- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 34
Erkekler kadınlara göre biraz tuhaf babalık fikrine çocuk doğup 3-4 aylık olana kadar alışamıyorlar. Hatta birçoğu yaşına girip baba diyene kadar tam sahiplenemiyor. Ama bu süre geçtikten sonra da çocuğu anneden daha çok sahipleniyorlar çoğunlukla(Eşimin bir akrabası demişti ki yaşına girip baba demeden ne olduğunu anlayamadım ama şimdi onsuz yapamıyorum. Eşimden çok onu özlüyorum eve koşarak geliyorum). Evlilikte herhangi bir sıkıntınız olmasa eşinizin tepkisi anormal olurdu ama sorunlu olan bi evlilikte eşinizin verdiği tepki çok ta anormal karşılanmamalı diye düşünüyorum.
Siz bile karnınızda taşıdığınız halde daha farkına varamamışsınız hamileliği anneliğin ne olduğunu ki ilk aylarda sizin tepkiniz de normal. (@Kova hatunu vardı bebeğini aldırmak için konu açmıştı burda o da sizin gibi ilk başlarda aldırmayı düşünmüştü şimdi bebek sahibi onun da görüşlerini almak gerek bence)
Bana kalırsa boşanma işini biraz erteleyin gerekirse ayrı yaşayın bir süre kendinize ve evliliğinize zaman tanıyın. Sizde annelik eşinizde de babalık duygusu gelişecektir bu süre zarfında.
Son olarak şunu söyleyim yorumumu evlenmeden önce sırf çocuğum olsun diye sevmesem de biriyle mantık evliliği yapabilirim diyen ve daha sonra sevdiğim adamla evlenip 4 senedir çocuk için tedavi gören biri olarak yaptım. Çocuk insanlara Allah'ın bir lütfu kesinlikle. Konunuzda yazmışsınız belki birdaha çocuk sahibi olma şansım olmayabilir diye bence bu şansınızı iyi değerlendirin.
Evet Haklısınız