• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim 11 haftalik :) evet genç olmak istemiştim hep
Ne güzel.ben doktora gittim alttan baktı gene biraz bastirdi göremeyince minik çok küçük bi yuvarlak gördüğünü söyledi ben göremedim gösterti ama anlamadim bebek kese olusturmamis dedi hcg istedi orda belli olur dedi bide gebelikde yapılan testleri istedi onlar ayın altısında çıkacakmış hcg birde alcam sonucu inş yükselmiştir ya :(

Ne güzel.ben doktora gittim alttan baktı gene biraz bastirdi göremeyince minik çok küçük bi yuvarlak gördüğünü söyledi ben göremedim gösterti ama anlamadim bebek kese olusturmamis dedi hcg istedi orda belli olur dedi bide gebelikde yapılan testleri istedi onlar ayın altısında çıkacakmış hcg birde alcam sonucu inş yükselmiştir ya :KK43:
Hcg hemen cikar yükselir. Merak etme

Nasil yani bebek yokmu bos gebelikmi
Yok demekki ufacik bisi gördü o da kanamam geliyordu aslında düşük ilacı içince kanama engellendi orda kan birikti herhalde yada bebek yerini yapamadı hcg düştü o yuzden inşallah kanamam söker de operasyona gerek kalmaz

Yok demekki ufacik bisi gördü o da kanamam geliyordu aslında düşük ilacı içince kanama engellendi orda kan birikti herhalde yada bebek yerini yapamadı hcg düştü o yuzden inşallah kanamam söker de operasyona gerek kalmaz
Insallah canim benim hakkında hayirlisi olsun üzülme kanamalarin ondanmis demekki bebek tutunamamis

Damla usg görüntün varmı buraya atsana bakim bi ben yüklemeye çalışıyorum olmuyor

Eklentiler

• 20180529_102359-1.jpg
    20180529_102359-1.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 36
Back