Maşallah canım ikimizin baş kısmı aynı yerde
Amin inşaAllah canım13 haftalik oldu :) darisi bise artik
Düşerse bizede şöyleYarın sabah denicem teşekkür ederm
Ay ben hic giymedim bilmiyorum ama bendr alicam heralde ayaklarim içinde şişiyo çünküizm3506 damla ya sandalet alcam ayakkabım biraz sıkıyor önerdiğin bir çeşit varmı
Büyüyo teyzesi :)Maşallah canım ikimizin baş kısmı aynı yerde
Şuan çok hafif lekelenmem var duşa girip maydonoz suyu iccem düşürür inşDüşerse bizede şöyle
Tez zamanda büyüsün kucağımıza alalımBüyüyo teyzesi :)
Benimde öyle şişiyo nasıl birşey alcam bilmiyorum. Bi arkadaşım çok yerden alma sırtın çok ağrır dedi bakim napıyorumAy ben hic giymedim bilmiyorum ama bendr alicam heralde ayaklarim içinde şişiyo çünkü
Saçma inanma insanlarda öyle şeyeDamla sana birşey sorcam burda bi komşum yemek yediğinde hemen ellerini yıka yoksa o elinin değdiği yerler hep çocukta leke olur ne diyorsun bu konuya
izm3506 damla nerdesin yahu şuraya 2 saate bi girsene[/QUOTE
Kizzz bizim yerler aciklandi sabahtan beri ona bakiyorim hepsi doğu eda yaa napcam bilmiyorim yerler çok kötü
Benimde öyle şişiyo nasıl birşey alcam bilmiyorum. Bi arkadaşım çok yerden alma sırtın çok ağrır dedi bakim napıyorum
Ya öylede herşeye tedbir alıyorum sana soruyorum bilmediklerimiSaçma inanma insanlarda öyle şeye
Ben kilo verdim ama karnım var biraz birde karnımın üzerine ne gelse sanki ağırlık yapıyor ondan geniş lastiksiz şeyler giyinmeye çalışıyorum ayaklar şişiyo Flo da güzel sandaletler var kocamı bekliyorum gelse alcam bakalımBende almam lazim yeni seyler
Sizin tahin ne zaman çıkacak ay Urfa’ya çıksa ne iyi olurdu yABende almam lazim yeni seyler
Onlar var muş bitlis agri mardin bilmiyorum neresi denk gelicek sen nerderdin urfamuDoğu zor canım hangi yerler var eşin bu duruma ne diyor Hakkari Şırnak Tunceli Kilis zor yerler
Valla belli degil daha bugün aciklanmasi lazim ama haftaya kaldi sanirimSizin tahin ne zaman çıkacak ay Urfa’ya çıksa ne iyi olurdu yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?