10+4 oldukKaç haftalık olmuş
Eşin bisey mi dedi sana dr kizmi dediYa ne bilim öyle geldimi bilmiyorum ama ben üzüldüm yani evlat bu kaç ay heba oldum onun sözleri hiç hoşuma gitmedi
Sen benden önde değilmiydin10+4 olduk
Doktor daha erken dedi bacak arasını gösterdi eğer burda birşey yoksa kız olur olursa erkek olur dedi şimdiden birşey alma daha erken dediEşin bisey mi dedi sana dr kizmi dedi
Teşekkür ederim canım ya ama evlattır ayrım yapmasa daha iyi olurdu. Ben kız olsun erkek olsun evladımı çok seviyorumCanım erkekler doğmadan önce hep oğlan ister ama bir baba kız evladı olmadan anlamaz baba olduğunu doğsun bi hissetsin onu sen o zaman görürsün bu birazda fıtrat meselesi canım annelik kızlara doğuştan aşılanmıştır ama babalık hissayatı çocuğunn kokusunu alınca başlar kaç hamiş arkadaşım bu yüzden ağlardı hep şimdi ise bambaşka hepsi :)) moralini bozma bebiş hisseder onuda üzme tadını çıkar güzel günlerinin
Yok sen benden 3 4 gun öndesinSen benden önde değilmiydin
Zatem ikimizde ayni haftadayiz daha erkenDoktor daha erken dedi bacak arasını gösterdi eğer burda birşey yoksa kız olur olursa erkek olur dedi şimdiden birşey alma daha erken dedi
Haklısınız valla yaHiç korkmana gerek yok canım sağlıklı bir gebelikse sana tutunur sağlıksızsa tutunmaz içine korku koyma büyüklerim içine korku girdimi çocuğuda iyi olmaz diyor. Bende korkuyorum falan ama atlatmaya çalışıyorum
Eskişehir 25 yaşındayım :)Sen hangi sehirdesin canim yaşin kaç M Monadesert
11+ 3 günlük olmuş benim kiYok sen benden 3 4 gun öndesin
Aynen öyle canım nasipde ne varsa o olur ama ben kaç kere rüyamda kucağım da erkek bi çocuk gördümZatem ikimizde ayni haftadayiz daha erken
Aramizda 4 gün yokmuydu onde mi gidiyo seninki11+ 3 günlük olmuş benim ki
Ben cinsiyet göremiyorum yaAynen öyle canım nasipde ne varsa o olur ama ben kaç kere rüyamda kucağım da erkek bi çocuk gördüm
Eskişehir 25 yaşındayım :)
Bilmiyorum ki canım doktor iyi dedi demedi önde mi geri demiAramizda 4 gün yokmuydu onde mi gidiyo seninki
Ben gördüm kaç kere bakalım nasip kısmet bu işlerBen cinsiyet göremiyorum ya
Erken yaşta anne olcaksınız nr güzel hamileydiniz dimi ilaç beni unutkan yapıyor da :)Maşallah :) tokat bende 21
Evet canim 11 haftalik :) evet genç olmak istemiştim hepErken yaşta anne olcaksınız nr güzel hamileydiniz dimi ilaç beni unutkan yapıyor da :)
Ben eminim aramizda 4 gün olduğuna simdi 10 gun heralde var ilginçBilmiyorum ki canım doktor iyi dedi demedi önde mi geri demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?