- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Progestan nasıl oluyo iğne mi yoksa hap mı
Igne canim ben hemsireyim kac tane hamileye yaptim belli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan nasıl oluyo iğne mi yoksa hap mı
Ayy ne güzel hemşiresin şimdi farkettim İzmir de mi oturuyorsunIgne canim ben hemsireyim kac tane hamileye yaptim belli değil
Paylaşırız tabii kii inşallahAmin canim hepimiz için. Şurda doğum yaptiktan sonra bebek böyle yapti şöyle yapti gibi seyleride paylasiriz inşallah2
Yok canim izmirliyim ama eşim tokatta görev yapiyo su An iste bu senede doğuya gidicez evet işin icinde olmak hem güzel hem kötü herseyi ayrintisina kadar biliyosum allah gostermesin elimde o kadat çok bebek öldüki kötü oluyorum bazenAyy ne güzel hemşiresin şimdi farkettim İzmir de mi oturuyorsun
Hap canım düşük olma riskini önlemek içinProgestan nasıl oluyo iğne mi yoksa hap mı
Bende izmirliyim. yaa hiç o tarafını düşünmedim çok kötüü kıyamam Allah kolaylık versin sizlereYok canim izmirliyim ama eşim tokatta görev yapiyo su An iste bu senede doğuya gidicez evet işin icinde olmak hem güzel hem kötü herseyi ayrintisina kadar biliyosum allah gostermesin elimde o kadat çok bebek öldüki kötü oluyorum bazen
Bende izmirliyim. yaa hiç o tarafını düşünmedim çok kötüü kıyamam Allah kolaylık versin sizlere
İğne sanıyodum hep düşük riskin mi var kiHap canım düşük olma riskini önlemek için
Kemalpaşadayım 19 yaşındayım daha küçüğümEvet canim amin neresi izmirden yaş kac
İğne sanıyodum hep düşük riskin mi var ki
Her ihtimale karşı kullan dedi doktor iğne olsa ben kullanmazdım hap canımİğne sanıyodum hep düşük riskin mi var ki
Kemalpaşadayım 19 yaşındayım daha küçüğüm
AnladımmHer ihtimale karşı kullan dedi doktor iğne olsa ben kullanmazdım hap canım
Benim çok uzun hikayem 17 yaşımdayken babam beni dövdü sonra sevdiğim adama yolladı reşit bile değildim düşün yani tek Bi kıyafetim olmadan evlendim gelinliksiz düğünsüz imam nikahı kıydık iki ay öyle durduk o iki ay da hamile kaldım benm Akdeniz anemisi taşıyıcı oldugumu bilmiyoduk bile babam beni uyarmadı çocuk yapmayın hasta olur demedi çok kötü şeylerdiAmaannnn minik annemi olcann senn:) gerçi bende 21 ama olsun sen bendende minnakmisin :)ne zaman evlendin
Benim çok uzun hikayem 17 yaşımdayken babam beni dövdü sonra sevdiğim adama yolladı reşit bile değildim düşün yani tek Bi kıyafetim olmadan evlendim gelinliksiz düğünsüz imam nikahı kıydık iki ay öyle durduk o iki ay da hamile kaldım benm Akdeniz anemisi taşıyıcı oldugumu bilmiyoduk bile babam beni uyarmadı çocuk yapmayın hasta olur demedi çok kötü şeylerdi
Evet sıkıntılı günler geçirdim okuyamadım babam yüzünden hala da görüşmüyorum babamla görüşmediğim için de kardeşlerimle görüşemıyorum babam yasak koydu saçma sapan. O gün gördüğüm şiddetten sonra eşim olmasaydı belki çok daha kötü yollara başvururdum Allah korudu.aradan zaman geçtiği için takmıyorum bu meseleyi ama içimde kalan şeyler yok değil. Yaşayamadığım içimde kalan ne varsa çocuğuma en iyisini yapmaya çalışcam inşallahKiyamam sana kuzum yaa ama herşeyde bir hikmet vardir o kadar çok evlerin ardinda hikayeler var ki girmeden bilemezsin. Uzme kendini bebisine odaklan Sadece
IEvet sıkıntılı günler geçirdim okuyamadım babam yüzünden hala da görüşmüyorum babamla görüşmediğim için de kardeşlerimle görüşemıyorum babam yasak koydu saçma sapan. O gün gördüğüm şiddetten sonra eşim olmasaydı belki çok daha kötü yollara başvururdum Allah korudu.aradan zaman geçtiği için takmıyorum bu meseleyi ama içimde kalan şeyler yok değil. Yaşayamadığım içimde kalan ne varsa çocuğuma en iyisini yapmaya çalışcam inşallah
Evet bi doğsun inşallah beraber büyücez zaten bebeğimle. eminim sende çok çok iyi bir anne olcaksın hemşiresin ya şanslısın bebeğin nasıl yıkanması gerektiğini fln biliyosundurI
Iste buuu. Çocuğunla yasiyacagin güzel günler eşinle bunlari düşün canim benim eminim çok iyi bir annesi olucak
Evet bi doğsun inşallah beraber büyücez zaten bebeğimle. eminim sende çok çok iyi bir anne olcaksın hemşiresin ya şanslısın bebeğin nasıl yıkanması gerektiğini fln biliyosundur