Bebegi gormeden herşey olabilir6 haftalık filanken mi peki bu saatten sonra dış gebelik filan olurmuyada bos gebelik
Anladım teşekkür ederim hayırlısı o zaman ya kanamam.durmadi zaten ilacı alınca kahvemsi leke ilaç.etkisini geçirince pembe geliyor ve bbiraz fszla geliyo peçete hemen hemen doluyorBebegi gormeden herşey olabilir
Daha erken ama o kadar çıkmaz :)Artik karnim ciksi istiyorum valla :)
Bol bol dinlen yemek temizlik hic bisey yapmaAnladım teşekkür ederim hayırlısı o zaman ya kanamam.durmadi zaten ilacı alınca kahvemsi leke ilaç.etkisini geçirince pembe geliyor ve bbiraz fszla geliyo peçete hemen hemen doluyor
Benim simdiden belli olduguna göre 2 haftaya cikicak iç karnim dar sanirimDaha erken ama o kadar çıkmaz :)
Bilmiyorum ki canım benim daha o kadar yok.Benim simdiden belli olduguna göre 2 haftaya cikicak iç karnim dar sanirim
Eşim oruç tutuyor mecbur yemek yapıyorum sahura kalkıyorum çarşambaya az.kaldi o zaman doktor bi sıkıntı varsa söyler elimden geldiğince dinleniyorum bi yemek yapmaya kalkıyorum inş rabbim e emanet o korur inşallah çok teşekkür ederim.ilginize :)Bol bol dinlen yemek temizlik hic bisey yapma
Bilmiyorum ki canım benim daha o kadar yok.
Rica ederim canim. Rabbim bebişlerimizi korusunEşim oruç tutuyor mecbur yemek yapıyorum sahura kalkıyorum çarşambaya az.kaldi o zaman doktor bi sıkıntı varsa söyler elimden geldiğince dinleniyorum bi yemek yapmaya kalkıyorum inş rabbim e emanet o korur inşallah çok teşekkür ederim.ilginize :)
Amin hepimizin meleklerini sağ salim kucağınıza allah almayi nasip etsin insallahRica ederim canim. Rabbim bebişlerimizi korusun
Ben verdim kilo almadım. Bugün doktora gittimKilo aldinmi
Sonuç herşey yolundamiBen verdim kilo almadım. Bugün doktora gittim
Şükür yolunda bacak arasında birşey yok dedi böyle olursa kız olurSonuç herşey yolundami
Sen n’aptın kanaman durdumuSonuç herşey yolundami
Bugün çok gelmiyor kahve ve suyla karışık nokta kadar yarın sabah gidicem doktora zaten inş sıkıntı yokturSen n’aptın kanaman durdumu
Masallah ne zaman çıkcak sonicİkili tarama testi yaptım bebeğim kocaman olmuş şükür
Ebede var dr daBisi sorcam özel de normal doğum da olsa doktor para aldığı icin. Kendisimi yaptırıyor yoksa orda da ebe mi fikriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?