Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum bende adet mi olcam diye korkuyorum

Yok canim eğer değerin çıktıysa korkma ama 2 gün sonra tekrar baktir 2 katina çıkması lazim kimyasal gebelik olmamasi için ben 3 kere yaptirdim. Sancin çok yormal bana bazen nornal adetimden daha fazla sanci geliyodi korkuyodum düşük olcak diye su an 6. Haftadayim artik yok denilecek kadar az sadece fazla yoruldugumda oluyo bu haftalar hep dinlenmelisin yoksa sancilarin artar

Tamam canım pazartesi tekrar gidicez zaten sürekli uzanıyorum

Kusma hakkında biraz sert oldu konuşmam sanki
Yok edacim herkesde farklı olabiliyor. Benim annem 3 muzdede .6 7 aya kadar kusmuş hepimizde 4 kiloya yakın doğduk. Dr beslenir o siz merak etmeyin demiş. Hem kusmak hamileliğin iyiye gittiğini gösteriyo hemde fazla aldigin iştah artisindan dolayı kilon dengeleniyo o yüzden ben de dedim öyle

Ama orda ben daha çok kilo alırım gibi konuşmuşsun ben ondan öyle dedim ben kusmamak için birsürü ilaç içiyorum sırf birşeyler yemek için

Aynen öyle hiç iştahım yok su içince de hemen wc yoruldum gidip gelmekten sanırım birde idrar yolu enfeksiyonu oluştu yeni
Idrara ciksanda su icnekten vazgecme ben 5 dk bir gittigmi biliyorum. Yemekde yiyememistim sonradan düzeliyo ama ilk haftalar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…