• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kilo verdim ama karnım var biraz birde karnımın üzerine ne gelse sanki ağırlık yapıyor ondan geniş lastiksiz şeyler giyinmeye çalışıyorum ayaklar şişiyo Flo da güzel sandaletler var kocamı bekliyorum gelse alcam bakalım
Evet bende esofman lastigi çok sıkıyo evde nefes alamiyorum

Merkezde var insallah orasi cikar bende agri istiyorum ulasim zormu evler falan nasil dogalgazlimi
Evler kalüferli ulaşım çok rahat kiralar o kadar uçuk değil. Burda ben yıkılan eve 750 tl orda süper bi evde 750 tl oturursun inşanları askerleri çok sever iyi insanlara denk gelirsin inşaAllah öyle giyim ucuz herşey iyi gezilecek pek yeri yok o belki seni zorlar

Evler kalüferli ulaşım çok rahat kiralar o kadar uçuk değil. Burda ben yıkılan eve 750 tl orda süper bi evde 750 tl oturursun inşanları askerleri çok sever iyi insanlara denk gelirsin inşaAllah öyle giyim ucuz herşey iyi gezilecek pek yeri yok o belki seni zorlar
Burdada gezilecek yer yok o önemli degil bebegim için yer evler iyi olsun yeter bana

Herşey sıkıyor yA ben 26 beden giyiniyordum şimdi 30 beden pantolon oluyor anca. Damla senin bacakların ağrıyor mu
Çok canim agrimiyo ama midem cok kötü 4. Aya giricem neden hala gecmiyo senin neden bacaklarin agriyo dinlenmiyomusun biraz spor hareket yap kan akisi hizlansin bazen kan hacmi arttigi ici bazi yerlere baski yapabilir

Çok canim agrimiyo ama midem cok kötü 4. Aya giricem neden hala gecmiyo senin neden bacaklarin agriyo dinlenmiyomusun biraz spor hareket yap kan akisi hizlansin bazen kan hacmi arttigi ici bazi yerlere baski yapabilir
Benim öncesinde de ağrıyordu tutuldu sanırım 2 gün ağırdı şimdi iyi senin bidaha ki kontrolün ne zaman

12 sinde ikili tarama yapilicak o zaman. Eda benim için dua edermisin eşimle ikimizinde ayni yere ciksin tayini şirnak
Ayyy Şırnak da nasıl napcan Allah yardımcın olsun canım benim dua ederim Elif’e sende söyle dua etsin ikili tarama testi için sende et.. yakın olsan gelir giderdin bana nasip hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin :dua:

Ayyy Şırnak da nasıl napcan Allah yardımcın olsun canım benim dua ederim Elif’e sende söyle dua etsin ikili tarama testi için sende et.. yakın olsan gelir giderdin bana nasip hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin :dua:
Yok canim cizredeki asker esleriyle konuştum hiç bisey yok rahatlikla gel dediler zaten havaalni yakin o beni rahatlatiyo

Back