- 17 Şubat 2022
- 168
- 65
- 30
Hee ben yanlış anlamışım o zaman en kısa zamanda tekrarlayın inşallah hayırlı haberler alırsınız2 dk içinde görebildim bende o çizgiyi ama bilemiyorum tabi dediğiniz doğru bir kaç gün sonra tekrar yapmakta fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee ben yanlış anlamışım o zaman en kısa zamanda tekrarlayın inşallah hayırlı haberler alırsınız2 dk içinde görebildim bende o çizgiyi ama bilemiyorum tabi dediğiniz doğru bir kaç gün sonra tekrar yapmakta fayda var
Umarım bekleyen herkes inşallahHee ben yanlış anlamışım o zaman en kısa zamanda tekrarlayın inşallah hayırlı haberler alırsınız
Merhaba ben 2 gün sonra regl oldumMerhaba belli oldu mu sonucun canım hayırlısı olsun hakkında
Bende trizomi 8 yuzunden 10 haftalikken bebegimi kaybettim devlet hastanesine gittim sadece kromozom analizi yapan makineleri calisiyormus,ne kan pihtilasmasi ne baska bisiye bakmadilar. Çok acı bir tecrubeydiYani saglıklı bir insanda 46 tane kromozom var anneden gelen 23 babadan gelen 23 lakin bu bebekte 47 tane var artı 1 fazla
Hani down sendromu gibi ama down sendromlu bebeklerin yaşamları 30 yıl kadar sürebiliyor trizomi 18 sendromu olanlarınkii ise düşükle sonuçlanıyor. Tek bir sağlam yerleri olmuyor bu bebeklerin. Zaten direkt insanı insan yapan unsur kromozom bizimkinin de 18.kromozomundan 2 tane oluşmuş. Doktorlar 1000de 1 gelir başına bu insanların o da size denk gelmiş 2.bebeginiz böyle olacak diye bir şey yok ama asla olamaz da diyemeyiz tıp bu dediler. Genetik araştırma da yaptırdık sorun çıkmadı.
Kesinlikle katiliyorum,benimde hersey yolundaydi 10 haftalikti gece ruyamda kucagima mosmor buz gibi yenidogmus cocuk verdiler cocugun diye diyorum niye nefes almiyo aglayarak uyandim sabah kontrole gittim kalbi durmus ruyada malum oluyorRüyalar bana çok şey gösteriyor o yuzden hiç es geçemiyorum. Geçen seneki kaybım 3 aylıkken olmuştu geçen sene ruyamda bebeğimi 3 aylıkken dogurmus oldugumı gorup cok aglamıstım hiç de negatif Bi olay yokttu o zamanlar...
Folik asıde hamıle kalmadan başlayabılıyorsunuz...Ben de bu duşunce ıcındeyım artık ve başladım...Arkadaşlar merhaba,benimde yumurtlamam ayın 17siydi. O tarihten beri herkes sol demiş ama benim sağ yumurtaligim agriyor,akintim beyaz yapışkanlı gibi ama az yani,karnımda cok fazla bir gaz durumu var ve aşırı terliyorum ve çok hızlı yoruluyorum. Hatta hayatımda hiç bu kadar terlemedim ben ya. Bat 1i. Hamilelik olcagini cok dusunmedigimden folik asit kullanmiyorum ama hic basina boyle gelipte hamile kalan oldu mu acaba? Ona gore folik asite baslayayim.
Evet ben çok kötü bir kürtaj süreci yaşadım ve bu gebelikte acıkcası lekelenme geldiginde bunu anlamayip adet oldum sanmistim adet tarihimi gecince de hamile oldugumu anlamistim. Hatta gunlerce altıma ha oldum olcam lekesi geldi diye ped koyup pişik olmuştum o yuzden net belirtileri hatirlamiyorum da. Ayni bebekten dolayi anestezi olmadan! 2. Kurtaj yasadigimda da folik asiti biraktim marttan beri kullanmiyordum psikolojim bozuldu kalamiyorum diye. Biraktim herseyi o yuzden artik gebelik olmadan baslamak istemiyorum bu ayda boşa kullandim dememek için kuzumFolik asıde hamıle kalmadan başlayabılıyorsunuz...Ben de bu duşunce ıcındeyım artık ve başladım...
Güzel haberlerinizi alırız inşallah
Bu arada insallah allahim tez zamanda kucagini doldursunEvet ben çok kötü bir kürtaj süreci yaşadım ve bu gebelikte acıkcası lekelenme geldiginde bunu anlamayip adet oldum sanmistim adet tarihimi gecince de hamile oldugumu anlamistim. Hatta gunlerce altıma ha oldum olcam lekesi geldi diye ped koyup pişik olmuştum o yuzden net belirtileri hatirlamiyorum da. Ayni bebekten dolayi anestezi olmadan! 2. Kurtaj yasadigimda da folik asiti biraktim marttan beri kullanmiyordum psikolojim bozuldu kalamiyorum diye. Biraktim herseyi o yuzden artik gebelik olmadan baslamak istemiyorum bu ayda boşa kullandim dememek için kuzum
Çok zor ...Ama hiç aklına kötü şeyler getirmemeye çalış..Hayat bu hepimizin türlü türlü sınavları var...İnan ki şuan benimde uğraştığım bambaşka sorunlar var..Ama kafamı temiz tutmaya çalışıyorum..Senin ki tabi ki de travma ...Ama bu o gebeliğine ait birşeydi yaşanması gerekiyormuş ve yaşandı bitti de..Kestirip at kafandan...Evet ben çok kötü bir kürtaj süreci yaşadım ve bu gebelikte acıkcası lekelenme geldiginde bunu anlamayip adet oldum sanmistim adet tarihimi gecince de hamile oldugumu anlamistim. Hatta gunlerce altıma ha oldum olcam lekesi geldi diye ped koyup pişik olmuştum o yuzden net belirtileri hatirlamiyorum da. Ayni bebekten dolayi anestezi olmadan! 2. Kurtaj yasadigimda da folik asiti biraktim marttan beri kullanmiyordum psikolojim bozuldu kalamiyorum diye. Biraktim herseyi o yuzden artik gebelik olmadan baslamak istemiyorum bu ayda boşa kullandim dememek için kuzum
Canim benim ne guzel ne aciklayici yazmissin,ellerin parmaklarin dert gormesin insallah Allah bir an once kucagimizi doldursun insallah❣Çok zor ...Ama hiç aklına kötü şeyler getirmemeye çalış..Hayat bu hepimizin türlü türlü sınavları var...İnan ki şuan benimde uğraştığım bambaşka sorunlar var..Ama kafamı temiz tutmaya çalışıyorum..Senin ki tabi ki de travma ...Ama bu o gebeliğine ait birşeydi yaşanması gerekiyormuş ve yaşandı bitti de..Kestirip at kafandan...
Gebelik düşünüyorum folik asidimi de yazdırdım...Mesela geçen ay sanki öyle bir belirti hissettim gibiydi ama aksine ilk defa erken adet oldumGüldüm kendi kendime...En azından folat değerlerimi yükseltiyorum diyorum..Yakın zamanda en azından bir 3 ay sonra değerimede baktırıcam yine...
Annemin de ilk gebeliği çok zorlu bir kürtajla sona erdirilmiş..Hem de çok sancılar çekip kanamalar geçirmesine rağmen ya kurtulursa diye çok bekletmişler...Hatta o acıyla bir daha çocuk istemiyorum demiş babama...Babamda bunu sonra konusalım demiş Şimdi iki kardeşiz...
O da hala der çok kötü günler geçirdim diye..Ama aklına bir daha kötü birşey gelirse hiç dememiş...O nasip olmadı der hala..
Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin İnşallah bir an evvel Allah'ım bize nasip etsin
Merhabalar ben hamileliğimi 4. Haftada öğrendim öğrenmeden 1-2 gün öncesi mide yanması oldu bir yandan akıntı ve şişkinlik vardı mide yanmam normalde de var dedim regl olucam galiba ama bu mide yanması beni gece uykumdan uyandırıyordu o derece ertesi gün evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı inanamadim kan vermeye hastaneye gittim beta HCG 507 çıktı iki gün sonra 1531 çıktı birden bire mide yanmam geçti sanki onun yerine göğüslerim şişti ve uçları acımaya ve büyümeye başladı sütyen bile taktigimda canım yanıyordu sanki böyle emzirecekmisim ama emzirmemisim süt dolmus gibi bu hafta biraz daha hafifledi ya da acısına alıştım artık bu hafta ise mide bulantısı yaşıyorum 6 haftalık hamileyim kimyasal gebelik var diye böyle içimden birşey akıyor gibi oluyor regl oluruz ya ped takmamis oluruz kosa koşa tuvalete gidiyorum acaba mi diye akıntı oluyor öyle söyleyeyim sizeKendimden başlıyorum.
Mide bulantısı yaşıyorum
Mide yanması ve ağrısı şu 2 gundur çok.
Karnımda kasıklarımda tuhaf tuhaf sancılar hareketler vs. (bagırsak olabilir)
Sık idrar çkmadan kastımız gunde kaç arkadaşlar?? Mesela benim küçük için 6 ya da 7 oluyor ama çok az geliyor her seferinde.
Bu sabah birden sıçradım ateş basması birden baş dönmesi oluyor.
Karın ağrısı yaşıyorum sabahları ve bazen gunduzleri.
Akıntım adetin 15. Gunune kadar beyaz Akıntım da vardı son zamanlarda azaldı baya
Bir de en önemlisi benim için bu uyku akşamları 8den sonra uykum geliyor ve uyuyorum uykluyorum, gun içinde bile baygın oluyorum Bi noktadan sonra ve halsizlik aşırı derecede hiç bişey yapasım gelmiyor.
Göğüsleri asla anlayamıyorum belki de kendimi kandırıyorum kararıp büyümeleri noktasında.
Bi de vajnama igne batıyor Gögüslerimee igne batıyor gibi oluyor bazen
Biliyorum çok belirti var bu kadar ugrasacagına test yap diyorsunuz ama testte negatiifi görmektense bunu tercih ederim.
Bir de bu kadar çok vuxcudumuzu dinleme sebebimiz bir sonraki ay için faydalı oluyor bence.
Sat 26 NİSAN
Bat belli değil 23 ila 30 gun arası gidip geliyorum. En erken 19 mayıs regl gunum olması lazım.
HAYDİ KIZLAR KONUŞALIM...
Yumurtlama öncesi akıntı nasıl oluyoAnladım canım o bende de oluyor. Yumurta akı kıvamında yumurtlama akıntısı o günler üst üste değerlendirilmesi gerekiyor.
Öncesi su şeklinde mi oluyo nasıl oluyo anlatır mısınızŞeffaf ve uzayan
Ben kendimi anlatayım canım. döngüm 28 gün adet bitimi bi kaç gün kuru, sonra yapışkan kremsi kıvamlı, yumurtlama dönemi 13. 14. 15. günler şeffaf uzayan yumurta akı, sonra tekrar yapışkan kremsi kıvamlı adete 1-2 kala yoğun akıntıÖncesi su şeklinde mi oluyo nasıl oluyo anlatır mısınız
Doktorlar hepsi grevdeymis klomen kullandım 5 gün 2 gün sonra gel yumurtaların boyutuna bakıp çatlatma iğnesi vercm demişti kendi kendine catlar mi bilmiyorum offBen kendimi anlatayım canım. döngüm 28 gün adet bitimi bi kaç gün kuru, sonra yapışkan kremsi kıvamlı, yumurtlama dönemi 13. 14. 15. günler şeffaf uzayan yumurta akı, sonra tekrar yapışkan kremsi kıvamlı adete 1-2 kala yoğun akıntı