- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
hepinize tek tek tesekkür ediyorum...
sabah devlet hastanesine gittim tüm flim testlerimi götürdüm
kadın elbette doğurursun ama öyle 1 2 sene bekleme 4 5 6 yıl süre ver duvarın çok kalın hücrelerinde çok genis dedi.
imkansız değil.biz günde kaç kisiye kısırsın diyoruz ondan ağzımıza alısık geliyr ama dalgada geçmiyoruz dedi. 10dada ameliyatı varmıs beraber çıktık odadan yolda konustuk.....hiç birsorun olmasada doğurucaksın diye birsey yok unutma kızım nedensiz kısırlık denen bir tanım var tıpta...
sonra çıktım bahcede ağladım zırladım.sonra oturdum enine boyuna düsündüm kisisel yasadığım bazı sorunlardan dolayı bebek istiyormusun/istemiyormusun diye sordum kendi kendime .özel sorunlarımdan dolayıda artık ara vericem dedim..cünkü kaldıramıyorum artık bazı seyleri enaz 6 9 ay korunucam doktorda zaten 3 4 yıl bekle dedi ameliyat asılama tüp bebek içinde 1 yıl bekle dedi....sizi çok sevdim inanın görmeden bilmeden birbirimize destek olduk burda kimseye anlatamadıklarımı anlattım size gene hep burda sizinle olcm ama benim için bebek serüveni burda son buluyor allah ömür verirse seneye tekrar nasip olursa düsünücem.allah isteyen herkese nasip etsin
SİZİ SEVİYORUM...
aldığın karar için hayırlısı diyorum canım... ama ben hiç birşeyin imkansız olmadığına inananlardanım.. o yüzden bence ara vermek yerine tedavi yollarını arayıp tedaviye başlamak bu korunma sürecini tedavi olarak geçirmek çok daha iyi olacaktır..inşallah en kısa zamanda buraya gelip umut dolu cümleler hatta güzel haberler vereceğine yürekten inanıyorum