Evet bende esofman lastigi çok sıkıyo evde nefes alamiyorumBen kilo verdim ama karnım var biraz birde karnımın üzerine ne gelse sanki ağırlık yapıyor ondan geniş lastiksiz şeyler giyinmeye çalışıyorum ayaklar şişiyo Flo da güzel sandaletler var kocamı bekliyorum gelse alcam bakalım
Evet urfadayım ben Ağrı memleketim çok temiz bi yer tavsiye ederimOnlar var muş bitlis agri mardin bilmiyorum neresi denk gelicek sen nerderdin urfamu
Aynen öyle bende öyleyim akşam uyanıp çıkarıp başka birşey giydiğimde olduEvet bende esofman lastigi çok sıkıyo evde nefes alamiyorum
Agri merkez dogubeyazir patnos var nasil orayi basa yazdim zatenEvet urfadayım ben Ağrı memleketim çok temiz bi yer tavsiye ederim
Oraları bilmiyorum ama merkezi iyi rahat edersin çocuğunu iyi yetiştirirsin öyle pis bi yer değil yanıAgri merkez dogubeyazir patnos var nasil orayi basa yazdim zaten
Merkezde var insallah orasi cikar bende agri istiyorum ulasim zormu evler falan nasil dogalgazlimiOraları bilmiyorum ama merkezi iyi rahat edersin çocuğunu iyi yetiştirirsin öyle pis bi yer değil yanı
Evler kalüferli ulaşım çok rahat kiralar o kadar uçuk değil. Burda ben yıkılan eve 750 tl orda süper bi evde 750 tl oturursun inşanları askerleri çok sever iyi insanlara denk gelirsin inşaAllah öyle giyim ucuz herşey iyi gezilecek pek yeri yok o belki seni zorlarMerkezde var insallah orasi cikar bende agri istiyorum ulasim zormu evler falan nasil dogalgazlimi
Burdada gezilecek yer yok o önemli degil bebegim için yer evler iyi olsun yeter banaEvler kalüferli ulaşım çok rahat kiralar o kadar uçuk değil. Burda ben yıkılan eve 750 tl orda süper bi evde 750 tl oturursun inşanları askerleri çok sever iyi insanlara denk gelirsin inşaAllah öyle giyim ucuz herşey iyi gezilecek pek yeri yok o belki seni zorlar
İyi bi yer bende çoçuğumu orda büyütmek isterdimBurdada gezilecek yer yok o önemli degil bebegim için yer evler iyi olsun yeter bana
Urfami agrimi sence ona gore onu önce yazicamİyi bi yer bende çoçuğumu orda büyütmek isterdim
Ya senin kararın ben etki etmek istemem.. Aklına eseni yaz ona göre bi yer gelirUrfami agrimi sence ona gore onu önce yazicam
Hayirli olsun insallah canim yaYa senin kararın ben etki etmek istemem.. Aklına eseni yaz ona göre bi yer gelir
Amin inşaAllah canım bugün floya baktım daha düzgün ayakkabi yok yAHayirli olsun insallah canim ya
Pantolon sıkmaya basladimi benim sıkıyor artik alicamAmin inşaAllah canım bugün floya baktım daha düzgün ayakkabi yok yA
Herşey sıkıyor yA ben 26 beden giyiniyordum şimdi 30 beden pantolon oluyor anca. Damla senin bacakların ağrıyor muPantolon sıkmaya basladimi benim sıkıyor artik alicam
Çok canim agrimiyo ama midem cok kötü 4. Aya giricem neden hala gecmiyo senin neden bacaklarin agriyo dinlenmiyomusun biraz spor hareket yap kan akisi hizlansin bazen kan hacmi arttigi ici bazi yerlere baski yapabilirHerşey sıkıyor yA ben 26 beden giyiniyordum şimdi 30 beden pantolon oluyor anca. Damla senin bacakların ağrıyor mu
Benim öncesinde de ağrıyordu tutuldu sanırım 2 gün ağırdı şimdi iyi senin bidaha ki kontrolün ne zamanÇok canim agrimiyo ama midem cok kötü 4. Aya giricem neden hala gecmiyo senin neden bacaklarin agriyo dinlenmiyomusun biraz spor hareket yap kan akisi hizlansin bazen kan hacmi arttigi ici bazi yerlere baski yapabilir
12 sinde ikili tarama yapilicak o zaman. Eda benim için dua edermisin eşimle ikimizinde ayni yere ciksin tayini şirnakBenim öncesinde de ağrıyordu tutuldu sanırım 2 gün ağırdı şimdi iyi senin bidaha ki kontrolün ne zaman
Ayyy Şırnak da nasıl napcan Allah yardımcın olsun canım benim dua ederim Elif’e sende söyle dua etsin ikili tarama testi için sende et.. yakın olsan gelir giderdin bana nasip hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin12 sinde ikili tarama yapilicak o zaman. Eda benim için dua edermisin eşimle ikimizinde ayni yere ciksin tayini şirnak
Yok canim cizredeki asker esleriyle konuştum hiç bisey yok rahatlikla gel dediler zaten havaalni yakin o beni rahatlatiyoAyyy Şırnak da nasıl napcan Allah yardımcın olsun canım benim dua ederim Elif’e sende söyle dua etsin ikili tarama testi için sende et.. yakın olsan gelir giderdin bana nasip hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?