- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
- Konu Sahibi AkaiTorina
-
umarım ilk denememde olurBana da yaşla ilgisi var gibi geliyo ama tabi bilmiyorum, oğlumda 27 yaşındaydım, şuan 32 yaşındayım. 1 dış gebeliğim oldu sonrada olmuyor işte. Umarım istediğiniz zaman sizinle olur bebeğiniz
Amin inşallah canım benim çok aminnAminn inşallah beklemek çok zor ya içinde bastırdığın Bi ton duygu var daha nerene ne kadar bastırabilirsin belli değilRabbim daha iyisini bilir inşallah bizleri çok bekletmeden minik mucizelerimize kavuşturur
Slm ben de spirali 10 yıl olmak üzere üzereydiMerhaba benımde kızım hemen olmuştu hatta sürpriz olmuştu plansız.. 8 yaşında ve 2. Yi istiyorum. Spirali çıkarttım 5 aydır deniyorum olmadı, spirali çıkartırken hormon testlerim yapıldı normaldi. Yumurtamda çokca vardı. Bu ay ilk kez ovulasyon takibi yapıp değerlendirdim beklenen adetim 27 ocakta.. spirali çıkarırken spiralin ucunun enfeksiyon olduğunu söyleyip bi antibiyotik vermişti doktor ve 1 hafta kesinlikle ilişkiye girme demişti. Ama adını hatırlamıyorumm ilacın, acaba ilacın etkisiyle bi durummu oldu diye düşünmeye başladım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Benim de spirali çıkarttığım zaman 10 yıl olmak üzereydi. İki oğlum var ilk eşimden ve şimdiki eşimin hiç çocuğu yok. Spirali çıkarttığım zaman histeroskopi ile çıkardı doktorum. Çok acı çekmiştim devlet hastanesine gittiğimde. Spirali çekerken ipini kopardı devlet doktoru. Sonra da ameliyatla alınması lazım dedi. Kendi doktorum da özelde olunca malum ücretler belli bi şekilde özele gittim artık. Histeroskopi ile uyutarak aldı doktorum. Spiralin bi tarafı rahim ağzına yapışık olunca sonrasında ağrım çok oldu. Acaba bunun için mi hala hamile kalamadım diye soruyorum kendime.Merhaba benımde kızım hemen olmuştu hatta sürpriz olmuştu plansız.. 8 yaşında ve 2. Yi istiyorum. Spirali çıkarttım 5 aydır deniyorum olmadı, spirali çıkartırken hormon testlerim yapıldı normaldi. Yumurtamda çokca vardı. Bu ay ilk kez ovulasyon takibi yapıp değerlendirdim beklenen adetim 27 ocakta.. spirali çıkarırken spiralin ucunun enfeksiyon olduğunu söyleyip bi antibiyotik vermişti doktor ve 1 hafta kesinlikle ilişkiye girme demişti. Ama adını hatırlamıyorumm ilacın, acaba ilacın etkisiyle bi durummu oldu diye düşünmeye başladım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Eşin gittimi hiç doktoraBenim de spirali çıkarttığım zaman 10 yıl olmak üzereydi. İki oğlum var ilk eşimden ve şimdiki eşimin hiç çocuğu yok. Spirali çıkarttığım zaman histeroskopi ile çıkardı doktorum. Çok acı çekmiştim devlet hastanesine gittiğimde. Spirali çekerken ipini kopardı devlet doktoru. Sonra da ameliyatla alınması lazım dedi. Kendi doktorum da özelde olunca malum ücretler belli bi şekilde özele gittim artık. Histeroskopi ile uyutarak aldı doktorum. Spiralin bi tarafı rahim ağzına yapışık olunca sonrasında ağrım çok oldu. Acaba bunun için mi hala hamile kalamadım diye soruyorum kendime.
Aynıymış canım baylar gelmezler inşallahmerhaba. benim bat 27 ocak. daha önce bir düşüğüm oldu. Bu ay yeni deniyoruz. İnşallah Allah gönlümüze göre verir
inşallah canım. içime sanki olmuş gibi geliyor ama psikolojik olabilir. hayırlısıAynıymış canım baylar gelmezler inşallah
Yok gitmedi. Onun önceki eşinde problem olduğu için önce de çocuğu olmamış ama bende test yaptırması gerektiğini söyleyeceğim.Eşin gittimi hiç doktora
Belkide problem eski eşinde değildi, bence gitmeliYok gitmedi. Onun önceki eşinde problem olduğu için önce de çocuğu olmamış ama bende test yaptırması gerektiğini söyleyeceğim.
Ben önce kendim muayene olacağım zaten bende sıkıntı çıkmazsa doktorum eşime test isteyecektir. Bilmiyorum ama bu ay da şansımız deneyeceğiz. Nasip bakalım...Belkide problem eski eşinde değildi, bence gitmeli
Valla ben bişey hissedemiyorum o kadar hayal kırıklığından sonra hangi dalı tuttuysam elimde kaldı şimdi bakalım keyfi bilirinşallah canım. içime sanki olmuş gibi geliyor ama psikolojik olabilir. hayırlısı
O kafaya geldiysen cok iyi. Bende gelirim insallah :)Valla ben bişey hissedemiyorum o kadar hayal kırıklığından sonra hangi dalı tuttuysam elimde kaldı şimdi bakalım keyfi bilir
O kafa geliyor gidiyor işteO kafaya geldiysen cok iyi. Bende gelirim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?