hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Merhaba belli oldu mu sonucun canım hayırlısı olsun hakkında

Herkese merhaba sat 28 mayıs bir oglum var 8 yasında son 3 aydır gebe kalmak için kortizon kullanıyorum oğluma da o ılacla kalmıstım adetımın 13.14.gunlerınde cok net yumurtlama yaşadım akıntının kesilmesi ve vucut ısımın dusmesı ile de catladıgımı farkettım ve o haftayı cok guzel değerlendirdim.23 haziran bat tabı malum adet belirtileri yaşıyorum oğluma gebeyken de adet belirti vardı ama en barizi bel agrısıydı halsızlıktı ve tatlı ıstegım hıc olmamıştı aynı durum şuan mevcut normalde adetıme 3 gun kala imkansız tatlı yemeden duramam şuan tatlı deyince bile agzım bı geriliyor bulantı hissi oluyor. Akıntım yok fakat son 1 haftadır idrara cıkmaktan helak oldum asırı aktif mesaneye sahibim ama bu kadar da degıldım sımdı bu farklılıklar acaba mı dedirtiyor sizlerle birlikte bende gun saymak ıstıyorum 3 gunum var bakalım hayırlısı neyse o olsun

Canım bende aynı adete 1 hafta kala tatlı yemeden duramam ama şuan hiç tatlı istemiyorum 6 gun var adete bekliyorum klomen kullandım şuan progestan hap kullanıyorum hamile kalmak icin

Benim adete 5 gün kaldı kasik ve bel ağrım var hala devam ediyor göğüslerinin uçları ağrıyor tatlı istegim hala yok akintim da hala devam ediyor

Benim adetime 1 gün kaldı , ne bel ağrım var ne de göğüs ağrısı, hafif bir şekilde kasıklarım ağrıyor arada sırada

Bu belirti beklemekle başımız dertte benimde 5 günüm kaldı göğüsde dolgunluk hafif bir sızlama var sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarda ağrı var bakalim ne olucak

Merhaba benim de bugün adet günüm ama halâ olmadım adet olacakmışım gibi ağrım vardı dün gece bilmiyorum kafam aşşşırı karışık midem bulandı bu sabah psikolojik mi diye düşünüyorum

Bir de bir başlık açmıştım ona bir kişi cevap yazdı ama aklım halâ o yazdığım konuda

Test yapmadınız mı

Yani iki gün önce yaptım ilkten negatifti 1 saat sonra ikinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Kuruma çizgisimi diye su damlattım ama çizgi gitmedi daha önce böyle bir şey başıma gelmedi bugün adet olmazsam yarım falan yapayım diyorum ama bilmiyorum artımed di kullandığım test markası

Test yapmadınız mı
Yani iki gün önce yaptım ilkten negatifti 1 saat sonra ikinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Kuruma çizgisimi diye su damlattım ama çizgi gitmedi daha önce böyle bir şey başıma gelmedi bugün adet olmazsam yarım falan yapayım diyorum ama bilmiyorum artımed di kullandığım test markası

Merhaba adetime daha 10 gün var ama içime bir kurt düştü erken gebelik testi yaptım sanki gözle bile zor seçilen bi ikinci çizgi var benmi yanılıyorum bi sizlerde bakar mısınız ?

Eklentiler

• DEFB64EF-6C32-4AB4-BED0-6DA1B8CBE5BE.jpeg
    184,3 KB · Görüntüleme: 383
1 saat sonraki çizgi yanıltıcı olabilir tekrar edin daha iyi olur bende kullanmıştım o markayı daha önce doğru sonuç vermişti

Merhaba adetime daha 10 gün var ama içime bir kurt düştü erken gebelik testi yaptım sanki gözle bile zor seçilen bi ikinci çizgi var benmi yanılıyorum bi sizlerde bakar mısınız ?
Ben göremedim malesef erken gebelik testleri en az 5 gün kala doğru sonuç veriyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…