- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
Evet Dr şikayetin ne dediğinde hamilelik dersin haftasını sorar son adet tarihini sorar adetlerin düzenli mi diye sorar ilk hamilelik mi diye sorar ama Dr konusunda ince ele sık doku bazı Dr lar sormuyo bile soru. konuşkan şakacı bi Dr denk gelir inşallah benm Dr um öyle bana tavşan der hep bebeğime de bulgur tanesi diye hitap eder terapi almışım gibi çıkıyorum hastanedenOrda ne yapıyorlar orayada hiç gitmedim daha hamileyimmi dicem gidip
Ağrın arada oluyorsa herşey yolundadır onlar gelecek hafta daha çoğalacak
Kendi Dr um folik trio verdi günde üç tane içiyorum evde varmış zatn almadımBen sağlık ocağına gittim kan testi yaptım doktorum yoktu ilaç falan verdiler mi sana
Bende öyleyim canım şimdiden çocuğun kalb atışını dinlemeye çalışıyorum yani en ufak birşey de hemen olumsuz düşünüyorum ilaç kullanıyormusun progestan vb ilaçları yada hamile kalmak için ilaç kullandın mıYaa oylemi iste ilk olduguna korkuyorum bide cevremde herkes biz hiç böyle birşey yaşamadık diyorlar ondan telaslaniyorim. Iste birsey olcak korkusu
Evet Dr şikayetin ne dediğinde hamilelik dersin haftasını sorar son adet tarihini sorar adetlerin düzenli mi diye sorar ilk hamilelik mi diye sorar ama Dr konusunda ince ele sık doku bazı Dr lar sormuyo bile soru. konuşkan şakacı bi Dr denk gelir inşallah benm Dr um öyle bana tavşan der hep bebeğime de bulgur tanesi diye hitap eder terapi almışım gibi çıkıyorum hastaneden
Ben düşük olmasın diye progestan ve folikasit kullanıyorumKendi Dr um folik trio verdi günde üç tane içiyorum evde varmış zatn almadım
Bende öyleyim canım şimdiden çocuğun kalb atışını dinlemeye çalışıyorum yani en ufak birşey de hemen olumsuz düşünüyorum ilaç kullanıyormusun progestan vb ilaçları yada hamile kalmak için ilaç kullandın mı
Maşallah belki onların ağrısı olabilir diye sordum. İlk gebelikler ağrılı olur der bizim büyükler ondan öyle korkmaHayir canim hic bir ilac kullanmadim kullanmiyorim ilk denemeydi zaten maşallah
Maşallah belki onların ağrısı olabilir diye sordum. İlk gebelikler ağrılı olur der bizim büyükler ondan öyle korkma
Aynen öyle canım bende merakla bekliyorumBakalim doktora gidince kalp atisini falan duyarsan için daha bir rahat edicek
Aynen öyle canım bende merakla bekliyorum
Bu arada ciğer yemeyin maydanoz tüketmeyin hurma yemeyin vişne suyu içmeyin ağır iş yapmayın folikasit mutlaka kullanın
Canım nereye her il farklıdır. Bizde tahinciyiz güneydoğudayız özel doktora gidiyorum ama kalırsam o Doğum yaptıracak başka doktora güvenemem bir doktor ayarla yalnızca ona gitBirde tayinciyiz bu sene doğuya gidicez. Orta takip edicem . bellirli bir aydan sonra baska doktor doğum yaptirmiyomus heralde oyle mi
Hurma düşük yapıyormuş Doğumdan 2-3 hafta önce yenilir Doğum için. vişne suyu bebekte kırmızı lekelere oluşturuyormuş.Hurmayla visne suyu ne yapıyormuş digerlerini biliyodum da bida ananas avakodo bitki çayları yasak
Canım nereye her il farklıdır. Bizde tahinciyiz güneydoğudayız özel doktora gidiyorum ama kalırsam o Doğum yaptıracak başka doktora güvenemem bir doktor ayarla yalnızca ona git
Allah yardımcın olsun canım sen kendini yormamaya bak inşaAllah güzel bir yer bulursunuz.Iste belli değil daha sirnak kars falan direk doğu olucak ışte bende bilmiyorum doguda eger iyinbir doktor bulursam ona gidicem
Sıkıntı olmaz canm Allah gönlünüze göre versin inşallahAnladim yaa birde benim eşim tayinci bu sene 3 4 aylikken tayinimiz cikicak başka şehire doğuya gidicez orda takip etmeye devam edicem yani insallah sıkıntı olmaz
Progestan nasıl oluyo iğne mi yoksa hap mıBen düşük olmasın diye progestan ve folikasit kullanıyorum
Sıkıntı olmaz canm Allah gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?