- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
Ay evet biraz alti yapi hazirlamak gerekiyordu simdi 2-3 ay zaaten hamilelik yasak zaman geciyor canimcim.
Sen ne alemdesin ?
Nedir durum ?
@ttmm. zuhal puffpuff:
puffpuff senide tebrik ediyorum allah hepinize ve bizlerede bebegklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin ve insallah saglikli ömürlü olsunlar.
Simdi hanginiz hangi yöntemle hamile kaldiniz anlatin bakalim....
Merakla bekliyorum, hangi yöntem kimde tuttu :)
Nasil geciyor hamilelik ?
kız sen bana neden küstün anlamadım ki benn :)
hayatta herey gerçekten kısmet
ötesi olmuyor +MUŞ bugün anladım doktora gittim rahimin iyi yerde ama
TAŞ DOĞURUR SEN DOĞURAMAZSIN DEDİ.
dıs hücrelerinde bir sorun varmıs özel bir doktorada gittim 3 gibi oda aynını dedi tahliller yapıldı vs vs yani kızlar doğuramıcakmısım ama isyan etmiyorum cünkü bugüne kadar yasadığım tüm maddi manevi çöküşlerde olduğu gibi hiç ağlamadım belli etmedim eşimde evimi arabamı satarım arsamı satarım tedavi olursun diyor ama doktor dünya verseler doğuramazsın dedi...bilmiyorum yapmam gereken tek şey her ay kontrole gidip iğne vurulmakmıs kimseye anlatmadım ama allah demek layık görmemis.ne yapalım buda kader ....buda bir sınav herkes anne olmakzorunda değil sonuçta hayat bölmede devam edicektir.
hele o taş doğurur sen hamile kalamazsın dediya o an düşer gibi oldum çok üzüldüm..ama buda var hayatta iste ne yapıcaksın..
sürekli ağlamam lazım benim yoksa olmaz hayat devam etmez yani hep birsey çıkıyor ....
dıs hücrelerinde bir sorun varmıs özel bir doktorada gittim 3 gibi oda aynını dedi tahliller yapıldı vs vs yani kızlar doğuramıcakmısım ama isyan etmiyorum cünkü bugüne kadar yasadığım tüm maddi manevi çöküşlerde olduğu gibi hiç ağlamadım belli etmedim eşimde evimi arabamı satarım arsamı satarım tedavi olursun diyor ama doktor dünya verseler doğuramazsın dedi...bilmiyorum yapmam gereken tek şey her ay kontrole gidip iğne vurulmakmıs kimseye anlatmadım ama allah demek layık görmemis.ne yapalım buda kader ....buda bir sınav herkes anne olmakzorunda değil sonuçta hayat bölmede devam edicektir.
hele o taş doğurur sen hamile kalamazsın dediya o an düşer gibi oldum çok üzüldüm..ama buda var hayatta iste ne yapıcaksın..
sürekli ağlamam lazım benim yoksa olmaz hayat devam etmez yani hep birsey çıkıyor ....
rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım..Benimde tam 13 ay oldu düsük olali daha yeni miyom bulundu vs , bosa gecen koskoca bir sene ne yazikki
Insallah bundan sonra hemen tutar
Tuğçemmmmmm hamileymişsin,şimdi okudum.ay tüylerim diken diken oldu kızzz.Çok sevindim canım,tebrik ederimRabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah :)
evet filozof yumurtalıklarımın iyi yerde olduğunu demisti ama ben yumurta takibi yaptırdım bayah tarandı tahliller yapıldı bugün gene gittim imkansız gibi ama allah bilir dedi ..dünkü doktoru çok hatalı buldu ..ben simdi ağlıyorum ...
ağlıyorum iste sadace baskada bisey yaptığım yok
Sunu tam anlatsana kuzum bi.tam yumurta takibini nasl yapti.sana heray ne ignesi vurulcn.detaylı knusmak istersen de özel dn knusablrz
canım gecen ay adetimin 2. ve 4. günü gittim genis bir flim hormon ve kan testi yaptı sonuçlara baktı
yumurtalıklarının yeri iyi ancak hormonları zayıf takviye olsada iğneyle olucak spermlerin geçtiği alana yakıcı madde gibi yayılıp spermleri öldürüyor bu hormonlar dedi.açıklayamıyormus ama yumurtalıklar bu derece uygun yerdeyken duvarında inceyken 1.ayda hamile kalman lazımdı dedi.
konustuk bugünküylede üzülme su durumda tüp bebek değil sadece aşılama olabilir ama oda zor tutmaz dedi.
stressli bir isteyim ben zaten ev hanımı değilim sürekli birlektede olamzken bu çıktı birde daha bisey istemiyorum hayattan isyan etmiyorum biseyde düsünemiyorum....
Asılama denersın ozman bkma sen o doktora.neyin olup olmucgnı allah bilir.sanada yakında allah nasip etcek.sadece inan ve dua et.imkansız gözüyle bakılan cok kısının hamile oldgunu duyduk oyüzdn hc bisey imkansız degl hayatta.
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum vajinismustum yendim allahıma şükürler olsun 3 hafta oldu ve korunmuyorum kasıklarımda önceden de ağrı vardı şimdide var ve sabah akıntımdan çizgi şeklinde kan geldi doktora gittim bugün kan sonucu yarın çıkacakmış yarında muayene olcam ama çok korkuyorum bebeğin olmaz derse diye
allahım isteyen herkese bebek sevgisini tattırır inş.
17ocak gördün mü iste neler oluo hayatta.allah 3tane birden nasip etmis.sadece dua et ve olcgna inan.istanbuldasn doktr imkanı cok tek bi doktra takılma derim .olup olmcgni allah bilir oyüzdn hc ama hc üzülmee.allah büyük.tez zamanda hayrlı bi sekilde nasip etsın allahm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?