Ya bu testlerden bıktım bekleyecğim 42 gün dolsun 10 daha beklerim ondan sonra olmassam gidip kan veririm negatif görmekten bıktım
tamamdır sende dua et hamilelerin duası kabul olur:)Yaptir canim kan kesin sonuç verir haber ver nemde merak ettim
tamamdır sende dua et hamilelerin duası kabul olur:)
Ederim canim:)
Doğumunuz hangi aya denk geliyorBen 5 haftalık hamileyim yeni yeni daha belirtilerim var sanmam adete o kadar gün varken belirti olamaz
Şimdi 7 haftalık hamileyim vay be ne çabuk geçmiş yazdığımda 5 haftalıkmışım daha. 7 aralığa geliyo ama canı sıkılırda erken gelirse bilememDoğumunuz hangi aya denk geliyor
Kalb atışını bende bekliyorum yA ben çok kaygılıyım sizde kaygılımısınızŞimdi 7 haftalık hamileyim vay be ne çabuk geçmiş yazdığımda 5 haftalıkmışım daha. 7 aralığa geliyo ama canı sıkılırda erken gelirse bilemem
Evet çokkk merak içindeyim duygularım karışık çok şükür yolk kesesini geçen hafta gördük biz senn ki kaç haftalıkKalb atışını bende bekliyorum yA ben çok kaygılıyım sizde kaygılımısınız
5+3 günlük bizde keseyi gördük 10 gün sonra gel kalb atışı için dedi doktorumEvet çokkk merak içindeyim duygularım karışık çok şükür yolk kesesini geçen hafta gördük biz senn ki kaç haftalık
İnşallah duyarsın kalp atışını da Bi çocuğun var galiba ikinci hamilelik mi5+3 günlük bizde keseyi gördük 10 gün sonra gel kalb atışı için dedi doktorum
Yok canım ilk hamileliğim profildeki yeğenimİnşallah duyarsın kalp atışını da Bi çocuğun var galiba ikinci hamilelik mi
Amin inşaAllah canım ya senin ilk mi pekiİnşallah duyarsın kalp atışını da Bi çocuğun var galiba ikinci hamilelik mi
Canim 7 haftalikken kalp atisi görülüyor mu sen gördün mu bende 5 haftalığimŞimdi 7 haftalık hamileyim vay be ne çabuk geçmiş yazdığımda 5 haftalıkmışım daha. 7 aralığa geliyo ama canı sıkılırda erken gelirse bilemem
Ben daha önce 18 haftalık bebeğimi kaybetmiştimAmin inşaAllah canım ya senin ilk mi peki
En son 6 haftalıkken gittim Dr a yoktu Bi tek yolk kesesini gördük önümüzdeki salı gunu gidicez tekrardan o zaman belli olur inşallah sen de duyarsın iki haftayaCanim 7 haftalikken kalp atisi görülüyor mu sen gördün mu bende 5 haftalığim
En son 6 haftalıkken gittim Dr a yoktu Bi tek yolk kesesini gördük önümüzdeki salı gunu gidicez tekrardan o zaman belli olur inşallah sen de duyarsın iki haftaya
Evet benm ki verdi bana ilk kontrole gittiğimde 5+3 tüm ultrason kağıdını verdi ertesi gün yine gittim yine verdi kıyas yaptı kese de büyüme var mı diye 6+4 te gittim 4 tane verdi benm Dr un eli bolİnsallah canım çok meraj ediyorum. Ilk aylardan ultrasondan görüntü veriyorlarmi resim olarak
Sen kaç haftalık gebesinİnsallah canım çok meraj ediyorum. Ilk aylardan ultrasondan görüntü veriyorlarmi resim olarak
Evet benm ki verdi bana ilk kontrole gittiğimde 5+3 tüm ultrason kağıdını verdi ertesi gün yine gittim yine verdi kıyas yaptı kese de büyüme var mı diye 6+4 te gittim 4 tane verdi benm Dr un eli bol
Geçmiş olsun nedeni neydi kiBen daha önce 18 haftalık bebeğimi kaybetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?