bence doğurun. karnınızda atan bir kalp var. annesi de güçlü bence. neden gelmesin dünyaya??
yanınızda annenizde varsa hiç korkmayın. eşim geceleri işe gittiğinde oğlum hastalanınca en çok panik yapıyorum. sizin anneniz yanınızda.
bir de baba diye ağladığı zaman zor oluyor. ama siz zaten başından boşanacağınız için çocuk bu durumu kabullenerek büyüyecek.
bir de çocuk varken ben işimde terfi ettim sınavla. ehliyet sınavını geçtim, tekrardan farklı bir bölüm okumak için üniversite için hazırlanıyorum.. sizin ki de pekala olur. (eşim bu sınav dönemlerinde çocuğa bakamadı iş yoğunluğundan. annem de yoktu. çok şükür Rabbim yardım etti.)
Aldatma, şiddet yada yalan yoksa bebeğiniz için yeniden bir araya gelmeyi deneyin derim. Aşılamayacak problem yoktur. Bir evlilik terapistine falan gidin.. Düzeltmeye çalışın... Çünkü en güzeli çocuğunuzun anne ve babasının birlikte olduğu huzurlu bir yuvada büyümesidir. Diğer meseleyle ilgili olarak da siz istedikten sonra bebeğiniz olsa dahi herşeyi başarabilirsiniz, bu sizin elinizde. Azminizin elinde..
adam adam değilse en başından kötü giden bir evlilik varsa çocuk hiç yapılmaycak kazada olmayacak
4yıl olacak evleneli neden çocuk düşünmedim çünkü mein olamadım hergün kavga kıyamet olan bir eve çocuk yapmak istemedim.
o yüzden o adama o çocuk çok bu kzcağızda hayatının baharında onada yazık diye düşündüm
burada bir üyemiz var cutecom onu çok yakından takip ediyorum şimdi çok mutlu bir yuvası var iyi bir eşi var ama çocuk onu babası olmadığı bilmıyor her seferınde korku yaşıyor
bu üyemizde böyle olacak
Kendini suclama bence, o adam olsaydi...Çocuğum olsun isterim ama babası istemiyor sanmıyorum çocuğa sonradsn ilgi göstereceğini.İstediğim gibi yürümedi evliliğim. Kariyer olarak yükselmekte tabi istiyorum bunu anneme borçluyum kendimede. Maddi olarak kardeşim ve anneme bakiyorum.kardeşim ve çocuğun ilerideki masrafları karşılayabilirim ama çok çok artısıda olmaz eğitimime yoğunlaşınca gelir şimdiki kadar iyi olmayabilir.Bende iyi bir evlilik yapamamış olmanında kırgınlığı çok büyük kafam allak bullak
Kendini suclama bence, o adam olsaydi...
Sadece dun mu konustunuz ya ben cok sasirdim.
Kolunuzu okurken hep bu bebeği istediğinizi, ama cesaret için bir kaç söz duymayı hayal ettiniz sanırım. Zaten son yorumda da korunmadiginizi fark ettim. Avukat bir bayan olarak ; geri çekme yada yumurta takibinin korunma yöntemi olmadığını biliyorsunuzdur.
Siz tek başınıza bebeğe yetersiniz.
Senle ayni duygulari tasidum ben...hatta senin isin daha kolay cunku istediğinden eminsin bebegini...hem kapi gibi annen var bakar diyorsun..calisabilmek, guvendigin insanlarin olmasi vs cok buyuk avantaj.. ustelik de istiyorsun .esin olcak adamin agzina bakip aldirma sakin...
Eşinizi de hala seviyosunuz gibi geldi bana. Tekrar oturup konuşun bebeği onun isteyip istemediği konusunda. İstemiyorum derse ayrılın kendiniz daha güzel bakarsınız. Hem kariyer hem bebek :) Allahım bana ve isteyen herkese versin inşallah.
Hissedersin o senin bir parçan olacak, buyuyecek buyudukce onu hissedeceksin, sonra dogacak, birkac yila annecim diye gelip sana sarilacak =) arkadaslarimizin bebegine bile icimizden guzel duygular hissediyoruz insan kendi evladini sevmez mi canim.Eşimin isteyip istememesi çok umrumda değil açıkcası. Istiyor muyum bilmiyorum sadece gözümü kapattığımda onu aldıracak gücüm olmadığını biliyorum. Annem üzülsede bakar benden çok daha iyi eminim.sadece bebeğim diye o sevgiiyi hissedip verebilir miyim bilmiyorum bu ürkütüyor
Okurken hissettiğim sizin harika bir anne olacağınız.
Zaten bunu sorguluyorsanız şimdiden bunları düşünüyorsanız çok bilinçli bir insansınız demektir.
Annenize söyleyin bİ bakalım onun düşünceleri neler bu konuda.
Tecrübeli çocuk büyütmüş bir kadın nihayetinde.
Bir de bİ akrabamız çok hırslıydı Kadın lohusa yatağında hastane de Ders çalışmıştı.
Şimdi yurt dışında konsoloslukta çalışıyor hedefine ulaştı.
Güzel bi örnek vereyim dedim.
Hissedersin o senin bir parçan olacak, buyuyecek buyudukce onu hissedeceksin, sonra dogacak, birkac yila annecim diye gelip sana sarilacak =) arkadaslarimizin bebegine bile icimizden guzel duygular hissediyoruz insan kendi evladini sevmez mi canim.
Hamilelik basli basina bi evrimEşimin isteyip istememesi çok umrumda değil açıkcası. Istiyor muyum bilmiyorum sadece gözümü kapattığımda onu aldıracak gücüm olmadığını biliyorum. Annem üzülsede bakar benden çok daha iyi eminim.sadece bebeğim diye o sevgiiyi hissedip verebilir miyim bilmiyorum bu ürkütüyor
24 yasindaydim. Evet 4 yıllık örgün lisans. Bi başla devamı gelir inşallah merak etme. :)Üniversiteye gırdıgınde kac yasındaydınız. Bolumunuz 4 yıllık lisansmıydı? Ben de tekrar okumak ıstıyorum cesaret edemıyorum
İşletmeHangi bölümü okudunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?