Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah rabbim isteyem herkese versin 4 yildir bekliyodim agladim bugün sevinçten
Ay ne güzel duygular bunlar ya sizin adınıza çok sevindim gerçekten su sıralar hep güzel haberler alıyoruz hayat ne kadar güzelmiş gerçekten :) gozyaslariniz sevinçten olsun hep inşallah

Ay ne güzel duygular bunlar ya sizin adınıza çok sevindim gerçekten su sıralar hep güzel haberler alıyoruz hayat ne kadar güzelmiş gerçekten :) gozyaslariniz sevinçten olsun hep inşallah
Amin canim hepimizim insallah 2018 senesi bizim seneniz olacağını biliyodumm

Durdu kanamam :) çok mutluyum ara ara batmalar oluyor ağrı
Hiç korkmana gerek yok canım sağlıklı bir gebelikse sana tutunur sağlıksızsa tutunmaz içine korku koyma büyüklerim içine korku girdimi çocuğuda iyi olmaz diyor. Bende korkuyorum falan ama atlatmaya çalışıyorum

Ya ne bilim öyle geldimi bilmiyorum ama ben üzüldüm yani evlat bu kaç ay heba oldum onun sözleri hiç hoşuma gitmedi
Canım erkekler doğmadan önce hep oğlan ister ama bir baba kız evladı olmadan anlamaz baba olduğunu doğsun bi hissetsin onu sen o zaman görürsün bu birazda fıtrat meselesi canım annelik kızlara doğuştan aşılanmıştır ama babalık hissayatı çocuğunn kokusunu alınca başlar kaç hamiş arkadaşım bu yüzden ağlardı hep şimdi ise bambaşka hepsi :)) moralini bozma bebiş hisseder onuda üzme tadını çıkar güzel günlerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…