- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Sen kaç haftalık gebesin
5 hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kaç haftalık gebesin
Aynıyız desene hayırlısı olsun inşaAllah ilk mi5 hafta
Evet pek iyi değil de Dr çağırıyo bizi tüp bebek tedavisinin ortasında hamile kaldımOo maşallah ben daha ulttasona girmedim. Kalp atışını gittigimde duyuyum diye. Sürekli sürekli gitmekse zararli ultrasona ondan 7. Hafayi bekliyorum
Aynıyız desene hayırlısı olsun inşaAllah ilk mi
Akdeniz anemisi taşıyıcısıyız eşimle. yaşamadı bebek maalesef suni sancıyla doğum yaptımGeçmiş olsun nedeni neydi ki
Evet pek iyi değil de Dr çağırıyo bizi tüp bebek tedavisinin ortasında hamile kaldım
Ben gittim geçen gün kese göründü şükürEvet canim ilk sen gittinmi ultrasona daha ben 7. Haftayo bekliyorum
Akdeniz anemisi taşıyıcısıyız eşimle. yaşamadı bebek maalesef suni sancıyla doğum yaptım
Bende şimdi 7 haftayı bekliyorum kalb atışı içinAnladim canım gec kalmis olmam heralde 7. haftada gitsem???
Yok yok olmazsın kalp atışını duyunca sağlık ocağına kaydını yaptır mutlakaAnladim canım gec kalmis olmam heralde 7. haftada gitsem???
Allah bunda aynı şeyleri yaşatmasın sağlıkla al kucağınaAkdeniz anemisi taşıyıcısıyız eşimle. yaşamadı bebek maalesef suni sancıyla doğum yaptım
Ben gittim geçen gün kese göründü şükür
Teşekkür ederim inşallah dua edıyoruz elimizden gelen bu ancakÇok geçmiş olsun canim benim rabbim buna uzun ömürler versin
Orda ne yapıyorlar orayada hiç gitmedim daha hamileyimmi dicem gidipYok yok olmazsın kalp atışını duyunca sağlık ocağına kaydını yaptır mutlaka
Ben ilk olduğu için çok merak ediyorum canım ondan gittim sabırlı olsaydım biraz daha beklerdim ama sabırsızım ve Benim midem çok kötü ondanda gittimBen daha gitmesim ışte bakalim gittiğimde kapl atimida duymak istiyorum
Ben ilk olduğu için çok merak ediyorum canım ondan gittim sabırlı olsaydım biraz daha beklerdim ama sabırsızım ve Benim midem çok kötü ondanda gittim
Ağrın arada oluyorsa herşey yolundadır onlar gelecek hafta daha çoğalacakAnladim canim benim hiç mide bulantisi agrisi falan yokta kasik agrisi oluyor bazen korkuyorum ondan
Aminn inşallah bu sefer nasip olur. sana da nasip olsun kucagına almakAllah bunda aynı şeyleri yaşatmasın sağlıkla al kucağına
Amin inşaAllah canım ben 7 ay uğraştım ya sonunda Rabbim nasip etti şükürler olsunAminn inşallah bu sefer nasip olur. sana da nasip olsun kucagına almak
Ben sağlık ocağına gittim kan testi yaptım doktorum yoktu ilaç falan verdiler mi sanaAminn inşallah bu sefer nasip olur. sana da nasip olsun kucagına almak