- 14 Mart 2018
- 2.819
- 3.447
Öyleydi ama ilerlememiş malesefMerhaba sanki bu hamilelik belirtisi gibi geldi bana ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleydi ama ilerlememiş malesefMerhaba sanki bu hamilelik belirtisi gibi geldi bana ama
İnşallah Zor bir süreç kafaya takınca daha çok günleri sayıyor insanAnladım hayırlısı olsun inşallah. Bugün adet günüm hafiften benim ağrılar başlıyor sanki Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Merhaba belli oldu mu sonucun canım hayırlısı olsun hakkındaMerhaba kızlar ben de 1.5 yıldır bebek istiyorum. Bugün bat ancak regl olmadım. 2 gün önce test yaptım negatifti. Eğer yarın olmazsam tekrar test yaparım. Belirti mi bilmiyorum ama vücudumda bir uyuşukluk var. Kaşığımın sol kısmına ara ara batma sancısı giriyor. Sol bacağım ve kaşığımda da bir uyuzluk var . Hamile olsaydım iki gün önceki test silik de olsa gösterirdi diye düşünüyorum. Bir de WC’ye sık sık gidip kontrol ediyorum ama regl başlangıcı kahverengi bile yok kupkuru ritertemiz
Canım bende aynı adete 1 hafta kala tatlı yemeden duramam ama şuan hiç tatlı istemiyorum 6 gun var adete bekliyorum klomen kullandım şuan progestan hap kullanıyorum hamile kalmak icinHerkese merhaba sat 28 mayıs bir oglum var 8 yasında son 3 aydır gebe kalmak için kortizon kullanıyorum oğluma da o ılacla kalmıstım adetımın 13.14.gunlerınde cok net yumurtlama yaşadım akıntının kesilmesi ve vucut ısımın dusmesı ile de catladıgımı farkettım ve o haftayı cok guzel değerlendirdim.23 haziran bat tabı malum adet belirtileri yaşıyorum oğluma gebeyken de adet belirti vardı ama en barizi bel agrısıydı halsızlıktı ve tatlı ıstegım hıc olmamıştı aynı durum şuan mevcut normalde adetıme 3 gun kala imkansız tatlı yemeden duramam şuan tatlı deyince bile agzım bı geriliyor bulantı hissi oluyor. Akıntım yok fakat son 1 haftadır idrara cıkmaktan helak oldum asırı aktif mesaneye sahibim ama bu kadar da degıldım sımdı bu farklılıklar acaba mı dedirtiyor sizlerle birlikte bende gun saymak ıstıyorum 3 gunum var bakalım hayırlısı neyse o olsun
Bir umut beklemedeyizBu gün yarın adet günüm hadi 1 günde benden olsun en gec 2 gun sonra adet günüm.
Test yapmadınız mıMerhaba benim de bugün adet günüm ama halâ olmadım adet olacakmışım gibi ağrım vardı dün gece bilmiyorum kafam aşşşırı karışık midem bulandı bu sabah psikolojik mi diye düşünüyorum
Yani iki gün önce yaptım ilkten negatifti 1 saat sonra ikinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Kuruma çizgisimi diye su damlattım ama çizgi gitmedi daha önce böyle bir şey başıma gelmedi bugün adet olmazsam yarım falan yapayım diyorum ama bilmiyorum artımed di kullandığım test markasıTest yapmadınız mı
1 saat sonraki çizgi yanıltıcı olabilir tekrar edin daha iyi olur bende kullanmıştım o markayı daha önce doğru sonuç vermiştiYani iki gün önce yaptım ilkten negatifti 1 saat sonra ikinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Kuruma çizgisimi diye su damlattım ama çizgi gitmedi daha önce böyle bir şey başıma gelmedi bugün adet olmazsam yarım falan yapayım diyorum ama bilmiyorum artımed di kullandığım test markası
Ben göremedim malesef erken gebelik testleri en az 5 gün kala doğru sonuç veriyor diye biliyorumMerhaba adetime daha 10 gün var ama içime bir kurt düştü erken gebelik testi yaptım sanki gözle bile zor seçilen bi ikinci çizgi var benmi yanılıyorum bi sizlerde bakar mısınız ?
2 dk içinde görebildim bende o çizgiyi ama bilemiyorum tabi dediğiniz doğru bir kaç gün sonra tekrar yapmakta fayda varBen göremedim malesef erken gebelik testleri en az 5 gün kala doğru sonuç veriyor diye biliyorum