Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

izm3506

Baby loading...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
812
295
18
Hanımlar yumurtlama günüm geçeli 6 gün oldu. Baş dönmesi, aşırı uyku hali, istah artışı, tatlı krizi, yorgunluk gibi bi kac gündür şeyler oluyor. Adetime 9 gün var. Bunlar hamileli belirtisi olabilirmi? Bu kadar erken belirti verebilirmi acaba? Hic bu zaman kadar bunlarin hiç birini yaşamadım. Siz ne kadar belirti görmeye başladınız?

Merhaba bsy sorcam hamilelik testlerinin kendi beyaz çizgileri varmı testte oluyormu

Ya ona bakmadım cnm idrarı yapmadan önce kontrol çizgisi net onun yanındaki çizdi sbeyaz çizgi ışık da

Ama kontrol çizgisinin Yanımda oyle beyaz silik çizgi duruyor yada testin kendi çizgileri sanrın

Ya ona bakmadım cnm idrarı yapmadan önce kontrol çizgisi net onun yanındaki çizdi sbeyaz çizgi ışık da

Canım beyaz çizgi yok ben öyle hatirliyorum. Beyaz çizgi dediğin silik çizgi olabilir illa belirgin çıkması gerekmiyo bazen silik bir çizgi çıkabilir

Ama control ciZgisi net onun yanında aynı silk çizgi ve ve diğer yafta aynı silik renksiz

Valla kafam karışık öncekilerde görmüyordum acaba adetle var diemi oyle 5 gün var

Merhaba bsy sorcam hamilelik testlerinin kendi beyaz çizgileri varmı testte oluyormu

Oluyor canım. Testi yapmadan önce bende baktığımda o t çizgisinin yeri belli. Testi yapınca doğal olarak o çizgiyi görüyoruz. Pembemsi çizgi çıkması lazım gebelik olunca. Daha adete var çıkmaz daha.

Ozman varsa sorun cok ben hıc görmemiştim cok saol cnm ama ben 6 gün önce sonuç veren test yapmıştım negatiftir yine yani

Ya bilmiyorum ki kisiden kisiye degisiklik olabilirmi acaba cunku bunlar hiç yoktu
Bak ben sana şöyle anlatayım inşallah hamilesindir tabi biz geçen ay denedik ben hamile kalayım diye yumurtlama günü vs hiç boş kalmadı kendimi hamile gibi hissedıyodum Bi ay boyunca kendimi rüyamda hamile gördüm adetim geçti 15 gün dedim kesin hamileyim üç dört defa test yaptık negatif ti hep geç döllenmedir dedik ultrasonda bişey çıkmayınca üzüldük çok. bu ay korunduk adetim 7 gün geçti iki gün önce test yaptım pozitif ti yani hiç beklemediğin anda hamile kalırsın bekleyince vucudunu gözlemleyince olmuyo yaşadığın da psıkolojik oluyo maalesef

Haklisin surekli acaba hamilemiyim diye düşünce negatif etkilene bilir vücut ama iste psikoloji insan istediği için düşünüyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…