Merhaba bsy sorcam hamilelik testlerinin kendi beyaz çizgileri varmı testte oluyormuHanımlar yumurtlama günüm geçeli 6 gün oldu. Baş dönmesi, aşırı uyku hali, istah artışı, tatlı krizi, yorgunluk gibi bi kac gündür şeyler oluyor. Adetime 9 gün var. Bunlar hamileli belirtisi olabilirmi? Bu kadar erken belirti verebilirmi acaba? Hic bu zaman kadar bunlarin hiç birini yaşamadım. Siz ne kadar belirti görmeye başladınız?
Merhaba bsy sorcam hamilelik testlerinin kendi beyaz çizgileri varmı testte oluyormu
Ya ona bakmadım cnm idrarı yapmadan önce kontrol çizgisi net onun yanındaki çizdi sbeyaz çizgi ışık da
Yanı silik renksiz çizgi görünüyor ışık altında
Ben 5 haftalık hamileyim yeni yeni daha belirtilerim var sanmam adete o kadar gün varken belirti olamaz
Kızlar testlerin kendi çizgileri olurmuyormu yardım edinAdetine daha 9 gun varmis
Bence psikolojik belirtiler bunlar
Sonra hayal kirikligi yasama?
Merhaba bsy sorcam hamilelik testlerinin kendi beyaz çizgileri varmı testte oluyormu
Kızlar testlerin kendi çizgileri olurmuyormu yardım edin
Ozman varsa sorun cok ben hıc görmemiştim cok saol cnm ama ben 6 gün önce sonuç veren test yapmıştım negatiftir yine yaniOluyor canım. Testi yapmadan önce bende baktığımda o t çizgisinin yeri belli. Testi yapınca doğal olarak o çizgiyi görüyoruz. Pembemsi çizgi çıkması lazım gebelik olunca. Daha adete var çıkmaz daha.
Valla varmıs arkadaş oyle dedi cnm bundan sonra bakıcam :)Canım soru acsana bunun için bunu kimse görmez burda
Bak ben sana şöyle anlatayım inşallah hamilesindir tabi biz geçen ay denedik ben hamile kalayım diye yumurtlama günü vs hiç boş kalmadı kendimi hamile gibi hissedıyodum Bi ay boyunca kendimi rüyamda hamile gördüm adetim geçti 15 gün dedim kesin hamileyim üç dört defa test yaptık negatif ti hep geç döllenmedir dedik ultrasonda bişey çıkmayınca üzüldük çok. bu ay korunduk adetim 7 gün geçti iki gün önce test yaptım pozitif ti yani hiç beklemediğin anda hamile kalırsın bekleyince vucudunu gözlemleyince olmuyo yaşadığın da psıkolojik oluyo maalesefYa bilmiyorum ki kisiden kisiye degisiklik olabilirmi acaba cunku bunlar hiç yoktu
Bak ben sana şöyle anlatayım inşallah hamilesindir tabi biz geçen ay denedik ben hamile kalayım diye yumurtlama günü vs hiç boş kalmadı kendimi hamile gibi hissedıyodum Bi ay boyunca kendimi rüyamda hamile gördüm adetim geçti 15 gün dedim kesin hamileyim üç dört defa test yaptık negatif ti hep geç döllenmedir dedik ultrasonda bişey çıkmayınca üzüldük çok. bu ay korunduk adetim 7 gün geçti iki gün önce test yaptım pozitif ti yani hiç beklemediğin anda hamile kalırsın bekleyince vucudunu gözlemleyince olmuyo yaşadığın da psıkolojik oluyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?