Dolap alırım küçük bi tane yoksa beşik kullanışlı olmuyor damla tayinciyiz hem taşıması zor
Yapmaya gerek kalmadi geldi kanamaBi test yap öyle beklemek daha zor olmuyor mu
Böyle geldi kanamdan sonra yaptim bu cıktı damla damla.cok az geliyo simdi suyla karışık nolur yardim edinBi test yap öyle beklemek daha zor olmuyor mu
Ben daha karar veremedim daha erken alınca modelere bakarım. Herşeyi o sıra derim sanaHaklisin bende baktim park yatak aklima yatti bende dolap alican zaten mobilya kullanamiyolarmis düşüyormuş içinden çocuk. Kraft modelini begendim ben sen ne düşünüyorsun
Canım doktora git ben bilmiyorum ki yaniBöyle geldi kanamdan sonra yaptim bu cıktı damla damla.cok az geliyo simdi suyla karışık nolur yardim edin
Gidicem simdi kanamam durdu denecek kadar az şuan bi baksın ya belki kimyasaldır gene bi geçirmiştim ama o zaman kan indi hemenCanım doktora git ben bilmiyorum ki yani
Yada vardır düşük oluyordur yerleşme kanamasıda olabilir ondan git acile baksınlarGidicem simdi kanamam durdu denecek kadar az şuan bi baksın ya belki kimyasaldır gene bi geçirmiştim ama o zaman kan indi hemen
Anladim biz elifle kraft begendikBen daha karar veremedim daha erken alınca modelere bakarım. Herşeyi o sıra derim sana
Hayırlı olsunAnladim biz elifle kraft begendik
Canım n’aptın merak ettim seniGidicem simdi kanamam durdu denecek kadar az şuan bi baksın ya belki kimyasaldır gene bi geçirmiştim ama o zaman kan indi hemen
Dört tane hastane gezdik en lüksüne de gittik hiçbirinde yok doğumcu doğum hastanesinde dr ne biçim davrandilar alttan bakar filan diue tersledi kabul etmedim bugune rabdebu aldim domtoruma oraya gidixem.leke leke geliyor iste gelirken gece erken gebelik testi aldim onu yaptim direk cıktı çizgilerCanım n’aptın merak ettim seni
Dört tane hastane gezdik en lüksüne de gittik hiçbirinde yok doğumcu doğum hastanesinde dr ne biçim davrandilar alttan bakar filan diue tersledi kabul etmedim bugune rabdebu aldim domtoruma oraya gidixem.leke leke geliyor iste gelirken gece erken gebelik testi aldim onu yaptim direk cıktı çizgiler
Kan testi yapsaydın ya her doktor iyi değil ne yazık ki. Geçmiş olsun canım testler pozitif bakalım nasip kısmetÖnce böyle cikti.sonra.koyuldu
Muayene etti çember gibi bisi gördüm içi boş normal ama varsa yenidir dedi kan verdim bekliyorumKan testi yapsaydın ya her doktor iyi değil ne yazık ki. Geçmiş olsun canım testler pozitif bakalım nasip kısmet
Kızlar ben hamileymişimMuayene etti çember gibi bisi gördüm içi boş normal ama varsa yenidir dedi kan verdim bekliyorum
Tebrik ederim hayırlı olsunKızlar ben hamileymişim
Gölgeyi görmüştüm:) belirtilerin neydi Canım yaa?Kızlar ben hamileymişim
Ya benim çok saçma oldu ya beş gün adetim gelmedi ama geleceği gün yaptığım test silik.cikti gölgeli sonra.bes gün bekledim acaip ara ara giren kasiklarima batmalar oldu gogsum dolgunlasti sertlesri ama bunlar çok aşırı degil tabiki ağrı saplandi dokununca acıdı akintim bi geldi bi gelmedi sonra kanama basladi adet sandim.pempe geldi ama peceteye baya gelmiş sonea durdu durunca test yaptim.cok net cıktı öylelikle gittim doktora hcg de 270.98 cıktı ama lekelenme hala.var progestan ve folik asit verdi çarşamba bidaha bakacak muhtemelen gene görmeyiz net dedi çok yeni dedi.ondan sonraki çarşamba görürüz dedi bu carsamba kontrol altında olmam için bakacak iniş çıkış vsGölgeyi görmüştüm:) belirtilerin neydi Canım yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?