- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
- Konu Sahibi limoncicegi41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.s tatliskom ahh allah söyletti valla keskeee olsaydim ama insallah olurum bu ay femara kullandım dün iğne vuruldum beklemedeyim şuan kuzum insallah hamilede kalirim canisi ya yinede teşekkür ederim şimdiden kabul ettim tebriğini insallah boş cikmazda
Aaa bana öyle geldi demek ama inş hayırlısıyla tebriğim boşa çıkmaz da müjdemi isterimA.s tatliskom ahh allah söyletti valla keskeee olsaydim ama insallah olurum bu ay femara kullandım dün iğne vuruldum beklemedeyim şuan kuzum insallah hamilede kalirim canisi ya yinede teşekkür ederim şimdiden kabul ettim tebriğini insallah boş cikmazda
Evet var 3 tane ayyu insallah kuzum tebrigin bosa cikmaz. eAaa bana öyle geldi demek ama inş hayırlısıyla tebriğim boşa çıkmaz da müjdemi isterim
Evladınız var mı peki
Aaa ne güzelEvet var 3 tane ayyu insallah kuzum tebrigin bosa cikmaz. e
Sizin varmi peki cocuk ah ah gelde bana sor olmayinca uzuluyor insan istemsizceAaa ne güzel
O zaman hiç üzülmeyin :))
Benim hiç yok :)Sizin varmi peki cocuk ah ah gelde bana sor olmayinca uzuluyor insan istemsizce
Olir insallah birgün rabbim gonlunuz yetinceye kadar evlat nasip etsin en kısa zamanda inslaalh canmBenim hiç yok :)
belki gec yumurtladın canım hayırlısıAdet günüm dündü gelmedi 1 gün gecikti dün test yaptım negatifti. Bugün yapmadım artk
kuzumm o zaman bu aralar calısmalara agırlık verr :) güveniyorum sanaKızlar selam adet günüm 19 ekim şu sıralar yumurtlamam lazım. .
Amin amin :)Olir insallah birgün rabbim gonlunuz yetinceye kadar evlat nasip etsin en kısa zamanda inslaalh canm
ay daha ne olsun kız bariz var hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah :)
Amin inşallah :) yarın kan testi yaptıracağım inşallah . Yine de korkuyorum test yanıltır mı diye ama güzel düşünelim güzel olsun , dualarınıza talibimay daha ne olsun kız bariz var hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah :)
bu yanıltma çizgisi değil. ama inşallah sağlıklıdır. sen de dua et bana silik çizgiyle uğraşıyorumAmin inşallah :) yarın kan testi yaptıracağım inşallah . Yine de korkuyorum test yanıltır mı diye ama güzel düşünelim güzel olsun , dualarınıza talibim