- 22 Mayıs 2022
- 10
- 2
- 27
Kızlar yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var iki aydır çocuk deniyoruz. Kondom ile korunduk ben hiç bir hap ilaç vs kullanmadım. Korunmayı bırakınca ilk ay adetim 4 gün gectikti. 5 gün surerdi 3 gün ve çok az sürdü bitti. Adet bittikten iki gün sonra leke geldi. Lekeden 2 gün sonra kanda değerim 1.2 yani negatif çıktı. Bu ay da adetim 3 gün erken geldi sanki geçen ay gecikmemis gibi oldum yani. Bu ay da adetim 3 gün sürdü ilk gün lekelenme 2. Gün aşırı sıcak ve hareketten olsa gerek bir ped doldu 3. Gün yine bitti. 3. Günün gecesi ve 4. Gün tertemiz bir damla bile yoktu. 5. Gün akşama doğru Yine sadece silince leke gelmeye başladı akıntı ile karışık. Ama rengi ne kırmızı ne pembe ne kahverengi yani koyu yoğun bişey böyle vişne çürüğü renginde akıntı gibi. Normalde kasık ağrım olurdu ama alt karnımda olurdu. Bu ay sol kasığımda batma oluyor özellikle bugün. Sağlık ocağı yanda hemen test yaptırmak sorun değil. Ama ne zaman yaptırmam gerek onu bilmiyorum. Biraz araştırdım erken olabilir vs yazmışlar benim gibi olanlara. Ama ne zaman işte o zaman. Bu ay eşim çok umutlanmisti kendince tribe girdi doktora mı gitsem vs diye ondan kesin sonuç çıkacak bir zamanda yaptırmak istiyorum. Ay nolur yardım edin biri akıl versin 25 yaşındayım 10 aylık evliyiz. Gebelik için plan yapmadan önce doktora gitmiştim bu arada herhangi bir sorunum yok bütün kontroller tahliller yapıldı