- 1 Mart 2018
- 256
- 138
- 18
- 31
Arkadaşım özelden vazgecirmeye çalışıyor da ebe önemli olan diye o kadar para veriyoruz doktor doğuma girer dedim doğru düşünmüşüm doktorumdan menünüm çünkü teşekkür ederim efendim :)Ebede var dr da
Rica ederim canim :)Arkadaşım özelden vazgecirmeye çalışıyor da ebe önemli olan diye o kadar para veriyoruz doktor doğuma girer dedim doğru düşünmüşüm doktorumdan menünüm çünkü teşekkür ederim efendim :)
Bende tebrik ederm atamanız olmuş sanirim allahim yardımcınız olsun hep inşallah :))Rica ederim canim :)
Amin canim insallah rabbim isteyem herkese versin 4 yildir bekliyodim agladim bugün sevinçtenBende tebrik ederm atamanız olmuş sanirim allahim yardımcınız olsun hep inşallah :))
Ay ne güzel duygular bunlar ya sizin adınıza çok sevindim gerçekten su sıralar hep güzel haberler alıyoruz hayat ne kadar güzelmiş gerçekten :) gozyaslariniz sevinçten olsun hep inşallahAmin canim insallah rabbim isteyem herkese versin 4 yildir bekliyodim agladim bugün sevinçten
Amin canim hepimizim insallah 2018 senesi bizim seneniz olacağını biliyodummAy ne güzel duygular bunlar ya sizin adınıza çok sevindim gerçekten su sıralar hep güzel haberler alıyoruz hayat ne kadar güzelmiş gerçekten :) gozyaslariniz sevinçten olsun hep inşallah
İnşaAllah canım kötü birşey yoktur ama kendini çok sıkma üzülmeBugün çok gelmiyor kahve ve suyla karışık nokta kadar yarın sabah gidicem doktora zaten inş sıkıntı yoktur
Ayy hayırlı olsun canım ya çok sevindim ben beklemedeyim daha
10 gün sonra sen n’aptın gittin mi doktoraMasallah ne zaman çıkcak sonic
Durdu kanamam :) çok mutluyum ara ara batmalar oluyor ağrıİnşaAllah canım kötü birşey yoktur ama kendini çok sıkma üzülme
Ya ilk gebeliğin miDurdu kanamam :) çok mutluyum ara ara batmalar oluyor ağrı
Hiç korkmana gerek yok canım sağlıklı bir gebelikse sana tutunur sağlıksızsa tutunmaz içine korku koyma büyüklerim içine korku girdimi çocuğuda iyi olmaz diyor. Bende korkuyorum falan ama atlatmaya çalışıyorumDurdu kanamam :) çok mutluyum ara ara batmalar oluyor ağrı
Damla ya sanırım benim kocam kız olabilir diyince hoşuna gitmedi ben çok üzgünüm yA
Sizde kadro aciklamadilarmiAyy hayırlı olsun canım ya çok sevindim ben beklemedeyim daha
Gittim bugün büyümüş 2 hafta sonra test olcak10 gün sonra sen n’aptın gittin mi doktora
Sana öyle gelmiştir hosuna gitmesmi hiç evlat bu hepsiDamla ya sanırım benim kocam kız olabilir diyince hoşuna gitmedi ben çok üzgünüm yA
Yok canımSizde kadro aciklamadilarmi
Kaç haftalık olmuşGittim bugün büyümüş 2 hafta sonra test olcak
Ya ne bilim öyle geldimi bilmiyorum ama ben üzüldüm yani evlat bu kaç ay heba oldum onun sözleri hiç hoşuma gitmediSana öyle gelmiştir hosuna gitmesmi hiç evlat bu hepsi
Canım erkekler doğmadan önce hep oğlan ister ama bir baba kız evladı olmadan anlamaz baba olduğunu doğsun bi hissetsin onu sen o zaman görürsün bu birazda fıtrat meselesi canım annelik kızlara doğuştan aşılanmıştır ama babalık hissayatı çocuğunn kokusunu alınca başlar kaç hamiş arkadaşım bu yüzden ağlardı hep şimdi ise bambaşka hepsi :)) moralini bozma bebiş hisseder onuda üzme tadını çıkar güzel günlerininYa ne bilim öyle geldimi bilmiyorum ama ben üzüldüm yani evlat bu kaç ay heba oldum onun sözleri hiç hoşuma gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?