- Konu Sahibi limoncicegi41
-
Özel değilse neden ben bile dedinValla olur olur ben ki hamıle kaldıysam herkes gec dollenme de olur erken dollenmede olur herbısey olur ben artık herseye ınanıyorum mucızelere ınanıyorum
Amın canım saol rabbım sızede nasıp etsın. Adetım durmuyodu benım rahım kalınlasması varmıs onun ıcın durmuyomus hap kullanıyodum hapta yumurtlamayı bastırıyomus nasıl hamıle kaldım anlayabılmıs degılım bugun tesadufen ogrendım de onun ıcın dedımÖzel değilse neden ben bile dedinhayırlı olsun bu arada Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Canım nasıl oldu senin bahsettiğin mucize :)Valla olur olur ben ki hamıle kaldıysam herkes gec dollenme de olur erken dollenmede olur herbısey olur ben artık herseye ınanıyorum mucızelere ınanıyorum
Çok sevindim yaa böyle şeyleri duyunca umudum artıyorAmın canım saol rabbım sızede nasıp etsın. Adetım durmuyodu benım rahım kalınlasması varmıs onun ıcın durmuyomus hap kullanıyodum hapta yumurtlamayı bastırıyomus nasıl hamıle kaldım anlayabılmıs degılım bugun tesadufen ogrendım de onun ıcın dedım
Usttekı yorumlara gözat canım detaylıca yazmaya calıstımCanım nasıl oldu senin bahsettiğin mucize :)
Valla dr dahıl ınanamadık canım. Bıde aman korunun dıyolar ılacı kullanırken. Zaten yumurtlamayı bastırıcı bır ılacmıs. Bende hala şoktayım ınanamıyorum yatagıma yattım hala bırı bı tokat patlatsa ınanamıcam. 4.haftamı bıtırmek uzereymısım bide
Yıhuuu bı hamıle daha mıAmin inşallah , evet verdim 85 çıktı , cuma tekrar vereceğim inşallah sağlıkla devam eder :)
Haha bende bı sorun var kesın dıye gecenlerde konu acmıstım. Hem gebelık testı hem ovulasyon tek cızgı cıkmıstı. Resmı bıle var eskı konumda. Allahım yarabbım ya nasıl olurda ıkısıde tek cıkar ona da ayrı ınanamıyorum
Selam regl oldum da silebilir misinMerhaba arkadaşlar!
Bat ı ekim ayında olanlar haydii toplanalım.
Bu ay bizim ayımız, en güzel ayımız olsun.
Beraber bekleyip, güzel haberlerimizi burada paylaşalım .
Bu topik hepimize uğurlu gelsinn..
HAMİLELİĞE TERFİ EDENLER
Allah hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.ayağınızı sürüyünde bütün grup peşinizden gelsin :)))
- @gizemya
- @MevaRC
- @Mrvttttttt
- @Loveitred
- @Hoooneyy
- @Elanur4206
EKİM ANNE ADAYLARI
- @nurimomo 25 Eylül
- @Sbha 26 Eylül
- @Kurumus-Maskara 29 Eylül
- @Eda3883 29 Eylül
- @acem55 1 Ekim
- @Bestblondie 1 Ekim
- @karanmasal 1 Ekim
ALTINIM 1 Ekim - @clarke34 2 Ekim
- M Muhendisella 2 Ekim
- @123hasret 2 Ekim
- @Disi geyik 2 Ekim
- @EslemKenan 4 Ekim
- @Sinemsara07 5 Ekim
- @sakasak 5 Ekim
- @Gezi92 5 Ekim
- @pembepatiks 5 Ekim
- @Aykiz0 5 Ekim
Chester15 6 Ekim Cascade_ 6 Ekim - @ISTANBULLUGELINN 6 Ekim
embytn 6 Ekim limoncicegi41 7 Ekim rainbow4607 7 Ekim - @Yazanhanim 7 Ekim
- @Scarlet16 7 Ekim
- @kardelen_08 8 Ekim
- @uniq12 8 Ekim
- @Edaa07 8 Ekim
- @Aytenazmi 8 Ekim
- @breath07 8 Ekim
- @teacheralla 9 Ekim
- @Hayal1992 9 Ekim
- @sucukgelisimci 9 Ekim
- @Morasigi 10 Ekim
- @crnksgl 10 Ekim
- @20_KELEBEK 10 Ekim
- @sivas5858 11 Ekim
- @Caglass 11 Ekim
- @Neic 12 Ekim
- @papatyakokankadin 12 Ekim
- @rmysa91 14 Ekim
- @bahargelini 14 Ekim
- @yaprakali 15 Ekim
- @Greensey 15Ekim
- @Eren61 15 Ekim
- @duruasya 16 Ekim
- @AleooVeraa 16 Ekim
- @gizemusa1227 17 Ekim
- @Anneyimbenanne35 17 Ekim
- @wiha02 18 Ekim
- @mine8585 19 Ekim
- @Jklyyy 19 Ekim
- @Vahvah85 21 Ekim
- @nyks_42 22 Ekim
- @Kaybolmuscennet 23 Ekim
- @Busrayld 24 Ekim
- @gulguzeli_28 24 Ekim
- @Valensiya 25 Ekim
- @Kontess08 28 Ekim
- @Sem0510 28 Ekim
- @umudu beklemek 29 Ekim
- @minnos26 ?
Her ay adet gör yeterki sorunsuz saglikli devam etsin. Dedigin gibi karnın büyümüş ya da mide bulantin neden derken 2 3 aylik ogrenebilirdin. Erken ogrenmissin o canın da sagligi icin birakman lazim sigarayi. Resmen Allah yardimci olmus erkenden hop gostermis. Cok mutluyum takip ediyorum bekliyorum haberlerini. Bende umutsuz degilim artik.Valla dr dahıl ınanamadık canım. Bıde aman korunun dıyolar ılacı kullanırken. Zaten yumurtlamayı bastırıcı bır ılacmıs. Bende hala şoktayım ınanamıyorum yatagıma yattım hala bırı bı tokat patlatsa ınanamıcam. 4.haftamı bıtırmek uzereymısım bidehıc mı hamılelık belırtısı olmaz bebegım bu kadar kanamaya nasıl dayanıp bana tutundu ınan aklım hafsalam alamıyo suan. Watsons ın 36cmlık petlerınden kullandım 1saat gecmeden doluyodu oyle bı kanama. Cok halsız bıraktı benı bu aykı reglım. Yemek yemeye bıle halım kalmadı sureklı yogun gelmesınden. Yanı bugun gıtmesem kac aylık olacaktı yavrum acaba. Boyle her ayda olabılırsın sadece bır ayada mahsus olabılır dedı dr. Her ay olsam demekkı karnım sısene kadar zararlı ne varsa yer ıcer ustunede sıgara yakardım. Gunde 1pakette sıgara ıcıyodum kahve cay kola da cabası yanı allahtan umıt kesılmez ıste bol bol dua cokca sabır hıc beklemedıgın anda cıcekler acar umudunda
Amin çok teşekkür ederim :) darısı isteyen herkeseYıhuuu bı hamıle daha mı tebrıkler canım allah kucagımıza almayıda nasıp etsın
Gecmis olsun canim. Olsun ben kimyasali normal oluşmuş bebek düşmesinden daha masum görüyorum. Allah tez zamanda nasip etsinben adet oldumsanırım kimyasal geçirdim o yüzden değer düşüktü ve ikiye katlayamadı. nasip kısmet bir dahaki aya umutlar :) hamileler size de Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
en azından hamile kalabildiğimi biliyorum :) bir de galiba kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyormuş öyle bir şeyler okumuştum burda. ya nasippGecmis olsun canim. Olsun ben kimyasali normal oluşmuş bebek düşmesinden daha masum görüyorum. Allah tez zamanda nasip etsin
Sigarayı bırakabildin mi canımcımValla dr dahıl ınanamadık canım. Bıde aman korunun dıyolar ılacı kullanırken. Zaten yumurtlamayı bastırıcı bır ılacmıs. Bende hala şoktayım ınanamıyorum yatagıma yattım hala bırı bı tokat patlatsa ınanamıcam. 4.haftamı bıtırmek uzereymısım bidehıc mı hamılelık belırtısı olmaz bebegım bu kadar kanamaya nasıl dayanıp bana tutundu ınan aklım hafsalam alamıyo suan. Watsons ın 36cmlık petlerınden kullandım 1saat gecmeden doluyodu oyle bı kanama. Cok halsız bıraktı benı bu aykı reglım. Yemek yemeye bıle halım kalmadı sureklı yogun gelmesınden. Yanı bugun gıtmesem kac aylık olacaktı yavrum acaba. Boyle her ayda olabılırsın sadece bır ayada mahsus olabılır dedı dr. Her ay olsam demekkı karnım sısene kadar zararlı ne varsa yer ıcer ustunede sıgara yakardım. Gunde 1pakette sıgara ıcıyodum kahve cay kola da cabası yanı allahtan umıt kesılmez ıste bol bol dua cokca sabır hıc beklemedıgın anda cıcekler acar umudunda
Hadi ya canım dün msjlaşmıştık senleSelam regl oldum da silebilir misin
Evet insan hamile kalabiliyorum diye ogrenince sanki bi yük kalkiyor. Hani ileride olabilecek diyorsun ne guzel sey. Hamdolsun. Nasip aynen hep pozitif ol hep olacak de o sekilde etkile kendinien azından hamile kalabildiğimi biliyorum :) bir de galiba kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyormuş öyle bir şeyler okumuştum burda. ya nasipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?