Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En önemlisi agzimin içi zehir gibi aci ya

Hayirli olsun canim rabbim sağlıkla kucağına aldirsin:) KAÇ haftalık
Haftalığı göremedi demekki söylemedi ki çok yeni dedi.hcg den dolayı normal gebelik olarak adlandırdı hcg binlere gelince gosterir dedi ya çok teşekkür ederim.allah razı olsun:)

ÇOk şükür Allah bize de nasip etsin inşallah. Tekrar tekrar hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah duaların hepinizle benimde düşük tehlikem var hayırlısı bakalim ya inşallah sizinde olsun tez zamanda bu ay meyrem süresini okudum ben tavsiye ederim :)

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Haftalığı göremedi demekki söylemedi ki çok yeni dedi.hcg den dolayı normal gebelik olarak adlandırdı hcg binlere gelince gosterir dedi ya çok teşekkür ederim.allah razı olsun:)
En son adet tarihin ne zaman belli bi haftaya gelinceye kadar söylemiyorlar ama öyle hesaplaniyor

Yok canım normal herzaman ki gibi kilo verdiğimi bile söylüyorlar karnımda çıkmamış şişkinlik arada oluyor senin miden nasıl karın kasık ağrıların iyi oldu mu
Midem kötü yemek yedirtmiyo bana ağrım yok çok şükür benim çıktı karnim belli oluyo az

Son anda yumurtlamayi kacirinis olabimirsin yada spermle yumurta bulusmus olup birbirini begenmeye biliyolar

Midem kötü yemek yedirtmiyo bana ağrım yok çok şükür benim çıktı karnim belli oluyo az
Benim ağrım var ya bebek sağ tarafa baskı yapıyor. Mide zor Ben kilo vermişim düşün. Benim çok az var ama pek anlaşılmıyor yani :/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…