- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
Ay evet biraz alti yapi hazirlamak gerekiyordu simdi 2-3 ay zaaten hamilelik yasak zaman geciyor canimcim.
Sen ne alemdesin ?
Nedir durum ?
@ttmm. zuhal puffpuff:
puffpuff senide tebrik ediyorum allah hepinize ve bizlerede bebegklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin ve insallah saglikli ömürlü olsunlar.
Simdi hanginiz hangi yöntemle hamile kaldiniz anlatin bakalim....
Merakla bekliyorum, hangi yöntem kimde tuttu :)
Nasil geciyor hamilelik ?
CANIMMM ben daha önce ilk ayımda kürtajdan sonra korunma süresi bittikten sonra 2. ayımda hamile kaldım.. inşallah bu defa sağlıkla kavuşurum......önce bunları belirteyim dedim...şimdi gelelim neler yaptığıma
ben geçen ay adet gecikmesi yaşadım hayatımda ilk kez,, korkuya kapıldım doktora gittim ilk kez söktürücü aldım 1 tane alır almaz regl oldum.. acaba kist vardı çok mu küçüktü vs demekten kendimi alamadım soğan suyunu çok okumuştum normalde bütün kürlerden uzak dururken sırf reglim gecikmesin düşüncesiyle günde 2 defa yapılır ama ben bir defa akşam yemeklerinden önce soğan suyu kürü yaptım 13 gün kullandım.. adetten 5 gün sonra başladım... normalde 7 gün sonra başlanır 15 gün kullanılır............adet sapıtınca acaba yumurtlama değişti mi ki dedim ovulasyon testi yaptım adetten 2 gün sonra başladım teste.. 5.günde çift kırmızıyı gördüm o gece ilişki oldu.. bu arada ondan önce adet biter bitmez gün aşırı ilişki başlamıştı.. ondan sonra 2 defa daha ilişki oldu ve eşim hamileysen deyip uzak durdu.. gün aşırı ilişki daha mantıklı her zaman....... ve yataktan hemen kalkmadım yastık koydum kalça altına ayaklarımı çok az kaldırdım yarım saat sonra kalktım.. duşu mu hemen almadım 2-3 saat geçti.......farkına varmadan sırf sevdiğim için kuru incir yemiştim bir de o da şimdi aklıma geliyor hala yiyorum =)).... ama şu var ben bu ay rahattım regl olabilmek çok güzelmiş dedim her defasında olursa olur olmazsa bu ay ara verelim diye konuşmuştuk tatile filan gidecektik.................... bunların faydası olmuştr sanırım... Seninde yapmadıkların varsa denemeni tavsiye derim.... inşallah Rabbim kısa zamanda versin bebeğini.......................