artık masaj yapma. Bugün durur ertesi gün devam eder. Hormon miktarı her gün değişiyor ya hani o yüzden. Hem bu kadar strese tabii ki adetin gecikir de, düzensizleşir de.kanamam durdu diye adet söktürücü karın masajı yapmaktan zaten karnım morarmak üzere çok korkuyorum kendimden de nefret ediyorum artık yediğim yemekten utanıyorum evde
Lütfen lütfen lütfen artık masaj yapma. Bugün durur ertesi gün devam eder. Hormon miktarı her gün değişiyor ya hani o yüzden. Hem bu kadar strese tabii ki adetin gecikir de, düzensizleşir de.