- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
canım adet gunun geldi mi? eme M Muhendisella den sonra beklerım canım ya. bıraz bekle bakalımKuzum bu sabah yaptım ? :) İşte testler yanıltıyor cidden ben de geçen ay yaşadım kan vermeye korkuyorum .
olabılır tabıı. ladet belırtılerıyle gebelık belırtılerı hemen hemen aynı o yuzden olabılır :)Kızlar bat a 4 gün kaldı bel bacak ağrısı hafif bir bulantı baş ağrısı karın ağrısı göğüs ağrısı sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
amin canım hepimize allah hayırlısını nasip etsin. bu aylık kırmızı kart gorunuyor. inşallah sız beklemeyın. :)Allah ikinize de saglikli yollar nasip etsin. Biz iyi olabilelim annelik icin kendimiz icinlimoncicegi41 M Muhendisella
Benim adet sancim da gelmedi. Cumartesi test yapicam olmamissam. Kocaman umut baglamiyorumamin canım hepimize allah hayırlısını nasip etsin. bu aylık kırmızı kart gorunuyor. inşallah sız beklemeyın. :)
İnşallah bu seferde olmazsa ctsi günü aşılama tedavisine başlayacağım hayırlısı artıkolabılır tabıı. ladet belırtılerıyle gebelık belırtılerı hemen hemen aynı o yuzden olabılır :)
hayırlısı olsun tatlım ne zamandır denıyorsun.İnşallah bu seferde olmazsa ctsi günü aşılama tedavisine başlayacağım hayırlısı artık
Adet olmadım daha göğüs ucu ağrım başladı kasıklarım da ara ara kramp gibi oluyor . Bekliyorum bir iki gün daha kan vereceğim . İnşaAllah bir daha öyle olmaz M Muhendisellacanım adet gunun geldi mi? eme M Muhendisella den sonra beklerım canım ya. bıraz bekle bakalım
hayır canım onu sormuyorum beklenen adetın ne zamandı. belki adet olmazsın belli olmaz gebe olabılırsın.Adet olmadım daha göğüs ucu ağrım başladı kasıklarım da ara ara kramp gibi oluyor . Bekliyorum bir iki gün daha kan vereceğim . İnşaAllah bir daha öyle olmaz M Muhendisella
1 Ekimdi ama yumurtlama takibi yapıyorum geç yumurtladım o yüzden biraz daha geç bekliyorum. Olmam İnşaAllahhayır canım onu sormuyorum beklenen adetın ne zamandı. belki adet olmazsın belli olmaz gebe olabılırsın.
anladım kuzum beklıycez artık1 Ekimdi ama yumurtlama takibi yapıyorum geç yumurtladım o yüzden biraz daha geç bekliyorum. Olmam İnşaAllah
Amin aminn :) hepimiz iyi olalım , Allah hepimize sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olmayı nasip etsinAllah ikinize de saglikli yollar nasip etsin. Biz iyi olabilelim annelik icin kendimiz icinlimoncicegi41 M Muhendisella
Amin canım inşallah . Ya test kurbanı oldum ya da kimyasal falan mı oldu anlamis degilimAdet olmadım daha göğüs ucu ağrım başladı kasıklarım da ara ara kramp gibi oluyor . Bekliyorum bir iki gün daha kan vereceğim . İnşaAllah bir daha öyle olmaz M Muhendisella
1,5 yıldırhayırlısı olsun tatlım ne zamandır denıyorsun.
Hadi bakalim ins olur. Haberleri bekliyoruzKızlar selam adet günüm 19 ekim şu sıralar yumurtlamam lazım. .
AminnnnSağolasın canım benim inşaallah haber alonca sizleride habersar ederim inşaallah
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler aldırsınAdet günüm dündü gelmedi 1 gün gecikti dün test yaptım negatifti. Bugün yapmadım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?