- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
Benimde ilk 1,5 yıllık evliyiz ilk günden beri istiyoruz
Ne güzel canim istediginiz olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk 1,5 yıllık evliyiz ilk günden beri istiyoruz
Çok teşekkürler canım sen nerden biliyorsun bu kadar çok bilgiyi seninde ilk bebeğinmişEvet canim bazen sol bazen sağ bazen ikiside ağrır. Genelde bebegin yerleştiği kisimda olur sanci
Çok bekledik her ay acaba mı diye stresle geçti inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimizNe güzel canim istediginiz olmuş
Bu arada evlilik yıldönümüz kutlu olsunNe güzel canim istediginiz olmuş
Çok teşekkürler canım sen nerden biliyorsun bu kadar çok bilgiyi seninde ilk bebeğinmiş
Amin canim insallah sağlıklı olurlar .Çok bekledik her ay acaba mı diye stresle geçti inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
Bu arada evlilik yıldönümüz kutlu olsun
Sağol canım yardımların içinÇok teşekkür ederimmm:)
Rica ederim her zamanSağol canım yardımların için
Demekki hamileliğin başlangıcı kötü geçiyor inşallah düzelirsin sonuna kdr güzel bir hamilelik geçirirsin bence bebiş kendini belli etsin arada öyle değil miBen birgün kusuyorum birgün kusmuyorum ama midem sürekli yanıyor ne yesem yanıyor o zorluyor beni doktora sordum normal dedi.
Demekki hamileliğin başlangıcı kötü geçiyor inşallah düzelirsin sonuna kdr güzel bir hamilelik geçirirsin bence bebiş kendini belli etsin arada öyle değil mi
O korku bende de var uzun zaman olmayıncaAynen kusnuyorum belirti olmayinca arada korkuyorum sonra
O korku bende de var uzun zaman olmayınca
Karın ağrıların adet ağrısına mı benziyordu9 ay boyunca korkcaz sanirim herseyden kucagimiza alincaya kadar
Aynen öyle canım9 ay boyunca korkcaz sanirim herseyden kucagimiza alincaya kadar
Öyle canımDemekki hamileliğin başlangıcı kötü geçiyor inşallah düzelirsin sonuna kdr güzel bir hamilelik geçirirsin bence bebiş kendini belli etsin arada öyle değil mi
Ayyy sürpriz yaptı mı eşin sana :) yıldönümün kutlu olsun Rabbim bi yastıkta kocatsınMidemde birsey yok bugün sancinda yok iyiyiz. Bugün evlilik yıldönümümuz :)
Evet canim hatta ilk 1 hafta korktum uer tuvalete gittifimde baktimKarın ağrıların adet ağrısına mı benziyordu
Evet canim tetaryum almis bide buket cicek almis:)Ayyy sürpriz yaptı mı eşin sana :) yıldönümün kutlu olsun Rabbim bi yastıkta kocatsın
Ayyy sürpriz yaptı mı eşin sana :) yıldönümün kutlu olsun Rabbim bi yastıkta kocatsın