Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için gözünü 2021'e dikenlerr🤱

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende ilk kez bu ay ovülasyon denedim bizimde bu 7.ayımız olacak ne durumdasınız acaba birbirimize umut oluruz belki
Açıkçası şuan hiçbir belirtim yok bat 26 Ocak bekliyorum. Gerçi iki gündür kabızlık var normalde hiç olmam birde dünden beri bel ağrım var ama bunlar bir belirti mi onuda bilmiyorum. Sizde durum nasıl

Açıkçası şuan hiçbir belirtim yok bat 26 Ocak bekliyorum. Gerçi iki gündür kabızlık var normalde hiç olmam birde dünden beri bel ağrım var ama bunlar bir belirti mi onuda bilmiyorum. Sizde durum nasıl
Üzülmeyin Allah büyüktür inşAllah Ben bununla ilgili konu açtım kullancı adımdan bakabilirsiniz. Ben gebeymişim çok şükür duanızı eksik etmeyin

Üzülmeyin Allah büyüktür inşAllah Ben bununla ilgili konu açtım kullancı adımdan bakabilirsiniz. Ben gebeymişim çok şükür duanızı eksik etmeyin
Çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bizi de dualarına dahil edersen çok sevinirim

Çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bizi de dualarına dahil edersen çok sevinirim
Canım benim amin çok dua et bana inşAllah bundan sonrası için Rabbim sanada bu ay hayırlısıyla bu haberi daha fazla beklemeden çabucak almanı nasip etsin inşAllahh

kızlar ilk denemede o ay içerisinde hamile kalan var mı ? ben mayıs ta gebelik planlıyorum sizce ne zaman başlamalıyım denemelere

Iyi geceler aranıza beni de alırsanız sevinirim. Bende ikinci evliliğimi yaptım. Ilk eşimden iki oğlum var. Onlar babalarında ve ben temmuz ayında evlendim. Ikıncı eşimin hiç çocuğu yok. Öncesinde de olmamış tabi haliyle çocuğumuz olmasını çok istiyor. Üç aydır deniyoruz ama Bu ay da hüsran oldu maalesef. Bat 13 şubat şu anda adet görüyorum. Yarın son günü sadece 4 gün sürüyor. Kısaca hikayemi anlattım biraz uzun oldu ama....

kızlar ilk denemede o ay içerisinde hamile kalan var mı ? ben mayıs ta gebelik planlıyorum sizce ne zaman başlamalıyım denemelere
Oğlumda ilk denemede hamile kalmıştım, hatta çok şaşırmıştık, şimdi 2. düşünüyoruz 1 sene oldu hamile kalamadım, yani bu işler birazcık şans işi. Mayıs’ta isteğiniz olur umarım.

şu anda çalışıyorum borçlarım olduğu için mayıs gibi planlıyorum şimdi denersem hemen olmasından , mayısta denediğinde uzun süre olmamasından korkuyorum :-( yaşınız kaç peki ben 30 yaşındayım acaba yaşla ilgisi var mı dır

Benim de spiralim vardı çıkartırdım ve benim de 3 aydır olmadı. Bugün soğan kürü yapmaya başladım. Spiralim çok zor çıkartıldı rahim ağzına yapışmış ve ipi kopmuş. Bunun için histereskopi oldum. Nasip bu ayda bekliyorum bakalım soğan kürü işe yarar mı bilmiyorum ama deneyeceğim inşallah Allah'ın izniyle olur bu ay da hap iğne kullanmak istemiyorum. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.

Bende gözümü diktim 2021e bekliyorum bu yıl bizim gibi bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlık ile benim de 3.5 senedir olmuyor

Sağ salim bi evlat nasip etsin inşallah Rabbim hepimize...
Aminn inşallah beklemek çok zor ya içinde bastırdığın Bi ton duygu var daha nerene ne kadar bastırabilirsin belli değil Rabbim daha iyisini bilir inşallah bizleri çok bekletmeden minik mucizelerimize kavuşturur

Aminn inşallah beklemek çok zor ya içinde bastırdığın Bi ton duygu var daha nerene ne kadar bastırabilirsin belli değil Rabbim daha iyisini bilir inşallah bizleri çok bekletmeden minik mucizelerimize kavuşturur
benim arkadaşım 5 sene bekledi yaşı 23 tü 5 sene sonra oldu oğlu 3yaşında şimdi 2. hamile sabredin olumsuz düşünmeyin asla kaygılarınızı bırakın kenara her şerde bir hayır vardır bunu unutmayın

Çok teşekkür ederim aslında farkındayım herşeyin ama ilaçlardan sanırım bazen kontrol edemiyorum
Nasip kısmet aslında Rabbim ol dedikten sonra tüm engeller kalkar aradan
İnşaallah bizler de ol dediği kullarından oluruz

2020 ye de gözümü dikmiştim ama 1 yıldır bi sonuç alamadım hayırlısı

Bana da yaşla ilgisi var gibi geliyo ama tabi bilmiyorum, oğlumda 27 yaşındaydım, şuan 32 yaşındayım. 1 dış gebeliğim oldu sonrada olmuyor işte. Umarım istediğiniz zaman sizinle olur bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…