Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalb atışını bende bekliyorum yA ben çok kaygılıyım sizde kaygılımısınız
Evet çokkk merak içindeyim duygularım karışık çok şükür yolk kesesini geçen hafta gördük biz senn ki kaç haftalık

Şimdi 7 haftalık hamileyim vay be ne çabuk geçmiş yazdığımda 5 haftalıkmışım daha. 7 aralığa geliyo ama canı sıkılırda erken gelirse bilemem
Canim 7 haftalikken kalp atisi görülüyor mu sen gördün mu bende 5 haftalığim

Canim 7 haftalikken kalp atisi görülüyor mu sen gördün mu bende 5 haftalığim
En son 6 haftalıkken gittim Dr a yoktu Bi tek yolk kesesini gördük önümüzdeki salı gunu gidicez tekrardan o zaman belli olur inşallah sen de duyarsın iki haftaya

En son 6 haftalıkken gittim Dr a yoktu Bi tek yolk kesesini gördük önümüzdeki salı gunu gidicez tekrardan o zaman belli olur inşallah sen de duyarsın iki haftaya

İnsallah canım çok meraj ediyorum. Ilk aylardan ultrasondan görüntü veriyorlarmi resim olarak

İnsallah canım çok meraj ediyorum. Ilk aylardan ultrasondan görüntü veriyorlarmi resim olarak
Evet benm ki verdi bana ilk kontrole gittiğimde 5+3 tüm ultrason kağıdını verdi ertesi gün yine gittim yine verdi kıyas yaptı kese de büyüme var mı diye 6+4 te gittim 4 tane verdi benm Dr un eli bol

Evet benm ki verdi bana ilk kontrole gittiğimde 5+3 tüm ultrason kağıdını verdi ertesi gün yine gittim yine verdi kıyas yaptı kese de büyüme var mı diye 6+4 te gittim 4 tane verdi benm Dr un eli bol

Oo maşallah ben daha ulttasona girmedim. Kalp atışını gittigimde duyuyum diye. Sürekli sürekli gitmekse zararli ultrasona ondan 7. Hafayi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…