Yok kiz özen gösteri yorum fazla olmasin diye ama suzuldugu için böyle oldu tatlimIdrari fazlami koydun taşmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz özen gösteri yorum fazla olmasin diye ama suzuldugu için böyle oldu tatlimIdrari fazlami koydun taşmış
Anladım canımHii evet daha gitmedim canim dr falan 20. Haftaran sonra diyolar zaten tetanoz için
Aynen buralar çok sıcakUrfa sicak zaten ondada olabilir
Düzgün bi test olmamis canim adetin kac gün geciktiYok kiz özen gösteri yorum fazla olmasin diye ama suzuldugu için böyle oldu tatlim
Sana ne zaman dediler asi için. Cizrede yanıyo kiz valla 55 60 dereceydi geçen hafta yandik yaAynen buralar çok sıcak
20 haftada gel dediler sonra detaylı usg varmış onada gitcem bakalım.Sana ne zaman dediler asi için. Cizrede yanıyo kiz valla 55 60 dereceydi geçen hafta yandik ya
Dikkat et kendine bol bol su ic bana simdi baskı mi yapiyo noluyosa 5 dk bir lavaboya gidiyorum ya artik orda yaticamBilmiyorum buralar neden bu kadar sıcak ayda 1 kerede olsa bi yağmur yağar burda yok
İçiyorum elimden geldikçe.. o sorun bendede gece özellikle sürekli gidiyorum tuvaleteDikkat et kendine bol bol su ic bana simdi baskı mi yapiyo noluyosa 5 dk bir lavaboya gidiyorum ya artik orda yaticam
Ben gititmeyince tutunca karnim semsert oluyo resmen baski yapiyo heralde çocuğaİçiyorum elimden geldikçe.. o sorun bendede gece özellikle sürekli gidiyorum tuvalete![]()
Tabi ki öyle çocuğu sıkıyor ondan birimde hemen tuvalete gitme eğilimimiz oluyor canım kaç günlük oldu senin kisi renkli usg çektireceğim haftaya sen yapacak mısınBen gititmeyince tutunca karnim semsert oluyo resmen baski yapiyo heralde çocuğa
Benimki 18+4 suan valla bilmiyorumki canim ya ben ankaradayim ya burasini bilmiyorum ne nerde var kocada yok basta allah kimseye muhtac etmesin gercekten kayinbabam iste millete hastane götür denek zorunda kaliyosun herkes burun kiviriyo. Öz abisi bile demiyo ben götürüyum diye allah eşinden ayirmasin kimseyi cok zor her gun ayri bi kriz yasiyorum resmen insanin cok zoruna gidiyoTabi ki öyle çocuğu sıkıyor ondan birimde hemen tuvalete gitme eğilimimiz oluyor canım kaç günlük oldu senin kisi renkli usg çektireceğim haftaya sen yapacak mısın
Tabi ki öyle canım eşin gibi kimse olmaz. Bende sırf kaynanamın kayınpederim o hallerini görmemek için memlekete gitmedim. Daha açıklanmadı mı çok bekleyecek misinBenimki 18+4 suan valla bilmiyorumki canim ya ben ankaradayim ya burasini bilmiyorum ne nerde var kocada yok basta allah kimseye muhtac etmesin gercekten kayinbabam iste millete hastane götür denek zorunda kaliyosun herkes burun kiviriyo. Öz abisi bile demiyo ben götürüyum diye allah eşinden ayirmasin kimseyi cok zor her gun ayri bi kriz yasiyorum resmen insanin cok zoruna gidiyo
Agustosda aciklancak canim bekliyorum artik ay icindeTabi ki öyle canım eşin gibi kimse olmaz. Bende sırf kaynanamın kayınpederim o hallerini görmemek için memlekete gitmedim. Daha açıklanmadı mı çok bekleyecek misin
Hayırlısı olsun canım..Agustosda aciklancak canim bekliyorum artik ay icinde