ben de kullandım canım ama adet döngümün ortası 14. gün de çağırdı beni. kendi kendine de çatlayabilir ama 2 gün sonra sanmıyorum ya.Doktorlar hepsi grevdeymis klomen kullandım 5 gün 2 gün sonra gel yumurtaların boyutuna bakıp çatlatma iğnesi vercm demişti kendi kendine catlar mi bilmiyorum off
Klomenden kaç gün sonra gittin kontroleben de kullandım canım ama adet döngümün ortası 14. gün de çağırdı beni. kendi kendine de çatlayabilir ama 2 gün sonra sanmıyorum ya.
Benim 11 . Gün gitmis olcam benim catlamama sorunum var 2 ay kullandım çatlatma iğnesi bu üçüncü olaacakdi 11. Güne kadar kendi kendine çatlaması için dua ediyorum sadece su ve hafif kıvamlı beyaz akintim var çatlama belirtisi yok7. gün
değerlendirmeye devam et derim. yarın gidebilirsinBenim 11 . Gün gitmis olcam benim catlamama sorunum var 2 ay kullandım çatlatma iğnesi bu üçüncü olaacakdi 11. Güne kadar kendi kendine çatlaması için dua ediyorum sadece su ve hafif kıvamlı beyaz akintim var çatlama belirtisi yok
Yarın da grev varmış pazartesiye kaldıdeğerlendirmeye devam et derim. yarın gidebilirsin
Benim 11 . Gün gitmis olcam benim catlamama sorunum var 2 ay kullandım çatlatma iğnesi bu üçüncü olaacakdi 11. Güne kadar kendi kendine çatlaması için dua ediyorum sadece su ve hafif kıvamlı beyaz akintim var çatlama belirtisi yok
Merhaba siz doktora gittiniz mi gebelik miymiş aynı durumdayım da sizinle merak ettimSelamlar, 20si bat, yumurtlamadan bir iki gün sonra göğüs ağrısı yaşamaya başladım hala gecmedi sadece dokununca acıyor. Onun dışında hafif bir sızlama var rahim bölgesinde yumurtalıklarda. Gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama pozitifse tekrar yazarım. Allah hepimize en kısa zamanda nasip edecek inşallah.
Allah'ım 10.gun bende en ufak bir belirti yok ilk gunden beriMerhaba siz doktora gittiniz mi gebelik miymiş aynı durumdayım da sizinle merak ettim
Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk denemem fakat ilk defa böyle şeyler yaşıyorum halsizim göğüs ıçlarım o kadar açıyor ki.midem bulanıyor ve yediğüm her şeye sabun yemişim gibi tat veriyor.ama belirti demek için çok erken benim adetime 6 gün var doktor 3 gün gecikmen olursa gel dedi ama çok heyecanliyimAllah'ım 10.gun bende en ufak bir belirti yok ilk gunden beri
Canım malesef bunlar ilk 2 denemem de olmuştu bende inşallah seninki gebeliktisidir ama dediğin gibi erken .Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk denemem fakat ilk defa böyle şeyler yaşıyorum halsizim göğüs ıçlarım o kadar açıyor ki.midem bulanıyor ve yediğüm her şeye sabun yemişim gibi tat veriyor.ama belirti demek için çok erken benim adetime 6 gün var doktor 3 gün gecikmen olursa gel dedi ama çok heyecanliyim
İnşallah gebelik belirtilerindirBen klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk denemem fakat ilk defa böyle şeyler yaşıyorum halsizim göğüs ıçlarım o kadar açıyor ki.midem bulanıyor ve yediğüm her şeye sabun yemişim gibi tat veriyor.ama belirti demek için çok erken benim adetime 6 gün var doktor 3 gün gecikmen olursa gel dedi ama çok heyecanliyim
Çatlama belirtisi oldu mu sende ilk günler bende hiç olmuyooooBen klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk denemem fakat ilk defa böyle şeyler yaşıyorum halsizim göğüs ıçlarım o kadar açıyor ki.midem bulanıyor ve yediğüm her şeye sabun yemişim gibi tat veriyor.ama belirti demek için çok erken benim adetime 6 gün var doktor 3 gün gecikmen olursa gel dedi ama çok heyecanliyim
Bende aynı durumdayım çatlatma iğnesi kullandım yarın 11. Gün ama test yapıcam en büyük belirtide göğüs uçlarında hassasiyet sanırım çok acıyor 2 gün önce test yapmıitım ikünci çizgi hafif silik çıktı bu sefer kpyulaşacak mı ona bakacağımBen klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk denemem fakat ilk defa böyle şeyler yaşıyorum halsizim göğüs ıçlarım o kadar açıyor ki.midem bulanıyor ve yediğüm her şeye sabun yemişim gibi tat veriyor.ama belirti demek için çok erken benim adetime 6 gün var doktor 3 gün gecikmen olursa gel dedi ama çok heyecanliyim
Allah hepimize nasip etsin üçüncü denemem piskolojik olarak çok yiprandim bu seferde umudum yokAy inşallah anneliği layıkıyla yapabilecek herkese Allah nasip etsin içinde ki o boşluğu rabbim doldursun
Pkos lu arkadaşım üçüncü doğurduYaaa umudu kaybetmemek lazım annemlerin 7 yıl çocuğu olmamış artık olmayacak demişken doktor anneme hamile olduğunu söylemiş ben hep umutluyum ama çok zor bir süreç çok yıpratıcı bir süreç sürekli bunu düşünüyorum sürekli yazıları okuyorum olumlu bir yazı arıyorum (ben de pkos var da ).
Test yaptın miBende aynı durumdayım çatlatma iğnesi kullandım yarın 11. Gün ama test yapıcam en büyük belirtide göğüs uçlarında hassasiyet sanırım çok acıyor 2 gün önce test yapmıitım ikünci çizgi hafif silik çıktı bu sefer kpyulaşacak mı ona bakacağım