Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin surekli acaba hamilemiyim diye düşünce negatif etkilene bilir vücut ama iste psikoloji insan istediği için düşünüyorum malesef
Peki kızlar 6 gün önce yaptım erken gebelik testini negatif sonra pozitif çıkma ihtimali varmi

Korunarak nasıl hamile kaldın. Bende bazen diyorum artık istemiyorum korunayım hemen kalkayım duş alayim belki olur diyorum :))
Gerçekten isteyince olmuyor.

Korunarak nasıl hamile kaldın. Bende bazen diyorum artık istemiyorum korunayım hemen kalkayım duş alayim belki olur diyorum :))
Gerçekten isteyince olmuyor.
Nasıl hamile kaldım bende anlamadım epilasyon a başlamıştım dedim epilasyon da bitsin öyle hamile kalayım ama büyük ders oldu hiçççç umursamamak lazımmış akışına bırakmak en iyi. kafaya takınca galiba stresten hamile kalınmıyo

Epilasyon mu fayda etti acaba? Bende yumurtalıklara zarar veriyor diye bıraktım. 1-2 seansım kalmıştı:)) evet stresten bencede.

Epilasyon mu fayda etti acaba? Bende yumurtalıklara zarar veriyor diye bıraktım. 1-2 seansım kalmıştı:)) evet stresten bencede.

Valla benim karakterim hem sabirsiz olduğum için. Bide bebek cok istediğim için dayanamıyorum. Sürekli düşünüyorum sabirsizlaniyorum valla yaa nasil umursamamazlik yapicam bilmiyorum. Siz nasil yaptınız

Nasil umursamaz davranabiliyosunuz. Ben düşünmeden edemiyorum yaa bende düşünmek istemiyorum aslinda

merhaba benim adetlerim düzensiz 32/42 arası ama yaklaşık 1 buçuk haftadr sol kasıgımda hafif hafif ağrılar oluyor özellikle ayağa kalkerken yürürken akıntım beyaz renkte ara ara geliyor gögüsüm çok hafif sızlıyor adete yakın hep sızlar ve yüzümde sivilce nadir çıkardı şuan sivilce doldu sence bunlar gebelik belirtisimi şuan 37 gündeyim hala adet yok

15 gün gecikmen neden olmuş? Doktora gittin mi?

Valla canım
ben suan hanileyim
Valla canım ben su an hamileyim o yazdıklarımi söylerken 1 hafya vardi adetime hatta 8 9 gün . kişiden kişiye değişebilir. Spermle yumurta bulununca bile vücudunda değişiklik olanlar var. Benim kaşık agrilarim adetime 5 6 gün kala başladı. Ama dediğim gibi senin de oalbilir illa adetin gecikince belirti olcak diye birşey yok. Bana herkes psikolojiktir dedi. Ki hende öyle düşündüm saçmalama dedim kendime daha bata çok var ama hamileymisim

Canım hayırlı olsun tebrikler :) konuyu okuyunca kendimi gördüm, normalde reglden önce kasık karın ağrısı olmaz bende, ama 2 gündür ağrım var, bat günüme 4 gün var, psikolojik deyip düşünmemeye çalışıyorum ama inşallah güzel haber alırım bende :)

İnsallah sende güzel haberler alirsin canım:) bazen osikolojik oluyo bazende erkenden belirti oluyo ışte

Nasıl ögrendin peki ? Bat geçince gebelik testiyle mi ? :)

Yok canım ilk denememizdi ama ben bata doğru ilk seferde nasilsa olmaz diye ümidi kesmistim. Ama yinede test yapmak geldi icinden bat dan 1 gün önce idara testi yaptım silik çıktı. Ama belirgindi öyle görülmeyen değil. Sonra kan verdim. Kandada çıktı. 2 gün sonra tekrarladim yükselmiş.

Valla bende anlamadım yüzümde hiç sivilce çıkmaz yüzüm sivilce soldu ara ara sol kasık batöası ama acaba çok mu istiyorum diye oluyor bilmiyorum inşallah bende hamileyimdir

Valla bende anlamadım yüzümde hiç sivilce çıkmaz yüzüm sivilce soldu ara ara sol kasık batöası ama acaba çok mu istiyorum diye oluyor bilmiyorum inşallah bende hamileyimdir

İnsallah rabbim en kısa zamanda verir canım. Adet günün geldiginde test yap bence idrarda silikte olsa çıkar

İnsallah rabbim en kısa zamanda verir canım. Adet günün geldiginde test yap bence idrarda silikte olsa çıkar
Ya bu testlerden bıktım bekleyecğim 42 gün dolsun 10 daha beklerim ondan sonra olmassam gidip kan veririm negatif görmekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…