Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için gözünü 2021'e dikenlerr🤱

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende başladım bakalım yumurtlama bende de olmadı hepımızın hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yumurtlama galiba bende de olmuyor 4 aydır deniyoruz son 2 ay yumurtlama zamanında vajina da daha çok akinti olur dimi ben de azaldı gibi ya önceden tam yumurtlama zamanında gayet belirgin Di elime yapışkanlık gelirdi şimdi yok farkındayım yazan arkadaşlar var yukarıda yumurta çatlatma iğnesi falan, Dr mu yazıyor yoksa hap olarakta varmı eczaneden alabilme şansımız varmi çok yazdım ama cevap yazarsanız sevinirim bide kürlerle de ilgili bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim herşey evlat icin
5aydir uğraşıyorum son bu ay adetten sonra soğan suyu içiyorum sabah akşam bakalım bu ay gelecek mi bebiş
Bende canım 1 oğlum var bir evlat daha istiyoruz, buradaki bir paylaşımda gördüm testere dişli aslan pençesi varmış bende aktardan alıcam onu denicem soğan suyunda duydum çok iyiymis testere dişli aslan pençesi de hormonları düzenliyormus eş de keçiboynuzu pekmezi bu ay bunları denicem adetim 11 inde gene büyük ihtimal tutmadı erken gebelik testi yaptım çünkü çıkmadı adetim başladığı gibi başlıcam çaya

İmm bulabilirsem aslan pençesi alırım hayırlısı bakalım Ocak 25 i bekliyorum amabu iki gündür karnimda sancı var adet sancısı gibi yumurtlama günüm mu bilemiyorum yarın yumurtlama günüm bugün yarın ilişkiye girmek daha dez avantajlı denicem ins bu ay 2 cizgi gorurum

İnşallah canım çıkmadık candan umut kesilmez benim 13 yaşında sağlıklı oğlum var sonrası bir kimyasal, 2 si 8 haftalık düşük yaptım ve hala istiyorum kardeşiz kalmasın diye ama bakalım Dr da tüm tahlilleri de yapıldı hepsi normal bakalım Allah isteyen herkeze versin

Canım Dr once yumurta buyumesi için ilaç verıo sonra istedıgı buyukluge gelınce çatlatma iğnesi verıyor sen eczaneden alamazsın çunku alttan muayene ile kaç cm olmus dıye takıp edıyor.. Hakkımızda hayırlısı benım yumurtlama oluyor daha yenı başladım ya oyuzden yumurtlama yı yakalayamadım devam edıyorum ovulasyona.. Ve bende ovulasyon dan once yapışkan akıntıya gore yumurtlama oldugunu sanıyordum ama 2 gun once akıntım oldu ama testte yumurtlama olmadı..

Amin inş ikimiz içinde hayırlısı olur

Benimde bir oglum var 4 yasinda.Spiralim vardi ikinci cocuk istedik ve cikartdirdim.3 ay denedik ama olmadi her defasindada belirtiler yasadim,bidefasinda 5 gun gecikmem bile oldu ama adet oldum. Doktora gitdim yumurtalar yeterli boyuta gelmiyomus. Femara ve duphaston yazdi. Femara yumurtalarimi buyutdu ve catlatma ignesi olundum simdi ignenin 7 gunu bu gun bekliyorum bende InseAllah hepimiz hamile kaliriz bu ay

ben bu çocuk işinden hiç anlamadim ama herseyde bir sebep vardır Rabbim nasip eder inşallah bizimde bir çocuğunuz var 2.'yi istiyoruz 1 seneyi gecti olmuyor insallah bakalım bu aydansa umudum yok yumurtlama zamanı yapamadık çalışma

İyi geceler kızlar
Biz de 1 senedir istiyoruz, doktorum pko görünümlüsün dedi klomen kullandım çatlatma iğnesi de dahil olmadı.
Diğer ay farklı bir doktora gittim cok önerdiler o da bana pko değilsin kilon yok çünkü dedi yumurtalıklarım cok olduğu için birbirlerinin büyümesini engelliyorlarmış
Matofin verdi 500 mg 6 ay kullanacağım eğer 6 ay içinde gebelik elde edemezsem rahim filmi çektirmem gerekiyormuş
Bu ay çörek otu bal tarçın deneyeceğim inşallah
Hepimiz için hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum

Allah bagislasin cocugunuzu Peki hic doktora gitmedinizmi ?

Merhabaa, biz de 3 aydır deniyoruz ve bu ayda olmadı testler yine negatif 2 güne regl olucam maalesef.. İnşallah tüm isteyenler en kısa sürede kavuşur. Takip edip dertleşmek iyi gelicektir bence de..

Ben de 2 yıldır evliyim 2 yıldır istiyoruz bakalım ya hayırlısı

Bende pkoyum kızlar matofin klomen inofolic hsg ve mutlu son zorlu birsurecti ama değdi kesinlikle hsg cektirmenizi istiyorsa doktor ertelemeyin hemen çektirin

Bende pkoyum kızlar matofin klomen inofolic hsg ve mutlu son zorlu birsurecti ama değdi kesinlikle hsg cektirmenizi istiyorsa doktor ertelemeyin hemen çektirin
Merhaba ne kadar sürede sonuç aldınız bende 14 gündür klomen ve iğneyle yumurta büyütmeye calışıyorum bugün 14 mm olmuş daha pkoyum doktordan ben istedim insülin için bir ilaç 3 gün daha klomen kullan ve yanına matofin verdi bakalım ne sonuç alıcam

Cnm ben matofinle başladım ilk 6 ay fln kullandım sonra klomene geçtik 4 ayda onu kullandım benim 3 yumurtam bile geliştiği oldu tek birayda çokta iyi büyüyordu ama bi türlü hamilelik oluşmadı yine doktor hsg çekicez dedi tamam dedim ekim sonu çekti aralıkta hamile kalmışım inofolic tozda içtim o ay yumurtlamaya sadece internetteki ovulasyon hesaplamadan baktım hangi hafta diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…